Jeg har glemt brukernavnet eller passordet mitt for Netflix.

Kan du ikke logge på Netflix? Du kan tilbakestille passordet ved å motta en e-post for tilbakestilling av passord eller en tekstmelding eller et taleanrop hvis du har lagt til telefonnummeret ditt i kontoen. Hvis du har glemt e-postadressen eller telefonnummeret du registrerte deg med, kan du oppgi ytterligere informasjon på Internett for å gjenopprette kontoen.

Tilbakestill passordet via e-post

For å tilbakestille passordet via e-post:

1. Besøk netflix.com/loginhelp.

2. Velg alternativet for å gjenopprette passordet via E-post.

3. Oppgi e-postadressen din og velg Send meg en e-post.

4. Følg trinnene i e-posten du får tilsendt om tilbakestilling av passord. E-posten kommer etter noen få minutter og inneholder en lenke du kan bruke til å logge deg på Netflix automatisk. Derfra blir du bedt om å lage et nytt passord.

Merk:
Hvis du velger Krev at alle enheter må logge inn på nytt med det nye passordet under tilbakestillingsprosessen, bør du merke deg at det kan ta opptil 8 timer å fullstendig koble fra alle enheter som er logget på kontoen din

Lenken i e-posten er utløpt.

• Lenken i e-posten utløper etter 24 timer, så sørg for at du bruker den så snart som mulig. Merk at det nye passordet ikke kan være det samme som det forrige passordet. Hvis lenken i e-posten er utløpt, kan du alltids bruke netflix.com/loginhelp til å sende deg selv en ny e-post for tilbakestilling av passord.

Jeg sendte e-posten til meg selv, men har ikke mottatt den.

1. Se i søppelpostmappen og eventuelle andre e-postfiltre for å kontrollere at meldingen ikke har blitt dirigert vekk fra innboksen.

2. Hvis du ikke finner e-postmeldingen for tilbakestilling av passord etter å ha sett i mappen for søppelpost, kan du prøve å legge til info@mailer.netflix.com i kontaktlisten din. Deretter sender du deg selv en e-post om tilbakestilling av passord på nytt.

3. Hvis du ikke har mottatt e-posten for tilbakestilling av passord, kan det skyldes en forsinkelse hos e-postleverandøren din. Vent 5 timer, og sjekk innboksen på nytt.

Lenken i e-posten virker ikke.

1. Slett alle e-poster for tilbakestilling av Netflix-passord som du eventuelt har sendt til deg selv.

2. Når du har slettet e-postene, går du til netflix.com/clearcookies. Da blir du logget ut og kommer tilbake til hjemmesiden.

3. Gå til netflix.com/loginhelp.

4. Velg alternativet for å tilbakestille passordet via E-post.

5. Oppgi e-postadressen din og velg Send meg en e-post.

6. Gå tilbake til e-posten din og følg stegene i den nye e-posten fra Netflix om tilbakestilling av passordet.

Hvis du fremdeles har problemer, kan du bruke en annen datamaskin, en smarttelefon eller et nettbrett til å åpne e-posten og deretter klikke på lenken for tilbakestilling av passord.

Tilbakestill passordet via tekstmelding (SMS) eller taleanrop

For å tilbakestille passordet via tekstmelding eller taleanrop:

1. Besøk netflix.com/loginhelp.

2. Velg å tilbakestille passordet enten via Tekstmelding (SMS) eller Taleanrop.

3. Skriv inn telefonnummeret som er tilknyttet Netflix-kontoen.

4. Velg mellom Send meg en tekstmelding eller Ring meg.

5. Du får tilsendt en bekreftelseskode som du må angi for å tilbakestille passordet. Koden utløper etter 20 minutter, så sørg for at du bruker den så snart som mulig.

Merk:
Hvis du velger Krev at alle enheter må logge inn på nytt med det nye passordet under tilbakestillingsprosessen, bør du merke deg at det kan ta opptil 8 timer å fullstendig koble fra alle enheter som er logget på kontoen din

Telefonnummeret mitt er ikke tilknyttet kontoen.

• Hvis du ennå ikke har lagt til et telefonnummer på kontoen, må du følge veiledningen over for å tilbakestille passordet via e-post. Når du har tilgang til kontoen, kan du når som helst legge til et telefonnummer ved å gå til Konto-siden og velge Legg til telefonnummer. Hvis telefonnummeret i kontoen ikke lenger er gyldig, kan du gå til Konto-siden og velge Endre telefonnummer.

Få tilgang til innloggingsopplysningene med kreditt- eller debetkort

For å få tilgang til innloggingsopplysningene når du har glemt e-postadressen eller telefonnummeret:

1. Besøk netflix.com/loginhelp.

2. Velg Jeg husker ikke e-postadressen eller telefonnummeret mitt.

3. Skriv inn for- og etternavnet på kontoen sammen med det lagrede kreditt- eller debetkortnummeret.

4. Velg Finn konto.

Merk:
Hvis du ikke bruker et kreditt- eller debetkort til å betale for Netflix, eller hvis du belastes direkte av Netflix, må du Kontakte oss for å få tilbake innloggingsopplysningene dine.