Slik ser du på Netflix i 4K Ultra HD

Ultra HD-strømming er tilgjengelig på Netflix på mange 4K-enheter.

For å se Netflix i Ultra HD trenger du:

TV-er og enheter med støtte for 4K Ultra HD

Du kan lete etter enheten din i brukerstøtten til Netflix for å finne ut hvilke modeller med Ultra HD som er tilgjengelige. Hvis Ultra HD er tilgjengelig på enheten din, finner du den oppført i avsnittet om Ultra HD. Du kan også ta kontakt med produsenten av enheten for å få mer informasjon.

Merk:
Enheter må kjøre den nyeste fastvaren for at Ultra HD-avspillingen skal fungere riktig.

4K Ultra HD på datamaskiner

Netflix er tilgjengelig i Ultra HD på Windows- og Mac-datamaskiner med:

Disse datamaskinene krever en 60 Hz-skjerm for å spille av innhold i Ultra HD.

Slik finner du Ultra HD-titler

• For å finne serier og filmer som er tilgjengelige i Ultra HD, må du søke etter "4K" eller "UltraHD" i Netflix. Hvis du leter etter titler i Netflix, kan du finne Ultra HD-logoen ved siden av beskrivelsene til de seriene og filmene som kan vises i Ultra HD.

Merk:
Noen serier har kanskje ikke alle sesongene i Ultra HD.
  • Hvis du ikke ser serier eller filmer med Ultra HD-ikonet, men du har et abonnement og en enhet som støtter 4K Ultra HD, kan gå til Jeg ser ikke Ultra HD 4K-titler.