Jeg kan ikke laste ned Netflix-appen på iOS- eller Android-enheten

Hvis du ikke kan laste ned Netflix-appen fra App Store for iOS eller du ikke finner Netflix-appen i Google Play-butikken for Android, må du følge fremgangsmåten for din plattform, nedenfor.

iPhone, iPad eller iPod touch

Hvis du mangler alternativet for å laste ned Netflix-appen til en iPhone, iPad eller iPod touch, tyder det vanligvis på at noen innstillinger på enheten må justeres. Følg trinnene nedenfor for å løse problemet.

Modifiser eller deaktiver begrensninger på iOS-enheten
  1. Gå til Innstillinger (Settings).

2. Velg Generelt (General).

3. Velg Begrensninger (Restrictions).

Merk:
    Du vil bli bedt om å oppgi passordet som ble opprettet da begrensningene ble slått på.
  4. Modifisere begrensninger:

1. Velg Nettsteder (Websites) under Tillatt innhold (Allowed Content).

• Velg enten Kun bestemte nettsteder (Specific Websites Only) eller Begrens voksent innhold (Limit Adult Content).

2. Rull til bunnen av listen og velg Legg til et nettsted (Add A Website).

3. Skriv https://secure.netflix.com sammen med en tittel (f.eks. "Netflix App").

4. Velg Ferdig (Done) på tastaturet.

5. Deaktivere begrensninger:

1. Velg Deaktiver begrensninger (Disable Restrictions).

2. Oppgi passkoden din på nytt for å deaktivere begrensningene.

6. Prøv Netflix på nytt.

Hvis du opplever problemer under denne prosessen eller vil vite mer om begrensningene på iOS-enheten din, kan du se Apples brukerstøtteartikkel Forstå begrensninger.

Android

Enkelte Android-enheter som er kompatible med Netflix, kan ikke laste ned Netflix-appen fra Google Play Butikk.

Se artikkelen Støttede enheter for Google Play for en liste over hvilke enheter som støttes. Hvis enheten støttes av Google Play og Netflix-appen ikke vises i Play Butikk, følger du fremgangsmåten nedenfor for å installere Netflix-appen.

Merk:
Du må bruke en enhet som kjører Android-versjon 4.4.2 eller nyere, for å kunne installere Netflix-appen fra denne siden.

Først må du konfigurere Android-telefonen eller -nettbrettet slik at du kan installere appen direkte fra oss:

1. Gå til Innstillinger (Settings).

2. Trykk på Innstillinger (Settings).

3. Trykk på Sikkerhet (Security).

4. Merk av ved siden av Ukjente kilder: Tillat installasjon av apper fra andre kilder enn Play Butikk (Unknown Sources: Allow installation of apps from sources other than the Play Butikk).

5. Trykk på OK for å bekrefte denne endringen.

Hvis du foretrekker det, kan du rulle tilbake denne endringen etter at du har installert Netflix-appen.

Deretter, på Android-telefonen eller -nettbrettet:

1. Klikk her for å laste ned Netflix-appen.

2. Et blankt skjermbilde vil åpnes og lukkes igjen for å indikere at nedlastingen har startet.

3. Gå til menyen Apper (Apps).

4. Velg Nedlastinger (Downloads).

5. Velg Installer (Install).

6. Installasjonen er fullført når meldingslinjen øverst på skjermen viser Installerte Netflix (Successfully Installed Netflix).

7. Finn og start Netflix-appen.

8. Legg inn påloggingsinformasjon for Netflix ved hjelp av tastaturet på skjermen hvis du blir bedt om dette.

Du er nå klar til å se på Netflix på Android-telefonen eller -nettbrettet. Kos deg!

Merk:
Android-mobilenheter som er låst opp eller ikke er sertifiserte, kan ikke laste ned Netflix-appen fra Google Play Butikk. Mobilenheter som er låst opp eller ikke er sertifiserte, er ikke sperret fra Netflix, men det kan hende at appen ikke fungerer som den skal, avhengig av konfigurasjonen.