Slik bruker du Netflix på en Amazon Fire TV-enhet

Du kan bruke denne artikkelen til å lære mer om Netflix-funksjonene på en Amazon Fire TV-enhet og hvordan du konfigurerer, logger ut av eller sletter appen.

Netflix-funksjoner
Konfigurere Netflix
Logge av Netflix
Slett Netflix
Netflix i Ultra HD

Stemmestyring

I enkelte regioner kan du bruke stemmestyring med Alexa til å samhandle med Netflix. Denne funksjonen krever en Amazon Voice Remote eller en annen Alexa-aktivert enhet (for eksempel Amazon Echo).

Oppløsning
De fleste enheter er i stand til å strømme Netflix med høy oppløsning over raske Internett-tilkoblinger og kan spille av Netflix med maksimal støttet oppløsning.

Enhetsserier

Oppløsning

Undertekster og lyd

Fire TV (1. generasjon)

1080p HD

Undertekster, alternativ lyd, 5.1 surroundlyd

Fire TV (2. generasjon)

4K Ultra HD

Undertekster, alternativ lyd, 5.1 surroundlyd

Fire TV (3. generasjon)

4K Ultra HD

Undertekster, alternativ lyd, 5.1 surroundlyd

Fire TV Cube (1. generasjon)

4K Ultra HD

Undertekster, alternativ lyd, 5.1 surroundlyd, Dolby Atmos

Fire TV Cube (2. generasjon)

4K Ultra HD

Undertekster, alternativ lyd, 5.1 surroundlyd, Dolby Atmos

Fire TV Stick (1. generasjon)

1080p HD

Undertekster, alternativ lyd, 5.1 surroundlyd

Fire TV Stick (2. generasjon)

1080p HD

Undertekster, alternativ lyd, 5.1 surroundlyd

Fire TV Stick (3. generasjon)

1080p HD

Undertekster, alternativ lyd, 5.1 surroundlyd, Dolby Atmos

Fire TV Stick Basic Edition

1080p HD

Undertekster, alternativ lyd, 5.1 surroundlyd

Fire TV Stick Lite

1080p HD

Undertekster, alternativ lyd, 5.1 surroundlyd

Fire TV Stick 4K

4K Ultra HD

Undertekster, alternativ lyd, 5.1 surroundlyd

Fire TV Stick 4K Max

4K Ultra HD

Undertekster, alternativ lyd, 5.1 surroundlyd, Dolby Atmos

Fire TV 4-Series smart-TV

4K Ultra HD

Undertekster, alternativ lyd, 5.1 surroundlyd

Fire TV Omni Series smart-TV

4K Ultra HD

Undertekster, alternativ lyd, 5.1 surroundlyd

Anker Nebular Soundbar Fire TV Edition

4K Ultra HD

Undertekster, alternativ lyd, 5.1 surroundlyd

TCL Alto 8+ Soundbar Fire TV Edition

4K Ultra HD

Undertekster, alternativ lyd, 5.1 surroundlyd

Når du skal koble Amazon Fire TV-enheten til Netflix-kontoen din, begynner du fra startskjermbildet.

1. Velg Søk fra hovedskjermbildet.

2. Skriv "Netflix" og velg deretter Netflix.

3. Velg Netflix.

4. Velg Gratis eller Last ned.

5. Når nedlastingen er fullført, velger du Åpne og følger instruksjonene på skjermen.

Når du skal koble Amazon Fire TV-enheten fra Netflix-kontoen din, begynner du fra startskjermbildet.

1. Velg Innstillinger.

2. Velg Applikasjoner.

3. Velg Administrer alle installerte applikasjoner.

4. Rull ned og velg Netflix.

5. Velg Fjern data.

Hvis du vil avinstallere Netflix-appen på en Amazon Fire TV-enhet, begynner du fra startskjermbildet.

1. Velg Innstillinger.

2. Velg Applikasjoner.

3. Velg Administrer alle installerte applikasjoner.

4. Velg Netflix.

5. Velg Slett eller Avinstaller.

Netflix er tilgjengelig i Ultra HD på utvalgte Amazon Fire TV-enheter (se listen under "Netflix-funksjoner" ovenfor).

For å strømme i Ultra HD trenger du:

• Enhetskrav:

• Amazon Fire Smart TV: En modell som støtter 4K UHD.

• Amazon Fire TV-enheter: En Ultra HD-TV fra 2014 eller nyere som kan strømme innhold i Ultra HD ved 60 Hz, tilkoblet Fire TV-enheten via en HDMI-port som støtter HDCP 2.2 eller nyere (vanligvis HDMI 1-porten).

• Et Netflix-abonnement som støtter strømming i Ultra HD.

• En stabil internett-tilkoblingshastighet på 15 megabit per sekund eller raskere.

• Strømmekvaliteten er satt til Automatisk eller Høy.

Hvis du ikke får Ultra HD på Fire TV-enheten din, kan du følge disse trinnene for å sikre at enheten din har de riktige visningsinnstillingene:

1. På startsiden til Amazon går du til Innstillinger > Skjerm og lyder > Skjerm.

2. Åpne delen Videooppløsning.

3. Velg Auto (opptil 4K Ultra HD).

Merk:
    Hvis du ser alternativet Automatisk, men ikke Automatisk (opptil 4K Ultra HD), må du kontrollere om Amazon Fire TV-enheten din oppfyller Ultra HD-kravene ovenfor.