Phishing eller mistenkelige e-poster eller tekstmeldinger som hevder å være fra Netflix

Har du mottatt en e-post eller tekstmelding (SMS) som ber om e-postadressen, telefonnummeret, passordet eller betalingsmåten for Netflix-kontoen? Hvis det er tilfelle, er den sannsynligvis ikke fra oss. Her får du noen tips som kan hjelpe deg å identifisere og håndtere mistenkelige e-poster eller tekstmeldinger og sikre kontoen din.

Hvordan kan jeg vite om en e-post eller tekstmelding ble sendt av Netflix?

  • Vi kommer aldri til å be deg om å oppgi personopplysninger i en tekstmelding eller e-post. Dette inkluderer:

    • Kreditt- eller debetkortnumre

    • Opplysninger om bankkonto

    • Netflix-passord

  • Vi kommer aldri til å be om betaling via en tredjepartsleverandør eller -nettside

  • Hvis tekstmeldingen eller e-posten lenker til en URL-adresse du ikke kjenner igjen, må du ikke trykke eller klikke på den. Hvis du allerede har trykket eller klikket på den, må du ikke oppgi informasjon på nettstedet som ble åpnet.

Hva bør jeg gjøre hvis jeg har mottatt en mistenkelig e-post eller tekstmelding?

Svindlere kan ikke få opplysninger om deg hvis du ikke oppgir dem. Ikke klikk på lenker i meldingene eller svar på dem.

Mistenkelige e-poster

  1. Ikke klikk på noen av lenkene eller åpne noen av vedleggene.

  2. Videresend e-posten til phishing@netflix.com.

    Merk:
    Hvis e-posten blir avvist når du videresender den, betyr det at vi allerede har mottatt en kopi av phishing-meldingen. Du trenger ikke å gjøre noe annet enn å slette e-posten eller tekstmeldingen.
  3. Slett e-posten.

Mistenkelige tekstmeldinger (SMS)

iPhone, iPad og iPod Touch

  1. Trykk og hold på meldingen du vil videresende

  2. Trykk på Mer… og deretter på videresend-pilen Videresend-pilen .

  3. Skriv inn phishing@netflix.com.

  4. Trykk på Send Send-pilen.

  5. Slett meldingen.

Android

  1. Trykk og hold på meldingen du vil videresende

  2. Trykk på Mer Meny og deretter på Videresend.

  3. Skriv inn phishing@netflix.com.

  4. Trykk på Send Send-pilen.

  5. Slett meldingen.


Merk:
Hvis e-posten blir avvist når du videresender den, betyr det at vi allerede har mottatt en kopi av phishing-meldingen. Du trenger ikke å gjøre noe annet enn å slette e-posten eller tekstmeldingen.
Merk:
Tekstmeldingskostnad kan tilkomme.

Hva bør jeg gjøre hvis jeg har klikket på en lenke eller oppgitt personopplysninger?

  • Endre Netflix-passordet ditt til et nytt og sterkt passord som bare brukes til Netflix.

  • Oppdater passordet ditt på andre nettsteder hvor du bruker den samme kombinasjonen av e-post og passord.

  • Ta kontakt med banken din hvis du oppga betalingsopplysninger, da de kan ha blitt kompromittert.

  • Videresend meldingen til phishing@netflix.com ved å følge trinnene ovenfor.

Hva er de beste metodene for å sikre opplysningene mine?

Vær varsom når du får en e-post eller tekstmelding som ber deg oppgi personopplysninger.

  • Ikke klikk på en lenke når du er i tvil. Gå heller direkte til selskapets nettsted.

  • Aldri oppgi personopplysninger eller sensitive økonomiske opplysninger på e-post.

  • Kontroller adressen til avsenderen for å finne ut om den ser legitim ut.

  • I nettleseren på en datamaskin kan du se nettadressen til en lenke før du klikker på den ved å hode musepekeren over lenken. Vær nøye med å sjekke at lenkene peker dit du ønsker.

  • Installer antivirusprogramvare som kan bidra til å beskytte enhetene og personopplysningene dine.

Kontakt oss hvis du tror at noen har endret e-posten uten din tillatelse slik at vi kan hjelpe deg med å rette opp i det. Du kan også gå til Slik holder du kontoen din trygg for flere sikkerhetstips.