Slik spiller du av den neste episoden automatisk

Du kan endre innstillingene slik at Netflix spiller av den neste episoden i en serie automatisk.

Telefon eller nettbrett med Android, iPhone eller iPad

1. Åpne Netflix-appen.

2. Trykk på Mitt Netflix nederst til høyre.

3. Trykk på Meny øverst til høyre.

4. Trykk på Administrer profiler.

5. Velg profilen du vil redigere.

6. Bruk bryteren ved siden av Spill av neste episode automatisk for å slå innstillingen på eller av.

7. Trykk på Ferdig.

Nettleser

1. Gå til Konto-siden i en nettleser.

2. Velg Profiler, og velg en profil.

3. Velg Innstillinger for avspilling.

4. Kryss av for Automatisk avspilling av neste episode i en serie på alle enheter.

• Fjern krysset i boksen for å stanse automatisk avspilling av den neste episoden.

5. Velg Lagre.

Det kan hende du må oppdatere enheten for at de nye innstillingene skal tre i kraft.

Slik oppdaterer du:

• Bytt til en annen profil og tilbake.

• Eller logg ut og inn av Netflix-kontoen.