Kan jeg strømme Netflix i Ultra HD?

Ultra HD-strømming er tilgjengelig på Netflix!

Hva trenger jeg for å strømme i Ultra HD?

Støtter andre enheter strømming i Ultra HD med Netflix?

Følgende enheter støtter strømming i Ultra HD. De må være koblet via en HDMI-port til en Ultra HD-TV som støtter 60 bilder per sekund (fps). Både HDMI-kabelen og HDMI-porten på TV-en må være HDCP 2.2-sertifisert for å kunne vise innhold i Ultra HD. Hvis du trenger hjelp til å finne ut hvilken port som oppfyller disse kriteriene, se brukerveiledningen for TV-en eller ta kontakt med produsenten.

Merk:
Enheter må kjøre den nyeste fastvaren for at Ultra HD-avspillingen skal fungere riktig.

Kan jeg se Netflix i Ultra HD på datamaskinen min?

Netflix er for øyeblikket tilgjengelig i Ultra HD på Windows-datamaskiner med:

Hvor rask må Internett-hastigheten min være for å kunne strømme i Ultra HD?

Vi anbefaler en tilkoblingshastighet på minst 25 megabit per sekund for å strømme Ultra HD-titler. Se våre hastighetsanbefalinger for internettilkobling for mer informasjon.

Hvordan finner jeg Ultra HD-titler?

Hvis enheten din støtter Netflix Ultra HD-strømming, og du har et abonnement som tilbyr dette, kan du søke på Netflix etter begrepene "4K" eller "UltraHD" for å finne titler som er tilgjengelige i Ultra HD.

Merk:
Det kan hende at enkelte tidligere sesonger av serier ikke er tilgjengelige i Ultra HD.

Hvorfor ser jeg ikke titler med Ultra HD-ikonet på 4K HDTV-en min?

Ultra HD 4K-strømming gjennom Netflix er bare tilgjengelig på bestemte TV-modeller og strømmeenheter. Se informasjonen ovenfor for ytterligere detaljer.

Ultra HD 4K-strømming gjennom Netflix er også bare tilgjengelig med abonnement som støtter strømming i Ultra HD. Du kan se hvilket abonnement du har på Netflix.com/ChangePlan.

Hvis du har en TV, en enhet og et abonnement med støtte for Ultra HD 4K, men likevel ikke ser titler med Ultra HD-ikonet, kan det skyldes et problem med enhetens tilkobling til TV-en din. For å løse dette problemet, koble enheten direkte til TV-en din. Dette gjør du ved å koble enhetens HDMI-kabel fra eventuelle mottakere eller stereoutstyr, og koble den til TV-en. Hvis enheten allerede er koblet direkte til TV-en, kan du prøve en annen HDMI-port. Både HDMI-kabelen og HDMI-porten på TV-en må være HDCP 2.2-sertifisert. Se i TV-ens brukerhåndbok eller kontakt enhetsprodusenten for å få mer informasjon.