Jeg har glemt brukernavnet eller passordet mitt for Netflix.

Kan du ikke logge på Netflix? Du kan tilbakestille passordet ved å motta en e-post for tilbakestilling av passord eller en tekstmelding eller et taleanrop hvis du har lagt til telefonnummeret ditt i kontoen. Hvis du ikke husker e-postadressen du registrerte deg med eller ikke lenger har tilgang til den, kan du kontakte kundeservice.

Tilbakestille passordet via e-post

Hvis du vil tilbakestille passordet via e-post, kan du sende deg selv en e-post om tilbakestilling av passord. E-posten kommer etter noen få minutter og inneholder en lenke du kan bruke til å logge deg på Netflix automatisk. Derfra blir du bedt om å lage et nytt passord. Lenken i e-posten utløper etter 24 timer, så sørg for at du bruker den så snart som mulig. Merk at det nye passordet ikke kan være det samme som det forrige passordet.

Hvis lenken i e-posten er utløpt, kan du alltids sende deg selv en ny e-post for tilbakestilling av passord.

Jeg sendte e-posten til meg selv, men har ikke mottatt den.

1. Se i søppelpostmappen og eventuelle andre e-postfiltre for å kontrollere at meldingen ikke har blitt dirigert vekk fra innboksen.

2. Hvis du ikke finner e-postmeldingen om tilbakestilling av passord etter å ha sett i mappen for søppelpost, kan du prøve å legge til info@mailer.netflix.com i kontaktlisten din. Deretter sender du deg selv en e-post om tilbakestilling av passord på nytt.

3. Hvis du ikke har mottatt e-posten for tilbakestilling av passord, kan det skyldes en forsinkelse hos e-postleverandøren din. Vent 5 timer, og sjekk innboksen på nytt.

Lenken i e-posten virker ikke.

1. Slett alle e-poster for tilbakestilling av Netflix-passord som du eventuelt har sendt til deg selv.

2. Når du har slettet e-postene, går du til netflix.com/clearcookies. Da blir du logget ut og kommer tilbake til hjemmesiden.

3. Gå til netflix.com/loginhelp.

4. Tast inn e-postadressen din, og velg Send meg e-post (Email me).

5. Gå tilbake til e-posten din og følg stegene i den nye e-posten fra Netflix om tilbakestilling av passordet.

Hvis du fremdeles har problemer, kan du bruke en annen datamaskin, en smarttelefon eller et nettbrett til å åpne e-posten og deretter klikke på lenken for tilbakestilling av passord.

Tilbakestille passordet via tekstmelding (SMS) eller taleanrop

For å tilbakestille passordet via tekstmelding eller taleanrop, må du bruke telefonnummeret du la til og bekreftet i kontoen tidligere. Hvis du allerede har lagt til et telefonnummer, klikker du på lenken for glemt passord og velger tekstmelding (SMS) eller taleanrop. Du får tilsendt en bekreftelseskode som du må angi for å tilbakestille passordet. Det nye passordet kan ikke være det samme som det forrige passordet. Koden utløper etter 20 minutter, så sørg for at du bruker den så snart som mulig.

Hvis du ennå ikke har lagt til et telefonnummer på kontoen, må du følge veiledningen over for å tilbakestille passordet via e-post. Når du har tilgang til kontoen, kan du når som helst legge til et telefonnummer ved å gå til Konto-siden (Account) og velge Legg til telefonnummer (Add phone number). Hvis telefonnummeret i kontoen ikke lenger er gyldig, kan du gå til Konto-siden (Account) og velge Endre telefonnummer (Change phone number).