Hvordan oppdatere Netflix-appen på en Android-enhet

Slik oppdaterer du Netflix-appen på en Android-enhet:

Hvis du bruker en telefon eller et nettbrett med Android, kan du åpne Netflix-siden i Play Butikk og trykke på Oppdater.

Du kan også oppdatere Netflix-appen ved å følge disse trinnene:

1. Trykk på Play Butikk-appen. Hvis du ikke har den, kan det hende at du må løse et problem med Play Butikk.

2. Skriv inn "Netflix" i søkefeltet.

3. Trykk på Netflix-appen i listen. Hvis du ikke finner Netflix-appen, kan du følge trinnene i denne artikkelen i stedet.

4. Trykk på Oppdater. Hvis du ikke ser dette alternativet, betyr det at nettleseren allerede er oppdatert.