Hvordan oppdaterer jeg Netflix-kontoinformasjonen min?

Følg trinnene nedenfor for å oppdatere opplysningene på Netflix-kontoen din.

Oppdater e-postadresse eller passord

Logg inn på Netflix-nettstedet for å oppdatere e-postadresse eller endre passord på Konto-siden (Account). Hvis du ikke kan logge inn med det gjeldende passordet ditt, bør du sende deg selv en e-post om tilbakestilling av passord. Hvis du har glemt e-postadressen som er tilknyttet kontoen, kan du gå til Innloggingshjelp (Sign In Help) og følge trinnene der. Hvis du får en feilmelding når du prøver å oppdatere passordet, kan du følge feilsøkingstrinnene.

Oppdater telefonnummer

Logg inn på Netflix-nettstedet for å endre telefonnummeret ditt på Konto-siden (Account). Hvis du ikke kan logge inn med det gjeldende passordet ditt, bør du sende deg selv en e-post om tilbakestilling av passord. Hvis du har glemt e-postadressen som er tilknyttet kontoen, kan du gå til Innloggingshjelp (Sign In Help) og følge trinnene der.

Oppdatere betalingsinformasjonen

Logg inn på Netflix-nettstedet for å oppdatere betalingsmåten for Netflix. Hvis du har flyttet, kan du angi en ny postkode for fakturering fra denne siden.

Merk:
Hvis du belastes via en tredjepart og ikke direkte gjennom Netflix, må du gå til tredjepartens nettsted og oppdatere disse opplysningene.

Oppdater leveringsadresse

Hvis du er Netflix-medlem i USA og mottar DVD-er, og du vil at vi skal sende dem til en annen adresse, kan du logge inn på Netflix-nettstedet for å oppdatere leveringsadressen din.

Når du har oppdatert kontoinformasjonen din, sender vi deg en e-post der vi bekrefter endringene. Hvis du får problemer med å lagre den oppdaterte informasjonen, kan du følge disse feilsøkingstrinnene.