Bruke Netflix på iPhone, iPad eller iPod touch

Velkommen til Netflix på iPhone, iPad eller iPod touch! Du kan bruke denne artikkelen til å lære mer om Netflix-funksjonene og hvordan du kan sette opp og logge ut av kontoen din. Hvis du er usikker på om enheten din støtter Netflix, kan du følge trinnene du finner under fanen "Konfigurer Netflix" (Set up Netflix) for å forsøke å finne Netflix-appen.

Netflix-funksjoner
Konfigurer Netflix
Logge av Netflix
Netflix i Dolby Vision

Netflix er tilgjengelig på iPhone-, iPad- og iPod touch-modeller som kjører iOS 5.0 eller nyere. Gjeldende versjon av Netflix-appen krever iOS 9.0 eller nyere. Apples brukerstøtte har informasjon om hvordan du finner ut hvilken iOS-versjon du har.

Netflix-strømmefunksjoner for støttede enheter inkluderer:

Støttede regioner:

Netflix er tilgjengelig på støttede modeller av iPhone, iPad og iPod touch i alle regioner hvor Netflix-tjenesten tilbys.

Navigasjon:

Med Netflix-appen for iPhone, iPad og iPod touch kan du bla gjennom rader med forslag for hver sjanger. Det finnes også en rad som viser det du har sett på nylig, slik at du når som helst kan fortsette der du slapp. Du finner en søkemulighet hvis du vet navnet på filmen eller TV-serien du vil se på.

Oppløsning:

iPhone- og iPod touch-modeller støtter strømming i opptil 720p i iOS 7.0 og nyere og 480p i iOS 6.0 og eldre. iPhone 6 Plus og iPhone 7 Plus støtter strømming i opptil 1080p. iPad støtter strømming i opptil 720p i iOS 7.0 og nyere og 480p i iOS 6.0 og eldre. iPads med Retina-skjerm støtter strømming i opptil 1080p.

Undertekster og alternativ lyd:

Under avspilling av en film eller serie kan du trykke på skjermen for å vise avspillingsalternativene. Til høyre finner du et alternativ om å aktivere undertekster, hvis det er tilgjengelig.

Nedlastinger:

Last ned utvalgte titler som du kan se når du ikke er tilkoblet Internett i iOS 9.0 eller nyere. Se artikkelen om nedlastinger for å få mer informasjon.

Airplay:

iPhone-, iPad- og iPod touch-modeller tillater strømming til Airplay-aktiverte enheter over Wi-Fi via Airplay Mirroring. Vær oppmerksom på at den Airplay-aktiverte enheten må ha Internett-forbindelse. Airplay støtter ikke titler som er lastet ned, på nåværende tidspunkt. Du finner detaljerte instruksjoner for hvordan du aktiverer Airplay Mirroring på en iOS-enhet på Apples nettsted for brukerstøtte.

Video ut:

iPhone-, iPad- og iPod touch-modeller støtter video ut via en rekke kompatible Apple-spesifikke tilkoblingssett. Mer informasjon er tilgjengelig på Apples nettsted for brukerstøtte.

Hvis du vil koble iPhone, iPad eller iPod touch til Netflix-kontoen din, må du være på hovedskjermbildet (Home) og følge trinnene nedenfor.

Merk:
Gjeldende versjon av Netflix-appen krever iOS versjon 9.0 eller nyere. Kunder i USA, Canada, Latin-Amerika, Europa, Australia og New Zealand som kjører iOS 5.0 eller nyere kan laste ned en eldre, kompatibel versjon av Netflix appen.
  1. Åpne App Store.

2. Velg Søk (Search).

3. Skriv inn Netflix i feltet Søk (Search).

4. Velg Søk (Search).

5. Velg søkeresultatet for Netflix, Inc.

6. Velg Kjøp, eller trykk på skyikonet.

7. Trykk på Netflix-ikonet på startsiden.

8. Oppgi e-postadressen og passordet for Netflix.

9. Velg Logg inn (Sign In).

Enheten er nå koblet til Netflix-kontoen din. Kos deg!

Du kan logge ut av Netflix på iPhone, iPad eller iPod touch på to ulike måter:

Logg ut fra selve Netflix-appen

1. Trykk på Meny (Menu)-ikonet i hjørnet øverst til venstre i appen.

2. Rull ned, og velg Logg ut (Sign Out).

• Hvis du ikke ser Logg ut (Sign Out) i menyen, velger du Hjem (Home), ruller ned til bunnen av appen og velger Logg ut (Sign Out).

Tving avslutning, og tilbakestill Netflix-appen

1. Trykk to ganger på Hjem (Home)-knappen

2. Sveip til venstre eller høyre helt til du ser Netflix-appen.

3. Sveip oppover på Netflix-appens forhåndsvisning for å lukke den.

• På iOS 6 holder du fingeren på appen helt til et rødt skilt med en linje gjennom det vises, så trykker du på skiltet for å lukke appen.

4. Trykk på Hjem (Home) for å gå tilbake til hovedskjermbildet.

5. Velg Innstillinger (Settings).

6. Sveip nedover til du finner Netflix-appen.

7. Velg Netflix.

8. Skyv knappen Tilbakestill (Reset) til posisjonen (On).

Merk:
    Alle titlene du har lastet ned via appen, fjernes hvis du tilbakestiller Netflix-appen.
  9. Trykk på Hjem (Home) for å gå tilbake til hovedskjermbildet.

10. Velg Netflix.

11. Oppgi e-postadressen og passordet for Netflix.

Netflix er tilgjengelig i Dolby Vision på følgende iOS-enheter:

Merk:
Enheter må kjøre den nyeste versjonen av iOS for at Dolby Vision-avspillingen skal fungere riktig.
  • iPad Pro (2. generasjon)

• iPhone 8

• iPhone 8 Plus

• iPhone X