Slik sikrer du kontoen din

Her er våre beste anbefalinger for hvordan du kan sikre kontoen og personopplysningene dine.

Bruk et passord som er unikt for Netflix, og endre det jevnlig

Ikke bruk det samme passordet for Netflix som du bruker for andre nettsteder og apper.

Passordet bør være:
  • unikt for Netflix og ikke i bruk for andre nettsteder eller apper

• Inneholder minst 8 tegn

• en kombinasjon av bokstaver, sifre, symboler og små og store bokstaver

• vanskelig å gjette, ikke "passord," "12345" eller personopplysninger (navn, fødselsdato, adresse)

Et passordprogram kan gjøre det lettere å holde orden på unike passord.

Du bør endre passordet ditt regelmessig. Oppdater det på Konto-siden eller sende deg selv en e-post eller tekstmelding.

Andre skritt du kan ta

Rapporter bedrageri eller mistenkelig aktivitet

Vi hos Netflix tar svindel alvorlig. Kontakt oss hvis du oppdager mistenkelige eller ukjente belastninger eller uautorisert aktivitet på kontoen din.

Legg til et telefonnummer for gjenoppretting av passord

Legg til et telefonnummer i kontoen din, så du kan gjenopprette passordet ditt hvis du glemmer det. For å legge til eller oppdatere et telefonnummer kan du gå til Slik setter du opp et telefonnummer for å tilbakestille passord.

Logg av enheter som ikke brukes

Skal du kvitte deg med en enhet du har brukt til å se på Netflix? Pass på at du logger av alle kontoer og tjenester som du har brukt på enheten, inkludert Netflix.

Hvis du ikke har enheten lenger, kan du logge ut av alle enheter fra kontosiden din. Du må logge inn på enhetene du vil bruke.

Vær obs på falske meldinger eller nettsteder (phishing)

Nettfisking (phishing) er forsøk på å få tak i personopplysningene dine ved å utgi seg for å representere et nettsted eller internettselskap som du stoler på.

Nettfiskere går svært langt for å ta over kontoen din eller stjele personopplysningene dine. De kan opprette falske nettsider som ser ut som Netflix, eller sende ut e-poster eller tekstmeldinger som imiterer oss og ber om personopplysninger.

Har du mottatt en phishingmelding eller besøkt et phishingnettsted? Se Phishing eller mistenkelige e-poster eller tekstmeldinger som hevder å komme fra Netflix.

Sikre datamaskinen

Hold datamaskinen din fri for skadelig programvare og virus. Tegn på at datamaskinen din kan være infisert er for eksempel:

• Uvanlig treg datamaskinytelse

• Popup-vinduer eller annonser viser mens du strømmer

• Uventet omstart, krasj eller frysing

Hvis du tror datamaskinen din er infisert, kan du bruke programvare for fjerning av skadelig programvare, annonseprogrammer eller virus, som anbefales av datamaskinprodusenten eller en pålitelig IT-ekspert.

Netflix anbefaler ikke noen bestemt programvare, men støtteteknikerne våre har hatt gode erfaringer med følgende for fjerning av virus og skadelig programvare:

Husk at nye virus og ny skadelig programvare dukker opp hele tiden. Uansett hvilket program du bruker, bør du sørge for at det er oppdatert med den siste versjonen.

Rapporter sikkerhetsfeil til oss

Hvis du mener du har funnet en sikkerhetssårbarhet på en Netflix-eiendel eller i en Netflix-app, oppfordrer vi deg til å informere oss så fort som mulig via bug bounty-programmet vårt. Ikke avdekk svakheten offentlig før den er fikset. Vi setter pris på hjelpen din. Vi gjennomgår alle rapporter og vil gjøre vårt beste for å løse problemet innen rimelig tid.

Hvis du vil vite mer, kan du se våre fullstendige retningslinjer for ansvarlig avdekking.

Hvis du har spørsmål om hvordan vi beskytter informasjonen din, kan du se vår personvernerklæring.