Slik spiller du av den neste episoden automatisk

Du kan endre innstillingene slik at Netflix spiller av den neste episoden i en serie automatisk.

Telefon eller nettbrett med Android, iPhone eller iPad

1. Åpne Netflix-appen.

2. Trykk på Mitt Netflix nederst til høyre.

3. Trykk på Meny  øverst til høyre.

4. Trykk på Administrer profiler .

5. Velg profilen du vil redigere.

6. Bruk bryteren ved siden av Spill av neste episode automatisk for å slå innstillingen på eller av.

7. Trykk på Ferdig.

Nettleser

1. Gå til Konto-siden i en nettleser.

2. Velg Profiler, og velg en profil.

3. Velg Innstillinger for avspilling.

4. Kryss av for Automatisk avspilling av neste episode i en serie på alle enheter.

• Fjern krysset i boksen for å stanse automatisk avspilling av den neste episoden.

5. Velg Lagre.

Det kan hende du må oppdatere enheten for at de nye innstillingene skal tre i kraft.

Slik oppdaterer du:

• Bytt til en annen profil og tilbake.

• Eller logg ut og inn av Netflix-kontoen.