Hastighetsanbefalinger for Internett-tilkobling

Dette er de anbefalte nedlastingshastighetene for avspilling av filmer og serier på Netflix.

Anbefalte megabits per sekund

Standard oppløsning (SD)

1 Mbps

Merk:
En raskere tilkobling for bedre videokvalitet anbefales

Høy oppløsning (HD)

720p: 3 Mbps

1080p: 5 Mbps

4K/Ultra HD (UHD)

15 Mbps

Hvis du vil se på Netflix i HD, trenger du:

Administrer bruk av båndbredde for Netflix

Hvis internettleverandøren din begrenser bruk av båndbredde eller data, kan du endre innstillingene for videokvalitet til Lav eller Medium for å bruke mindre data.

Sjekk tilkoblingshastigheten

Du kan sjekke tilkoblingshastigheten din i Netflix-appen på en rekke forskjellige enheter.

Merk:
Hvis du bruker en mobil enhet eller en datamaskin, kan du gå til Fast.com for å sjekke hastigheten din.
  1. Begynn på hovedskjermbildet til Netflix.

2. Velg Få hjelp i menyen.

• Hvis du ikke ser Få hjelp, velger du Innstillinger .

3. Velg Kontroller nettverket (Check Your Network).

4. Netflix-appen vil verifisere at du kan koble deg til Internett og nå Netflix. Den vil også sjekke tilkoblingshastigheten din.

Hvis tilkoblingen er tregere enn du forventer, kan du ta kontakt med Internett-leverandøren din for å få hjelp.