Hastighetsanbefalinger for Internett-tilkobling

Nedenfor finner du anbefalte nedlastingshastigheter per strøm for avspilling av filmer og serier via Netflix.

• 0,5 megabit per sekund – påkrevd tilkoblingshastighet for bredbånd

• 1,5 megabit per sekund – anbefalt tilkoblingshastighet for bredbånd

• 3,0 megabit per sekund – anbefalt for SD-kvalitet

• 5,0 megabit per sekund – anbefalt for HD-kvalitet

• 25 megabit per sekund – anbefalt for Ultra HD-kvalitet

Se Netflix i HD

Hvis du vil se på Netflix-titler i HD, må du kontrollere at du har et HD-abonnement, og deretter sette videokvalitetsinnstillingen til Automatisk (Auto) eller Høy (High). Du kan se på titler i HD så lenge du har en tilkoblingshastighet på 5,0 megabit i sekundet eller raskere.

Administrer bruk av båndbredde for Netflix

Høyere videokvalitet bruker mer båndbredde enn lavere videokvalitet. Hvis Internettleverandøren din har begrensninger på bruk av data eller båndbredde, kan du Administrere bruk av båndbredde (Manage Bandwidth Usage) ved å endre videokvalitetsinnstillingene til Lav (Low) eller Middels (Medium) for å bruke mindre data.

Sjekk tilkoblingshastigheten din

Mange enheter lar deg sjekke tilkoblingshastigheten i Netflix-appen. Følg trinnene nedenfor for å sjekke tilkoblingshastigheten din.

Merk:
Hvis du bruker en mobil enhet eller en datamaskin, går du til Fast.com for å sjekke hastigheten din.
  1. Begynn på hovedskjermbildet til Netflix.

2. Naviger opp, og velg Innstillinger (Settings) eller tannhjulikonet.

• Hvis du ikke ser tannhjulikonet, betyr det at enheten din ikke støtter denne funksjonen.

3. Velg Kontroller nettverket (Check Your Network).

4. Netflix-appen vil verifisere at du kan koble deg til Internett og nå Netflix-serverne. Den vil også sjekke tilkoblingshastigheten din.

5. Når testen er utført, må du sjekke at hastigheten din oppfyller anbefalingene våre for internetthastighet ovenfor.

Dersom tilkoblingen din er tregere enn du forventer, kan du prøve å feilsøke tilkoblingsproblemer for å forbedre hastigheten.