Hvordan oppdaterer jeg Netflix-kontoinformasjonen min?

Følg trinnene nedenfor for å oppdatere opplysningene på Netflix-kontoen din.

Oppdater e-postadresse eller passord

Logg inn på Netflix-nettstedet for å oppdatere e-postadressen eller forandre passordet fra Konto-siden på en profil som ikke er en barneprofil. Om du ikke kan logge inn med det gjeldende passordet ditt, bør du sende deg selv en e-post om tilbakestilling av passord. Hvis du har glemt e-postadressen som er tilknyttet kontoen, kan du gå til siden Innloggingshjelp og følge trinnene der. Hvis du får en feilmelding når du prøver å oppdatere passordet, kan du følge feilsøkingstrinnene.

Oppdater telefonnummer

Logg inn på Netflix-nettstedet for å endre telefonnummeret ditt fra Konto-siden på en profil som ikke er en barneprofil. Om du ikke kan logge inn med det gjeldende passordet ditt, bør du sende deg selv en e-post om tilbakestilling av passord. Hvis du har glemt e-postadressen som er tilknyttet kontoen, kan du gå til siden Innloggingshjelp og følge trinnene der.

Oppdatere betalingsopplysningene

Logg inn på nettstedet til Netflix for å oppdatere betalingsmåten eller belastningsinformasjon. Hvis du belastes via en tredjepart og ikke direkte gjennom Netflix, må du gå til tredjepartens nettsted og oppdatere disse opplysningene.

Oppdater leveringsadresse

Hvis du er et Netflix-medlem i USA som mottar DVD-er og vil at vi skal sende platene til en annen adresse, kan du logge inn på nettstedet til Netflix for å oppdatere leveringsadressen.

Når du har oppdatert kontoinformasjonen din, sender vi deg en e-post der vi bekrefter endringene. Hvis du får problemer med å lagre den oppdaterte informasjonen, kan du følg disse feilsøkingstrinnene.