Kan jeg strømme Netflix i Ultra HD?

Ultra HD-strømming er tilgjengelig på Netflix på mange 4K-enheter.

Hva trenger jeg for å strømme i Ultra HD?

Hvilke TV-er og andre enheter støtter strømming i Ultra HD med Netflix?

Du kan du lete etter enheten din i brukerstøtten for å finne ut nøyaktig hvilke modeller med Ultra HD som er tilgjengelige. Hvis Ultra HD er tilgjengelig på enheten din, finner du modellene det er tilgjengelig på i avsnittet om Ultra HD. Du kan også ta kontakt med produsenten av enheten for å få mer informasjon.

Merk:
Enheter må kjøre den nyeste fastvaren for at Ultra HD-avspillingen skal fungere riktig.

Kan jeg se Netflix i Ultra HD på datamaskinen min?

Netflix er for øyeblikket tilgjengelig i Ultra HD på Windows-datamaskiner med:

Disse datamaskinene krever en 60 Hz-skjerm for å spille av innhold i Ultra HD.

Hvor rask må Internett-hastigheten min være for å kunne strømme i Ultra HD?

Vi anbefaler en tilkoblingshastighet på minst 25 megabit per sekund for å strømme Ultra HD-titler. Se våre hastighetsanbefalinger for Internett-tilkobling for mer informasjon.

Hvordan finner jeg Ultra HD-titler?

Hvis enheten din støtter Netflix Ultra HD-strømming, og du har et abonnement som tilbyr dette, kan du søke på Netflix etter begrepene "4K" eller "UltraHD" for å finne titler som er tilgjengelige i Ultra HD. Hvis du ser etter titler, kan du også se etter et Ultra HD-ikon for å finne serier og filmer i Ultra HD.

Merk:
Noen serier har kanskje ikke alle sesongene i Ultra HD.

Hvorfor ser jeg ikke titler med Ultra HD-ikonet på 4K-enheten min?

Ultra HD 4K-strømming gjennom Netflix er bare tilgjengelig på bestemte TV-modeller, strømmeenheter og datamaskiner. Se informasjonen ovenfor for ytterligere detaljer.

Ultra HD 4K-strømming gjennom Netflix er også bare tilgjengelig med abonnement som støtter strømming i Ultra HD. Du kan finne ut hvilket abonnement du har, på Netflix.com/ChangePlan.

Hvis du har en TV, enhet eller datamaskin og et abonnement med støtte for Ultra HD 4K, men likevel ikke ser titler med Ultra HD-ikonet, kan du se Jeg ser ikke Ultra HD 4K-titler når jeg blar gjennom Netflix.