Jeg kan ikke lagre oppdateringer i kontoopplysningene mine på Netflix' nettsted.

Problemer med å lagre endringer i kontoopplysningene på Netflix skyldes som regel et tillegg i nettleseren eller en nettleserkonfigurasjon som hindrer Netflix-nettstedet i å lastes inn riktig. Følg trinnene nedenfor for å løse problemet.

Fjerne informasjonskapselen for Netflix

1. Gå til netflix.com/clearcookies. Dette logger deg ut av kontoen din.

2. Velg Logg inn (Sign In), og oppgi e-postadressen og passordet for Netflix-kontoen din.

3. Prøv Netflix på nytt.

Start nettleseren på nytt

1. Avslutt nettleseren.

2. Åpne nettleseren din på nytt.

3. Prøv Netflix på nytt.

Hvis du fortsatt har problemer etter å ha fulgt feilsøkingstrinnene for nettleseren ovenfor, kan du prøve å starte ønsket nettleser på nytt uten noen tillegg aktivert:

Starte Firefox på nytt uten tillegg

Slik starter du Firefox på nytt uten tillegg aktivert:

1. Klikk på Firefox-menyknappen.

2. Velg Hjelp (Help).

3. Velg Start på nytt uten utvidelser (Restart with Add-ons Disabled).

Når Firefox har startet på nytt, kan du prøve å endre og lagre de ønskede innstillingene igjen.

Deaktivere Chrome-utvidelser

Hvis du bruker Chrome, kan det hende du bør deaktivere unødvendige tillegg før du prøver igjen. Slik deaktiverer du utvidelser i Chrome:

1. Skriv chrome://extensions i adressefeltet i Chrome.

2. Fjern avmerkingen der det er merket av for Aktivert (Enabled) i listen over utvidelser.

3. Gå tilbake til Netflix igjen og prøv å strømme på nytt.

Hvis disse trinnene løser problemet ditt, kan du prøve å aktivere utvidelsene én om gangen for å se hvilken som hindrer sidene på Netflix-nettstedet i å lastes inn riktig.

Deaktivere tillegg i Internet Explorer

Du kan deaktivere tillegg i Internet Explorer ved å følge fremgangsmåten nedenfor for versjonen av Internet Explorer du bruker:

Internet Explorer 9

1. Åpne Internet Explorer.

2. Klikk på Verktøy-knappen (Tools), og klikk deretter på Administrer tillegg (Manage add-ons).

3. Klikk på Alle tillegg (All add-ons) under Vis (Show).

4. Velg et tillegg, og klikk deretter på Deaktiver (Disable).

5. Gjenta trinn 4 for alle tilleggene.

6. Start Internet Explorer på nytt.

7. Prøv å endre og lagre de ønskede Netflix-innstillingene igjen.

Hvis disse trinnene løser problemet ditt, kan du prøve å aktivere tilleggene ett om gangen for å se hvilket som hindrer sidene på Netflix' nettsted i å lastes inn riktig.

Internet Explorer 8

1. Klikk på Start-knappen.

2. Velg Alle programmer (All Programs).

3. Velg Tilbehør (Accessories).

4. Velg Systemverktøy (System Tools).

5. Velg Internet Explorer (Ingen tillegg) (Internet Explorer (No Add-ons)).

6. Prøv å endre og lagre de ønskede Netflix-innstillingene igjen.

Hvis disse trinnene løser problemet ditt, kan du prøve å aktivere tilleggene ett om gangen for å se hvilket som hindrer sidene på Netflix' nettsted i å lastes inn riktig.

Internet Explorer 7

1. Åpne Internet Explorer.

2. Klikk på Verktøy-knappen (Tools).

3. Velg Administrere tillegg (Manage Add-ons).

4. Velg et tillegg, og klikk deretter på Deaktiver (Disable).

5. Gjenta trinn 4 for alle tilleggene.

6. Velg Lukk (Close).

7. Prøv å endre og lagre de ønskede Netflix-innstillingene igjen.

Hvis disse trinnene løser problemet ditt, kan du prøve å aktivere tilleggene ett om gangen for å se hvilket som hindrer sidene på Netflix' nettsted i å lastes inn riktig.

Deaktivere tillegg i Safari

Hvis du bruker Safari, kan det hende du bør deaktivere unødvendige tillegg før du prøver igjen. Slik deaktiverer du tillegg i Safari:

1. Åpne Safari.

2. Velg Safari.

3. Velg Innstillinger (Preferences).

4. Velg Tillegg-fanen (Extensions) på menylinjen øverst.

5. Slå tilleggene Av (Off).

6. Lukk vinduet for tillegg.

7. Prøv å endre og lagre de ønskede innstillingene igjen.

Hvis disse trinnene løser problemet ditt, kan du prøve å aktivere tilleggene ett om gangen for å se hvilket som hindrer sidene på Netflix' nettsted i å lastes inn riktig.