Finner ikke Netflix-appen

Netflix-appen kan lastes ned og installeres fra en appbutikk på de fleste enheter, og er ofte forhåndsinstallert på nye TV-er og TV-strømmeenheter.

Hvis du ikke finner Netflix-appen på enheten, eller appen mangler i enhetens appliste eller appbutikk, følger du trinnene for din enhet nedenfor.

Telefon eller nettbrett med Android

Netflix-appen er bare tilgjengelig i Google Play Butikk for enheter med Android OS versjon 5 eller nyere.

Slå av eller endre innstillingene for foreldrekontroll

Det kan hende at Netflix-appen skjules av innstillingene for foreldrekontroll i Play Butikk.

Slik endrer du dette:

1. Trykk på Play Butikk-appen.

2. Trykk på profilikonet ditt øverst til høyre.

3. Trykk på Innstillinger > Familie > Foreldrekontroll.

• Hvis foreldrekontroll er slått på, kan du trykke på bryteren og oppgi PIN-koden for å slå den av.

Merk:
      Du kan slå på disse innstillingene igjen etter at du har installert Netflix. Hvis du vil vite mer eller tilbakestille PIN-koden, kan du gå til Googles brukerstøtteside for foreldrekontroll på Google Play.
    • Hvis foreldrekontroll er slått av, fortsetter du til de neste trinnene.

4. Prøv å finne Netflix-appen på nytt.

Tøm Play Butikk-bufferen

1. Åpne Innstillinger-appen.

2. Trykk på Apper og varslinger.

3. Trykk på Se alle apper, rull ned og trykk på Play Butikk.

4. Trykk på Lagring og buffer.

5. Trykk på Tøm buffer og Tøm lagring.

6. Prøv å finne Netflix-appen på nytt.

Sjekk Android-enhetens Play Protect-status

Det kan hende at Netflix-appen ikke vises hvis enheten din ikke er Play Protect-sertifisert.

Slik sjekker du enhetens Play Protect-status:

1. Trykk på Play Butikk-appen.

2. Trykk på Profil-ikonet øverst til høyre.

3. Trykk på Innstillinger > Om.

4. Kontroller enhetens sertifiseringsstatus under Play Protect-sertifisering.

Hvis du ser Enheten din er sertifisert, kan du ta kontakt med oss for å få ytterligere hjelp.

Hvis enheten din ikke er sertifisert, må du bruke en støttet enhet for å se på Netflix. Vi anbefaler deg å ta kontakt med produsenten av enheten for å spørre om en Play Protect-sertifisert enhet. Gå til Googles brukerstøtteside om Play Protect-sertifisering for å finne ut mer.

TV eller TV-strømmeenhet

Hvis du ikke finner Netflix-appen på TV-en eller en enhet som kobles til TV-en, kan det hende at enheten trenger en programvareoppdatering. På de fleste enheter kan du se etter oppdateringer og installere dem fra menyen for innstillinger eller system. Se bruksanvisningen som fulgte med enheten eller få hjelp fra produsenten for å finne trinnene for å oppdatere enheten din.

Hvis det ikke er tilgjengelige oppdateringer, eller enheten allerede har siste versjon, kan du ta kontakt med produsenten av enheten for å få hjelp med følgende:

• Kontrollere om Netflix-appen er tilgjengelig for enheten din.

• Finne eller installere Netflix-appen.

Hvis produsenten sier at Netflix-appen ikke er tilgjengelig for enheten din, må du bruke en annen støttet enhet.

Kabel-TV-mottaker

For å lære hvordan du finner eller åpner Netflix:

1. Søk etter navnet på leverandøren din i brukerstøtten.

2. Finn og åpne artikkelen "Slik bruker du Netflix" for kabel-TV-mottakeren din.

3. Følg trinnene i delen Konfigurer Netflix.

Hvis disse trinnene ikke fungerte, eller det ikke fantes en artikkel om enheten din, kan du kontakte leverandøren din for å sjekke om Netflix-appen er tilgjengelig for enheten din.

iPhone eller iPad

Kontroller hvilken iOS-versjon du har

iPhone eller iPad må kjøre iOS/iPadOS versjon 16 for at du skal kunne laste ned Netflix-appen.

Slik kontrollerer du versjonen:

1. Gå til Innstillinger (Settings).

2. Rull ned og velg Generelt.

3. Velg Om (About).

4. Versjonsnummeret står oppført ved siden av Versjon.

Hvis du har en versjon som er eldre enn 16 og har lastet ned Netflix-appen tidligere, finner du instruksjoner for hvordan du laster ned Netflix-appen på nytt, på Apples nettsted for brukerstøtte.

Hvis du har en versjon som er eldre enn 16 og du ikke har lastet ned Netflix-appen før, må du bruke en annen enhet til å se på Netflix.

Hvis iOS-versjonen er 16 eller nyere, går du til neste trinn.

Sjekk innstillingene for foreldrekontroll

Hvis du bruker Skjermtid til å begrense apper med spesifikke aldersgrenser, kan det føre til at Netflix-appen ikke vises selv om den er installert. Slik kontrollerer du innstillingene:

Merk:
Hvis det er konfigurert innstillinger for skjermtid på barnets enhet, må du angi passordet for Skjermtid i løpet av disse trinnene.
  1. Gå til Innstillinger og trykk på Skjermtid.

2. Trykk på Innhold og personvern, og så på Innholdsrestriksjoner,

3. Trykk på Apper. Hvis Ikke tillat, 4+ eller 9+ er valgt, vil ikke Netflix-appen vises.

Gå til konfigurere personverninnstillinger med Innhold- og personvern på Apples nettsted for brukerstøtte for å finne ut mer.

Windows-datamaskin

Hvis du ikke finner Netflix-appen i Microsoft Store, følger du Microsofts trinn for å løse problemer med å finne eller installere apper fra Microsoft Store.

Alternativt kan du se Netflix uten appen ved å bruke en støttet nettleser og gå til netflix.com.

Mac-datamaskin

Netflix-appen er bare tilgjengelig i App Store for iPhone, iPad og Apple TV.

Du kan se på Netflix på en Mac-maskin ved å gå til www.netflix.com med en støttet nettleser.

Chromebook

Netflix-appen er bare tilgjengelig på Chromebook-maskiner som kan installere Android-apper fra Google Play Butikk. Hvis du trenger hjelp, kan du følge Googles trinn for å få Play Butikk på Chromebook.

Følg disse trinnene hvis Chromebook-maskinen støtter Android-apper og du ikke finner Netflix-appen i Play Butikk:

Oppdater Chromebook

Følg Googles trinn for å oppdatere operativsystemet på Chromebook. Prøv deretter Netflix på nytt.

Endre foreldrekontroll i Play Butikk

Hvis Netflix-appen ikke vises, kan det hende du må oppdatere innstillingene for foreldrekontroll.

1. Trykk på Play Butikk-appen.

2. Klikk på profilikonet ditt øverst til høyre.

3. Klikk på Innstillinger > Familie > Foreldrekontroll.

• Hvis foreldrekontroll er slått på, kan du klikke på bryteren og oppgi PIN-koden for å slå den av.

Merk:
      Du kan slå på disse innstillingene igjen etter at du har installert Netflix. Hvis du vil vite mer eller tilbakestille PIN-koden, kan du gå til Googles brukerstøtteside for foreldrekontroll på Google Play.
    • Hvis foreldrekontroll er slått av, fortsetter du til de neste trinnene.

4. Prøv å finne Netflix-appen på nytt.

Apple TV

Hvis Netflix er installert og du ikke kan finne den, kan appen være skjult eller gjemt i en app-mappe. Du kan løse problemet ved å følge fremgangsmåten fra Apple for å endre hvordan apper vises på Hjem-skjermen på Apple TV.