Slik endrer du Netflix-passordet

Hvis du ikke kan logge deg inn på Netflix, kan du tilbakestille passordet ditt via e-post eller tekstmelding hvis du har lagt til telefonnummeret ditt på kontoen din. Hvis du glemmer e-postadressen eller telefonnummeret du registrerte deg med, kan du kanskje oppgi ytterligere informasjon på Internett for å gjenopprette kontoen.

Tilbakestill via e-post

Slik tilbakestiller du passordet via e-post:

1. Trykk på Gjenopprett passord i Netflix-appen.

2. Velg alternativet for å tilbakestille passordet via E-post.

3. Oppgi e-postadressen din og velg Send meg en e-post.

4. Følg trinnene i e-posten du får tilsendt. E-posten kommer normalt innen noen få minutter og inneholder en kobling du kan bruke til å automatisk logge deg på Netflix. Derfra blir du bedt om å lage et nytt passord.

Merk:
Hvis du velger Logg av alle enheter under tilbakestillingsprosessen, kan det ta opptil 8 timer å fullstendig koble fra alle enheter som er logget på kontoen din.

Koblingen er utløpt

• Koblingen i e-posten utløper etter 24 timer. Trykk på Gjenopprett passord i Netflix-appen for å få tilsendt en ny e-post.

Mottok ikke e-post

1. Sjekk flere mapper (spam, søppelpost eller kampanjer) og eventuelle e-postfiltre du har konfigurert.

2. Hvis du ikke finner e-postmeldingen for tilbakestilling av passord etter å ha sett i mappen for søppelpost, kan du prøve å legge til info@account.netflix.com i kontaktlisten din. Så kan du sende e-posten til deg selv igjen.

3. Hvis du fortsatt ikke mottar e-posten, kan det skyldes en forsinkelse hos e-postleverandøren din. Vent 5 timer, og sjekk innboksen på nytt.

Koblingen fungerer ikke

1. Slett alle e-poster for tilbakestilling av Netflix-passord som du eventuelt har sendt til deg selv.

2. Når du har slettet e-postene, trykker du på Gjenopprett passord i Netflix-appen.

3. Velg alternativet for å tilbakestille passordet via E-post.

4. Oppgi e-postadressen din og velg Send meg en e-post.

5. Gå tilbake til e-posten din og følg trinnene i den nye e-posten fra Netflix om tilbakestilling av passordet.

Hvis du fortsatt har problemer, kan du bruke en annen datamaskin, en mobiltelefon eller et nettbrett til å åpne e-posten og deretter klikke på koblingen for tilbakestilling av passord.

Tilbakestill via tekstmelding

1. Trykk på Gjenopprett passord i Netflix-appen.

2. Velges for å tilbakestille passordet via tekstmelding (SMS).

3. Skriv inn telefonnummeret som er tilknyttet Netflix-kontoen.

4. Velg Send en tekstmelding.

5. Du får tilsendt en bekreftelseskode som du må skrive inn for å tilbakestille passordet. Denne koden utløper etter 20 minutter.

Merk:
Hvis du velger Logg av alle enheter under tilbakestillingsprosessen, kan det ta opptil 8 timer å fullstendig koble fra alle enheter som er logget på kontoen din

Telefonnummeret er ikke tilknyttet kontoen

• Hvis du ikke har lagt til et telefonnummer på kontoen din, følger du veiledningen ovenfor for å tilbakestille passordet via e-post.

• Når du har tilgang til kontoen din, kan du logge på Netflix i en nettleser på en datamaskin eller en mobil enhet og legge til et telefonnummerKonto-siden. Du kan også endre telefonnummer hvis det nåværende nummeret ikke lenger er gyldig.

Gjenopprett ved hjelp av betalingsopplysninger

Hvis du belastes av Netflix og har glemt e-postadressen eller telefonnummeret ditt:

1. Trykk på Gjenopprett passord i Netflix-appen.

2. Velg Jeg husker ikke e-postadressen eller telefonnummeret mitt.

3. Skriv inn for- og etternavnet på kontoen sammen med det lagrede kreditt- eller debetkortnummeret.

4. Velg Finn konto.

Merk:
Hvis du belastes av Netflix, men ikke bruker et debet- eller kredittkort, kan du ta kontakt med oss for å gjenopprette innloggingsinformasjonen.

Hvis du belastes via noen andre enn Netflix og ikke kan logge inn:

Kontakt oss for å gjenopprette innloggingsinformasjonen.