Slik slår du automatisk avspilling av klipp på eller av

Du kan angi at Netflix skal spille av klipp automatisk slik at du får en rask forhåndstitt på serier og filmer.

Merk:
Enkelte eldre TV-er eller enheter støtter ikke automatisk avspilling av klipp.

Telefon eller nettbrett med Android, iPhone eller iPad

1. Åpne Netflix-appen.

2. Trykk på Mitt Netflix nederst til høyre.

3. Trykk på Meny øverst til høyre.

4. Trykk på Administrer profiler .

5. Velg profilen du vil redigere.

6. Bruk bryteren ved siden av Spill av klipp automatisk  for å slå innstillingen på eller av.

7. Trykk på Ferdig øverst til høyre.

Nettleser

1. Gå til Konto-siden i en nettleser.

2. Velg en profil i delen Profil og foreldrekontroll.

• For noen kontoer, velg Profiler og velg en profil.

3. Velg Innstillinger for avspilling.

4. Kryss av eller fjern kryss for Automatisk avspilling av klipp mens du blar i katalogen på alle enheter.

Merk:
    På TV-er vil det å slå av automatisk avspilling av klipp ikke slå av automatisk avspilling fra informasjonssiden til en serie eller film.
  5. Velg Lagre.

Det kan hende du må oppdatere enheten for at de nye innstillingene skal tre i kraft.

Slik oppdaterer du:

• Bytt til en annen profil og tilbake.

• Eller velg Få hjelp > Start Netflix på nytt på menyen til venstre.

Relatert artikkel

Slik spiller du av neste episode automatisk