Jeg kan ikke logge inn på Netflix

Hvis du har glemt eller mangler tilgang til e-postadressen eller passordet for Netflix, kan du se instruksjonene for iPhone, iPad og iPad touch nedenfor.

Sjekk e-post og passord

Merk:
Netflix-passord skiller mellom store og små bokstaver.
  1. Pass på at e-postadressen din er korrekt, og rett eventuelle feil eller skrivefeil.

2. Oppgi passordet, og trykk deretter på Vis for å være sikker på at det er korrekt.

3. Trykk på Logg inn.

Hvis Netflix sier: Ugyldig e-postadresse, kan du prøve å bruke telefonnummeret og passordet ditt til å logge inn.

Hvis det ikke fungerer, kan du fortsette til de neste trinnene.

Fjerne lagrede passord fra iCloud Keychain

Hvis du bruker iCloud Keychain til å lagre passord til Apple-kontoen din, kan det hende at du må fjerne Netflix-opplysningene dine fra Keychain. Hvis du trenger hjelp, kan du kontakte brukerstøtten til Apple.

Tilbakestill passordet

I Netflix-appen trykker du på Gjenopprett passord og tilbakestiller passordet via e-post eller tekstmelding.

Merk:
Hvis du velger Logg av alle enheter, kan det ta opptil 8 timer å fullstendig koble fra alle enheter som er logget på kontoen din.

Hvis du fremdeles ikke kan logge inn etter å ha tilbakestilt passordet, kan du fortsette feilsøkingen nedenfor.