Hvordan kontrollerer jeg hvor mye data Netflix bruker?

Når du ser serier eller filmer på Netflix, brukes det omtrent 1 GB med data per time for hver videostrøm i standardoppløsning, og opptil 3 GB per time for hver videostrøm i HD. Nedlasting og strømming bruker omtrent like mye data. Hvis du er bekymret over data- eller båndbreddebegrensninger, kan du justere innstillingene for dataforbruk ved å følge fremgangsmåten under.

Justere innstillingene for dataforbruk

1. Gå til Konto-siden (Account) i en nettleser og velg Innstillinger for avspilling (Playback Settings).

2. Velg ønsket innstilling for dataforbruk (vær oppmerksom på at anslagene nedenfor er per strøm, og at begrensning av dataforbruket kan påvirke videokvaliteten):

• Lav (0,3 GB per time)

• Medium (SD: 0,7 GB per time)

• Høy (beste videokvalitet, opptil 3 GB per time for HD og 7 GB per time for Ultra HD)

• Automatisk (Auto) (justeres automatisk for å levere høyest mulig kvalitet basert på gjeldende Internett-hastighet)

3. Velg Lagre (Save)

Merk:
Det kan ta opptil 8 timer før disse endringene trer i kraft.

Innstillinger for databruk gjelder bare for Netflix-profilen du er i når du angir dem, så du kan ha forskjellige innstillinger for databruk for hver enkelt profil. Hvis du vil kontrollere totalmengden med data Netflix bruker, bør du endre denne innstillingen for hver enkelt profil.

Hvis du ønsker å administrere bruken av mobildata på individuelle mobilenheter, kan du gå til Hvordan administrerer jeg bruk av mobildata på Netflix?