Kan jeg strømme Netflix i Ultra HD?

Ultra HD-strømming er tilgjengelig på Netflix!

Hva trenger jeg for å strømme i Ultra HD?

Støtter andre enheter strømming i Ultra HD med Netflix?

Følgende enheter støtter strømming i Ultra HD. De må være koblet via en HDMI-port til en Ultra HD-TV som støtter 60 Hz. Både HDMI-kabelen og HDMI-porten på TV-en må være HDCP 2.2-sertifisert for å kunne vise innhold i Ultra HD. Hvis du trenger hjelp til å finne ut hvilken port som oppfyller disse kriteriene, se brukerveiledningen for TV-en eller ta kontakt med produsenten.

Merk:
Enheter må kjøre den nyeste fastvaren for at Ultra HD-avspillingen skal fungere riktig.

Kan jeg se Netflix i Ultra HD på datamaskinen min?

Netflix er for øyeblikket tilgjengelig i Ultra HD på Windows-datamaskiner med:

Disse datamaskinene krever en 60 Hz-skjerm for å spille av innhold i Ultra HD.

Hvor rask må Internett-hastigheten min være for å kunne strømme i Ultra HD?

Vi anbefaler en tilkoblingshastighet på minst 25 megabit per sekund for å strømme Ultra HD-titler. Se våre hastighetsanbefalinger for Internett-tilkobling for mer informasjon.

Hvordan finner jeg Ultra HD-titler?

Hvis enheten din støtter Netflix Ultra HD-strømming, og du har et abonnement som tilbyr dette, kan du søke på Netflix etter begrepene "4K" eller "UltraHD" for å finne titler som er tilgjengelige i Ultra HD.

Merk:
Noen serier har kanskje ikke alle sesongene i Ultra HD.

Hvorfor ser jeg ikke titler med Ultra HD-ikonet på 4K-enheten min?

Ultra HD 4K-strømming gjennom Netflix er bare tilgjengelig på bestemte TV-modeller, strømmeenheter og datamaskiner. Se informasjonen ovenfor for ytterligere detaljer.

Ultra HD 4K-strømming gjennom Netflix er også bare tilgjengelig med abonnement som støtter strømming i Ultra HD. Du kan finne ut hvilket abonnement du har på Netflix.com/ChangePlan.

Hvis du har en TV, en enhet eller en datamaskin og et abonnement med støtte for Ultra HD 4K, men likevel ikke ser titler med Ultra HD-ikonet, kan du se Jeg ser ikke Ultra HD 4K-titler når jeg blar gjennom Netflix.