Neste episode spilles ikke av automatisk

Hvis den neste episoden ikke spilles av automatisk, endrer du profilinnstillingene dine til spill av neste episode automatisk. Hvis problemet ikke løses ved å endre innstillingen, kan du følge fremgangsmåten nedenfor.

Mobiltelefoner og nettbrett

1. Koble til et Wi-Fi-nettverk. Netflix spiller ikke av neste episode automatisk når du er koblet til et mobilnettverk. Dette er med vilje for å forhindre at du bruker mer data enn forventet.

2. Oppdater Netflix-appen til den nyeste versjonen:

3. Koble fra eventuelle videokabler eller adaptere som kobler telefonen eller nettbrettet til TV-en. Hvis dette fungerer, betyr det at enheten din ikke støtter automatisk avspilling av neste episode når den er koblet til en TV.