Hastighetsanbefalinger for Internett-tilkobling

Dette er de anbefalte nedlastingshastighetene for avspilling av filmer og serier på Netflix.

Anbefalte megabits per sekund

Bredbåndstilkobling

1,5

Minimum: 0,5

Standard oppløsning (SD)

3

Høy oppløsning (HD)

5

4K/Ultra HD (UHD)

25

Hvis du vil se på Netflix i HD, trenger du:

Administrer bruk av båndbredde for Netflix

Hvis Internettleverandøren din har begrensninger på bruk av båndbredde eller data, kan du endre innstillingene for videokvalitet til Lav eller Medium for å bruke mindre data.

Sjekk tilkoblingshastigheten

Du kan sjekke tilkoblingshastigheten din i Netflix-appen på en rekke forskjellige enheter.

Merk:
Hvis du bruker en mobil enhet eller en datamaskin, kan du gå til Fast.com for å sjekke hastigheten din.
  1. Begynn på hovedskjermbildet til Netflix.

2. Naviger opp, og velg Innstillinger-lenken eller -ikonet .

• Hvis du ikke ser Innstillinger-ikonet, betyr det at enheten din ikke støtter denne funksjonen.

3. Velg Kontroller nettverket (Check Your Network).

4. Netflix-appen vil verifisere at du kan koble deg til Internett og nå Netflix. Den vil også sjekke tilkoblingshastigheten din.

Hvis tilkoblingen er tregere enn du forventer, kan du ta kontakt med Internett-leverandøren din for å få hjelp.