Endring av land på kontoen din

Netflix er tilgjengelig i mer enn 190 land over hele verden. Hvert land har sin egen katalog med originale og lisensierte serier og filmer

Du kan ikke endre land på kontoen din med mindre du flytter til et annet land. Hvis du nylig har flyttet, kan du se Flytte med Netflix for mer informasjon.

Hvis du bruker VPN til å få tilgang til Netflix, skjules regionen din og du vil bare kunne se serier og filmer som er tilgjengelige i alle regioner. Se Se serier og filmer via VPN for mer informasjon.