Slik legger du til eller oppdaterer du en betalingsmåte

Netflix-fakturerte medlemmer kan legge til eller oppdatere betalingsmåter ved hjelp av følgende trinn:

Merk:
Hvis du belastes via en tredjepart og ikke direkte gjennom Netflix, må du gå til tredjepartens nettsted og oppdatere disse opplysningene.
  1. Gå til siden Administrer betalingsinformasjon.

Merk:
    Du kan ikke administrere betalingsmåter i Netflix-appen.
  2. Oppdater betalingsmåten ved å velge Oppdater-knappen ved siden av den.

3. Legg til en ny betalingsmåte ved å velge + Legg til betalingsmåte.

Legge til mer enn én betalingsmåte

• Foretrukket-merket vises ved siden av betalingsmåten som brukes for det månedlige Netflix-abonnementet ditt

Merk:
    Hvis du har løst inn et Netflix-gavekort, brukes gavekortsaldoen før betalingsmåten merket med Foretrukket belastes.
  • Ekstra betalingsmåter på kontoen din vil bli brukt ved behov. Reserve betalingsmåter belastes bare hvis den foretrukne betalingsmåten avvises.

Merk:
    Ikke alle betalingsmåter kan brukes som ekstra betalingsmåter.
  • Slik endrer du den foretrukne betalingsmåten:

• Velg de tre prikkene til høyre for Oppdater-knappen på betalingsmåten du vil at skal være Foretrukket

• Velg Sett som foretrukket

• Slik fjerner du reserve betalingsmåter: