Slik endrer eller tilbakestiller du passordet ditt

Endre passordet ditt

Hvis du vet passordet ditt og kan logge inn på Netflix, men vil bytte det, går du til netflix.com/password. Du kan også gå til konto-siden og velge Endre passord på profiler som ikke er en barneprofil.

Tilbakestille passordet ditt

Hvis du ikke kan logge inn og ikke husker passordet ditt, må du tilbakestille det via e-post eller tekstmelding (hvis du allerede har lagt til et telefonnummer på kontoen din).

Hvis du ikke husker e-postadressen eller telefonnummeret du registrerte deg med, kan du kanskje bruke betalingsopplysningene dine for å gjenopprette kontoen din.

Tilbakestill passordet via e-post

1. Gå til netflix.com/loginhelp.

2. Velg E-post.

3. Oppgi e-postadressen og trykk eller klikk på Send meg en e-post.

4. Se etter en e-post fra Netflix om å tilbakestille passordet ditt. Den kommer vanligvis etter et par minutter.

5. Trykk eller klikk på lenken i e-posten for å bli logget på Netflix automatisk.

6. Derfra blir du bedt om å lage et nytt passord. Det nye passordet kan ikke være det samme som det forrige passordet.

Utløpt kobling

• Koblingen i e-posten utløper etter 24 timer. Hvis den har utløpt, kan du sende deg selv en ny e-post fra netflix.com/loginhelp.

Fikk ikke e-posten

1. Se etter den i mappen for søppelpost, slettede elementer eller kampanjer og i andre e-postfiltre du har konfigurert.

2. Hvis du ikke finner e-posten om tilbakestilling av passord etter å ha sett i mappene, kan du prøve å legge til info@account.netflix.com i kontaktlisten din. Deretter sender du deg selv en e-post for tilbakestilling av passord på nytt.

3. Hvis du fortsatt ikke får e-posten for tilbakestilling av passordet, kan det skyldes en forsinkelse hos e-postleverandøren din. Vent 5 timer, og sjekk innboksen på nytt.

Koblingen fungerer ikke

1. Slett alle e-poster om tilbakestilling av passord fra Netflix fra innboksen.

2. Gå til netflix.com/clearcookies når du har slettet e-postene. Da blir du logget ut og kommer tilbake til hjemmesiden.

3. Gå til netflix.com/loginhelp.

4. Velg E-post.

5. Oppgi e-postadressen din og trykk eller klikk på Send meg en e-post.

6. Gå tilbake til e-posten din og følg stegene i den nye e-posten fra Netflix om tilbakestilling av passordet.

Hvis du fortsatt har problemer, kan du prøve å tilbakestille passordet på en annen datamaskin, en mobiltelefon eller et nettbrett.

Dette passordet er ikke sikkert eller er for vanlig

Hvis du ser meldingen Dette passordet er ikke sikkert eller er for vanlig når du tilbakestiller eller endrer passord, betyr det at passordet du har valgt, står på en liste over kompromitterte eller vanlige passord som vi ikke tillater av sikkerhetsårsaker. Du må velge et annet.

Tilbakestill passordet via tekstmelding (SMS)

1. Gå til netflix.com/loginhelp.

2. Velg Tekstmelding (SMS).

3. Skriv inn telefonnummeret som er tilknyttet Netflix-kontoen.

4. Trykk eller klikk på Send meg en tekstmelding.

5. Du får tilsendt en bekreftelseskode via tekstmelding (SMS). Oppgi koden for å tilbakestille passordet ditt. Koden utløper etter 20 minutter.

6. Etter å ha oppgitt koden blir du bedt om å lage et nytt passord. Det nye passordet kan ikke være det samme som det forrige passordet.

Telefonnummeret er ikke tilknyttet kontoen
Hvis du ikke har lagt til et telefonnummer på kontoen din, må du tilbakestille passordet via e-post. Etter å ha logget inn kan du legge til et telefonnummer når som helst ved å gå til Konto-siden og velge Legg til telefonnummer. Hvis telefonnummeret på kontoen ikke lenger er gyldig, kan du gå til Konto-siden og velge Endre telefonnummer.

Gjenopprette kontoinformasjon ved hjelp av betalingsopplysninger

Hvis du betaler for Netflix med et kreditt- eller debetkort:

1. Du trenger kreditt- eller debetkortnummeret.

2. Gå til netflix.com/loginhelp.

3. Velg Jeg husker ikke e-postadressen eller telefonnummeret mitt.

• Hvis du ikke får dette valget, er gjenoppretting med belastningsinformasjon ikke tilgjengelig for din region. Kontakt oss for hjelp.

4. Skriv inn for- og etternavnet på kontoen sammen med kreditt- eller debetkortnummeret som brukes for kontoen.

5. Velg Finn konto.

6. Hvis vi kan finne kontoen din med den informasjonen, sender vi en e-post for tilbakestilling av passord til e-postadressen på kontoen.

Hvis du faktureres via en tredjepart og ikke kan logge inn:

Hvis du betaler for Netflix via en tredjepart eller abonnementet ditt er inkludert i en pakke, kan du søke i brukerstøtten etter navnet til tredjeparten for å finne den rette artikkelen. Se deretter i delen "Jeg har problemer med å logge inn på Netflix" for instruksjoner.

Hvis du ikke bruker et kreditt- eller debetkort for å betale for Netflix, kan du kontakte oss for å få hjelp.