Jeg har mottatt en mistenkelig e-post eller tekstmelding.

Hvis du mistenker at du har mottatt en svindel-e-post eller tekstmelding som ser ut til å være fra Netflix, følger du disse tipsene for å forsikre at informasjonen din er trygg, og følg trinnene under for å rapportere meldingen:

• Oppgi aldri innloggings- eller betalingsopplysninger etter å ha fulgt en lenke i en e-post eller tekstmelding. Hvis du er usikker på om du besøker det ekte Netflix-nettstedet, skriver du inn www.netflix.com direkte i nettleseren.

• Aldri klikk på lenker eller åpne vedlegg i en e-post eller tekstmelding du mottar uventet, uansett avsender.

• Hvis du mistenker at en e-post eller tekstmelding ikke er fra Netflix, bør du ikke svare på den. Følg trinnene nedenfor for å videresende den til oss.

Hvordan rapporterer jeg en mistenkelig e-post eller tekstmelding (SMS) med nettfisking?

Hvis du mottar en mistenkelig e-post eller forsøk på nettfisking via e-post, videresender du den til phishing@netflix.com og sletter e-posten. Pass på at du får med topptekst-informasjonen, som du finner ved å bruke denne Google-artikkelen.

Hvis du har mottatt en mistenkelig tekstmelding (SMS), videresender du den til phishing@netflix.com ved å følge trinnene for enheten din nedenfor.

iPhone, iPad eller iPod touch:

1. Velg og hold på meldingen du vil videresende til en meny dukker opp.

2. Trykk på Mer... (More...)

3. Trykk på pilen Del (Share).

4. Send til phishing@netflix.com.

Telefon eller nettbrett med Android:

1. Velg og hold på meldingen du vil videresende til en meny dukker opp.

2. Trykk på pilen Videresend (Forward).

3. Send til phishing@netflix.com.

Tekstmeldingskostnad kan tilkomme.

Hva skal jeg gjøre hvis jeg har åpnet en lenke i en melding med nettfisking eller har oppgitt personopplysninger?

Hvis du klikket på en mistenkelig lenke eller oppga personlig personopplysninger til et nettsted som gir seg ut for å være Netflix, anbefaler vi at du gjør følgende:

• Endre Netflix-passordet ditt til et nytt og unikt passord.

• Oppdater passordet ditt på eventuelle andre nettsteder hvor du bruker samme e-post og passord.

• Ta kontakt med banken din hvis du oppga betalingsopplysninger, da den kan ha blitt kompromittert.

• Videresend meldingen til phishing@netflix.com ved å følge trinnene over.