Enheter med Netflix-støtte | Se på Netflix på TV, telefon eller datamaskin

Du kan se på Netflix på alle støttede smart-TV-er, telefoner, nettbrett, strømmespillere eller spillkonsoller som er koblet til Internett og har Netflix-appen, eller på netflix.com på en datamaskin.

TV-er og strømmeenheter

Mange TV-er, strømmeenheter og mediespillere har Netflix-appen inkludert. Bruk lenkene nedenfor for å finne ut mer om hvordan du får Netflix på enheten din.

Merk:
Netflix vil kanskje ikke være tilgjengelig på enkelte TV-er og strømmeenheter som er produsert før 2014.

Ser du ikke enheten din? Søk etter enhetens navn eller produsent i brukerstøtten for å få mer informasjon. Kontakt oss eller produsenten av enheten for å få mer informasjon om enhetsstøtte.

Mobiltelefoner og nettbrett

Du kan se på Netflix på alle støttede mobiltelefoner eller nettbrett. Bruk lenkene nedenfor for å se de spesifikke kravene og finne ut hvordan du får Netflix-appen på enheten din.

Datamaskiner

Du kan se på Netflix på Mac-, Windows- eller Chromebook-maskiner. Gå til netflix.com med en støttet nettleser, eller få tak i Netflix-appen for Windows for å komme i gang.

Merk:
Hvis du har problemer med å komme i gang, må du sørge for at datamaskinen og nettleseren oppfyller disse systemkravene.

Mottakere og kabel-TV-mottakere

Mange leverandører av Internett, kabel- og betal-TV inkluderer Netflix-appen på enhetene sine. Søk etter navnet på leverandøren i brukerstøtten for å se om Netflix er tilgjengelig på enheten din. Kontakt oss eller produsenten av enheten for å få mer informasjon om enhetsstøtte.

Spillkonsoller

Du kan se Netflix på disse populære spillkonsollene. Bruk lenkene nedenfor for å finne ut hvordan du får Netflix på spillkonsollen.