Bruke Netflix på en Amazon Fire-TV/Stick

Velkommen til Netflix på Amazon Fire TV og Fire TV Stick! Du kan bruke denne artikkelen til å lære mer om Netflix-funksjonene og hvordan du kan sette opp og logge ut av kontoen din. Hvis du er usikker på om enheten din støtter Netflix, kan du følge trinnene du finner under fanen "Konfigurer Netflix" (Set up Netflix) for å forsøke å finne Netflix-appen.

Netflix-funksjoner
Konfigurer Netflix
Logge av Netflix
Netflix i Ultra HD

Støttede regioner:

Netflix er tilgjengelig på Amazon Fire TV og Fire TV Stick i alle regioner hvor Netflix-tjenesten er tilgjengelig.

Navigasjon:

På de fleste enheter kan du bla gjennom rader med serier og filmer i Netflix, inkludert en rad som bare viser det du har valgt å legge til i Min liste. Hver rad representerer en kategori (komedier, dramaer, TV-serier osv.) som vi viser deg basert på hva du har sett på tidligere.

Eldre enheter har muligens ikke rader med filmkategorier, men du kan allikevel bla gjennom Min liste (My List), som du lager på Netflix-nettstedet.

Stemmesøk for Amazon Fire TV og Fire Stick støttes for øyeblikket ikke med Netflix-appen.

Oppløsning:

De fleste enheter kan strømme Netflix i høy oppløsning over en rask Internett-tilkobling og spiller av Netflix ved høyeste tilgjengelige oppløsning (se anbefalinger for Internett-tilkoblingshastighet for å få mer informasjon).

Undertekster og alternativ lyd:

Lær hvordan du aktiverer undertekster, teksting for hørselshemmede og alternativ lyd (inkludert 5.1 surroundlyd), som er tilgjengelig for mange serier og filmer. For å sjekke om enheten din støtter 5.1-lyd, kan du gå til hvilken som helst Netflix-originalserie og se om den har et alternativ for 5.1-lyd. Hvis ikke støtter ikke enheten denne funksjonen, eller den må slås på. Mange enheter lar deg tilpasse utseendet på undertekster og teksting. Eldre enheter vil enten vise undertekster og teksting i standardvisningen, eller ikke være konfigurert for å vise undertekster.

For å koble Amazon Fire TV eller Fire TV Stick til Netflix-kontoen din må du først være på skjermbildet Hjem (Home) og følge trinnene nedenfor.

1. Velg Søk (Search) fra hovedskjermbildet.

2. Skriv "Netflix" og velg deretter Netflix.

3. Velg Netflix.

4. Velg Gratis (Free) eller Last ned (Download).

5. Velg Åpne (Open) etter at nedlastingen er fullført.

6. Velg Logg inn (Sign In).

7. Oppgi e-postadressen og passordet for Netflix.

Enheten er nå koblet til Netflix-kontoen din. Kos deg!

For å koble en Amazon Fire TV eller Fire TV Stick til Netflix-kontoen din må du begynne på skjermbildet Hjem (Home) og følge trinnene nedenfor.

1. Velg Innstillinger (Settings).

2. Velg Applikasjoner (Applications).

3. Velg Administrer alle installerte applikasjoner (Manage all installed applications).

4. Rull ned og velg Netflix.

5. Velg Fjern data (Clear Data).

Netflix er tilgjengelig i Ultra HD på utvalgte Amazon Fire TV-enheter. For å strømme i Ultra HD trenger du:

• En TV som er kompatibel med strømming i Ultra HD fra Netflix, koblet til Amazon Fire TV-enheten din via en HDMI-port som støtter HDCP 2.2 eller nyere (vanligvis HDMI 1-porten).

• Et abonnement som støtter strømming i Ultra HD. Du kan finne ut hvilket abonnement du har, på netflix.com/ChangePlan.

• En stabil Internett-tilkoblingshastighet på 25 megabit per sekund eller raskere.

• Strømmekvaliteten er satt til Automatisk (Auto) eller Høy (High). Du finner mer informasjon om instillinger for videokvalitet i artikkelen Avspillingsinnstilling.

Følgende Amazon Fire TV-enheter støtter for øyeblikket Netflix i Ultra HD:

• Amazon Fire TV (ny versjon)