Bruke Netflix på Chromecast

Velkommen til Netflix på Chromecast! Du kan bruke denne artikkelen til å lære mer om Netflix-funksjonene og hvordan du kan sette opp og logge ut av kontoen din. Hvis du er usikker på om enheten din støtter Netflix, kan du følge trinnene du finner under fanen "Konfigurer Netflix" for å forsøke å finne Netflix-appen.

Netflix-funksjoner
Konfigurere Netflix
Logge av Netflix
Netflix i Ultra HD

Netflix er tilgjengelig på mange Chromecast-modeller. Netflix-strømmefunksjoner på støttede enheter inkluderer:

Støttede regioner
Chromecast fungerer sammen med Netflix overalt hvor Netflix er tilgjengelig, men er kanskje bare tilgjengelig for kjøp i disse regionene.

Navigering
Chromecast gir deg muligheten til å styre Netflix-opplevelsen via en mobil Android-enhet, en mobil Apple-enhet (iPad, iPhone og iPod touch) eller fra en Chrome-nettleser med en installert Google Cast-utvidelse på datamaskinen din.

Enhetskompatibilitet

• Kompatibel med iPhone-, iPad- og iPod touch-modeller med iOS 7.0 eller nyere.

• Kompatibel med Wi-Fi-aktiverte Android-smarttelefoner og -nettbrett med Android 4.1 eller nyere.

• Kompatibel med Chrome-nettleseren på Windows-, Mac- og Chromebook-datamaskiner

• Hvis Chrome-nettleseren er versjon 51 eller eldre, må Google Cast-utvidelsen være installert

Hver enhet må ha alle de nyeste oppdateringene installert. Du kan oppdatere Netflix-appen via Google Play Butikk for Android-enheter og via App Store for mobile enheter fra Apple. Nettleseren Google Chrome oppdateres automatisk.

Oppløsning
Chromecast strømmer filmer og serier på Netflix i 1080p. Titler med et HD-symbol kan strømmes med høy oppløsning med en Internett-tilkoblingshastighet på 5 mb/s eller raskere.

Chromecast Ultra strømmer filmer og serier på Netflix i 4K. Titler med et Ultra HD-symbol kan strømmes i UHD med en Internett-tilkoblingshastighet på 25 mb/s eller raskere.

Undertekst og lyd
Chromecast støtter undertekster, alternativ lyd (dubbing, andre språk) og 5.1-surroundlyd dersom det er tilgjengelig.

Du finner generell informasjon om Chromecast på google.com/chromecast.

Hvis du trenger hjelp til å komme i gang med Chromecast eller med å koble til TV og/eller Wi-Fi, kan du gå til support.google.com/chromecast.

Ikke alle rutere er kompatible med Google Chromecast. Se Googles liste over støttede rutere for mer informasjon.

Når du har koblet Chromecast til TV-en og Wi-fi-nettverket (trådløst), følger du trinnene nedenfor for å koble Chromecast til Netflix-kontoen din. Den mobile enheten eller datamaskinen må være koblet til samme Wi-Fi-nettverk som Chromecast. Hvis du trenger mer informasjon eller hjelp med å koble Chromecast til TV og/eller Wi-Fi-nettverk, kan du gå til support.google.com/chromecast.

1. Start Netflix-appen på Android-enheten eller den mobile Apple-enheten, eller gå til Netflix-nettstedet i Chrome-nettleseren.

2. Når du er logget på, velger du Cast-ikonet netflix cast-ikon øverst eller nederst til høyre på skjermen.

3. Velg Chromecast fra listen med tilgjengelige enheter for å starte Netflix-appen på TV.

4. Velg en serie eller en film du vil se på, og trykk på Spill av.

Enheten er nå koblet til Netflix-kontoen din. Kos deg!

Chromecast bruker Netflix-kontoinformasjonen lagret på Android-enheten, den mobile Apple-enheten eller Netflix-nettstedet i Chrome-nettleseren. Hvis du vil koble fra Netflix-kontoen din, logger du deg ut på enheten du caster fra.

For spesifikk informasjon om hvordan du kobler Netflix-kontoen din fra enheten, se følgende artikler:

Netflix er tilgjengelig i Ultra HD på utvalgte Chromecast-modeller. For å strømme i Ultra HD trenger du:

• En TV som er kompatibel med strømming i Ultra HD fra Netflix, koblet til Chromecast via en HDMI-port som støtter HDCP 2.2 eller nyere (vanligvis HDMI 1-porten).

• Et abonnement som støtter strømming i Ultra HD. Her kan du finne ut hvilket abonnement du har på netflix.com/ChangePlan.

• En stabil Internett-tilkoblingshastighet på 25 megabit per sekund eller raskere.

• Strømmekvaliteten er satt til Automatisk (Auto) eller Høy (High). Du finner mer informasjon om innstillinger for videokvalitet i artikkelen Innstillinger for avspilling.

Følgende Chromecast-modeller støtter for øyeblikket Netflix i Ultra HD:

• Chromecast Ultra

Har du problemer? Gå til Jeg får ikke Netflix til å fungere på Chromecast for å få hjelp.