Hvordan oppdaterer jeg Netflix-appen på en Android-enhet?

Følg trinnene nedenfor for å oppdatere Netflix-appen på en Android-enhet.

1. Åpne Google Play Store-appen.

2. Trykk på menyikonet og deretter på Mine apper (My Apps).

3. Apper med tilgjengelige oppdateringer er merket med Oppdater.

4. Velg Netflix og trykk på Oppdater.

Merk:
    Det kan hende du må starte enheten på nytt for å oppdatere en app.

Hvis du ikke har Google Play Butikk-appen eller ikke fant Netflix, kan du følge trinnene i Jeg kan ikke laste ned Netflix-appen på iOS- eller Android-enheten.