Slik oppdaterer du Netflix-kontoinformasjonen

Følg trinnene nedenfor for å oppdatere opplysningene på Netflix-kontoen din.

Passord

Hvis du vet passordet ditt og kan logge inn på Netflix, men vil bytte det, går du til netflix.com/password. Du kan også gå til konto-siden og velge Endre passord på profiler som ikke er en barneprofil.

Gå til Hvordan endre eller tilbakestille passordet hvis du ikke kan logge inn eller ikke husker passordet ditt.

E-postadresse

Logg inn på Netflix-nettstedet for å oppdatere e-postadressen din fra Konto-siden på en profil som ikke er en barneprofil.

• Du må kanskje bekrefte gjeldende betalingsopplysninger eller skrive inn en bekreftelseskode som vi sender til din nåværende e-postadresse.

• Hvis du ikke kan logge inn med det gjeldende passordet ditt, bør du sende deg selv en e-post om tilbakestilling av passord.

• Hvis du har glemt e-postadressen som er tilknyttet kontoen din, kan du gå til siden Innloggingshjelp og følge trinnene der.

Telefonnummer

Logg inn på Netflix-nettstedet for å endre telefonnummeret dittKonto-siden på en profil som ikke er en barneprofil.

• Du må kanskje bekrefte gjeldende betalingsopplysninger eller skrive inn en bekreftelseskode som vi sender til din nåværende e-postadresse.

• Hvis du ikke kan logge inn med det gjeldende passordet ditt, bør du sende deg selv en e-post om tilbakestilling av passord.

• Hvis du har glemt e-postadressen som er tilknyttet kontoen din, kan du gå til siden Innloggingshjelp og følge trinnene der.

Belastningsinformasjon

Logg inn på Netflix-nettstedet for å oppdatere betalingsmåten eller belastningsinformasjonen for Netflix. Hvis du belastes via en tredjepart og ikke direkte gjennom Netflix, må du gå til tredjepartens nettsted og oppdatere disse opplysningene.

Når du oppdaterer kontoinformasjonen din, sender vi deg en e-post der vi bekrefter endringene. Hvis du har problemer med å lagre den oppdaterte informasjonen, kan du følge disse feilsøkingstrinnene.