E-postadressen min brukes på en annen Netflix-konto.

Hvis e-postadressen din allerede er i bruk når du prøver å registrere en Netflix-konto, eller du tror noen har opprettet en Netflix-konto med e-postadressen din, kan du følge trinnene nedenfor:

Netflix sier at e-postadressen min allerede er i bruk når jeg prøver å registrere en Netflix-konto

Det kan hende at du allerede har en Netflix-konto

1. Gå til netflix.com/loginhelp.

2. Velg alternativet for å tilbakestille passordet via E-post.

3. Oppgi e-postadressen din og velg Send meg en e-post.

• Hvis du får en e-post om tilbakestilling av passord, følger du trinnene for å opprette et nytt passord og gjenopprette Netflix-kontoen din.

• Hvis du ser en feilmelding som sier “Ingen konto funnet med denne e-postadressen,” fortsetter du feilsøkingen nedenfor.

E-postadressen kan være tilknyttet en profil

Du kan legge til en annen e-postadresse i profiler med Alle aldersgrenser for å motta tilpassede anbefalinger og annen kommunikasjon fra Netflix.

E-postadresser tilknyttet en eksisterende profil kan ikke brukes til å registrere nye kontoer, og du må fjerne e-postadressen fra profilen.

Slik fjerner du e-postadressen fra en profil:

1. Logg på kontoen din.

2. Velg profilen du vil endre, fra delen Profil og foreldrekontroll.

• For enkelte kontoer velger du Profiler før du velger en profil.

3. Velg E-postadresse for profil eller E-postadresse.

4. Klikk på Slett e-postadresse.

Hva gjør jeg nå?

Hvis du fortsatt ikke får registrert deg etter å ha utført trinnene ovenfor, kan du kontakte oss for å få ytterligere hjelp.

Netflix sier at e-postadressen min allerede er i bruk når jeg prøver å endre kontoens e-postadresse

Det kan hende at du har enda en Netflix-konto

Det kan hende at du har åpnet en ekstra konto ved å taste inn feil e-postadresse eller bruke en annen e-postadresse for å logge inn.

1. Gå til netflix.com/loginhelp.

2. Velg alternativet for å tilbakestille passordet via E-post.

3. Oppgi e-postadressen din og velg Send meg en e-post.

• Hvis du får en e-post om tilbakestilling av passord, kan det hende du har enda en konto. Kontakt oss for å få ytterligere hjelp.

• Hvis du ser en feilmelding som sier “Ingen konto funnet med denne e-postadressen,” fortsetter du feilsøkingen nedenfor.

E-postadressen kan være tilknyttet en profil

Du kan legge til en annen e-postadresse i profiler med Alle aldersgrenser for å motta tilpassede anbefalinger og annen kommunikasjon fra Netflix.

Du må fjerne e-postadressen fra en eksisterende profil før du kan legge den til på en annen profil.

Slik fjerner du e-postadressen fra en profil:

1. Logg på kontoen din.

2. Gå til Profil og foreldrekontroll, og velg profilen du vil endre.

• For enkelte kontoer velger du Profiler før du velger en profil.

3. Velg E-postadresse for profil eller E-postadresse.

4. Klikk på Slett e-postadresse.

Hva gjør jeg nå?

Hvis du fortsatt ikke får endret kontoens e-postadresse etter å ha utført trinnene ovenfor, kan du kontakte oss for å få ytterligere hjelp.

Jeg får e-poster om en Netflix-konto som ikke tilhører meg

Noen kan ved et uhell ha brukt e-postadressen din til å opprette en Netflix-konto. Kontakt oss for å få ytterligere hjelp.