Slik bruker du Netflix på iPhone, iPad eller iPod touch

Finn ut mer om Netflix-funksjoner på iPhone, iPad og iPod touch, deriblant hvordan du kan sette opp og logge ut av kontoen din. Hvis du ikke vet om Netflix fungerer på enheten din, kan du følge trinnene i delen Konfigurer Netflix.

Konfigurere Netflix
Netflix-funksjoner
Logge av Netflix

Netflix-appen er tilgjengelig på iPhone, iPad og iPod touch med iOS 16 eller nyere og er kompatibel med enheter som kjører iOS 5 eller nyere som allerede har lastet ned Netflix-appen.

Merk:
Enheter med iOS 5 eller nyere kan muligens laste ned en eldre versjon av Netflix-appen hvis appen har vært nedlastet tidligere.

Hvis du vil koble iPhone, iPad eller iPod touch til Netflix-kontoen din, må du starte på hovedskjermbildet (Home) og følge trinnene nedenfor.

1. Åpne App Store.

2. Velg Søk.

3. Skriv Netflix i feltet Søk, og trykk på Søk-knappen.

4. Velg Netflix-søkeresultatet.

5. Velg Kjøp, eller trykk på skyikonet.

6. Trykk på Netflix-ikonet på startsiden.

7. Oppgi e-postadressen og passordet for Netflix.

8. Velg Logg inn.

Enheten er nå koblet til Netflix-kontoen din.

Netflix-strømmefunksjoner for støttede enheter inkluderer:

Søk
Finn serier og filmer ved å søke direkte i Netflix-appen når du bruker iPhone, iPad eller iPod touch.

Undertekster og alternativ lyd
Under avspilling av en film eller serie kan du trykke på skjermen for å vise avspillingsalternativene. Til høyre finner du et alternativ om å aktivere undertekster, hvis det er tilgjengelig.

Nedlastinger
Last ned serier og filmer som du kan se på iOS 9 eller nyere uten Internett-tilkobling.

Video ut
iPhone-, iPad- og iPod touch-modeller støtter video ut via en rekke kompatible Apple-spesifikke tilkoblingssett. Du finner mer informasjon på Apples nettsted for brukerstøtte.

Bilde-i-bilde (krever iOS 14)
På enkelte iPad- og iPhone-modeller kan du se på Netflix samtidig som du bruker andre apper. Du finner detaljerte instruksjoner om bruk av bilde-i-bilde på Apples nettsted for brukerstøtte.

Romlig lyd (krever iOS 14.6 eller nyere)
Premium-abonnementet til Netflix støtter romlig lyd på kompatible iPad- og iPhone-modeller som bruker AirPods Pro- og AirPods Max-hodetelefoner. Du finner detaljerte instruksjoner om bruk av romlig lyd på Apples nettsted for brukerstøtte.

Merk:
Romlig lyd støttes for strømming av innhold. Nedlastede serier og filmer bruker stereo eller binaural lyd.

High Dynamic Range (HDR)
Noen iPhone- og iPad-modeller kan spille av Netflix i Dolby Vision eller HDR. For å sjekke om den mobile enheten din støtter HDR, kan du gå til delen nedenfor.

Merk:
Enkelte mobilenheter strømmer ikke i HDR selv om et HDR-merke vises, som hvis enheten har lite batteri eller bruker mobilt internett.

Kompatible modeller og oppløsning

iPhone

iPhones som støtter HDR må bruke nyeste versjon av iOS for å se på Netflix i HDR.

Modell

Oppløsning

iPhone 4

iPhone 4S

iPhone 5

iPhone 5C

iPhone 5S

iPhone 6

iPhone 6S

iPhone 7

iPhone SE (1. generasjon)

480p (iOS 5 og iOS 6)

720p (iOS 7 og nyere)

iPhone 6 Plus

iPhone 6S Plus

iPhone 7 Plus

1080p

iPhone 8

iPhone SE (2. generasjon)

iPhone XR

iPhone 11

720p

High Dynamic Range

iPhone 8 Plus

iPhone X

iPhone XS

iPhone XS Max

iPhone 11 Pro

iPhone 11 Pro Max

iPhone 12

iPhone 12 mini

iPhone 12 Pro

iPhone 12 Pro Max

iPhone 13

iPhone 13 mini

iPhone 13 Pro

iPhone 13 Pro Max

iPhone SE (3. generasjon)

iPhone 14

iPhone 14 Plus

iPhone 14 Pro

iPhone 14 Pro Max

iPhone 15

iPhone 15 Plus

iPhone 15 Pro

iPhone 15 Pro Max

1080p

High Dynamic Range

iPad

iPads som støtter HDR må bruke nyeste versjon av iPadOS for å se på Netflix i HDR.

Modell

Oppløsning

iPad 2

iPad mini (1. generasjon)

480p (iOS 5 og iOS 6)

720p (iOS 7 og nyere)

iPad (3. og 4. generasjon)

480p (iOS 5 og iOS 6)

1080p (iOS 7 og nyere)

iPad (5., 6., 7., 8., 9. og 10. generasjon)

iPad Air (1., 3. og 4. generasjon)

iPad Air 2

iPad mini 2

iPad mini 3

iPad mini 4

iPad mini (5. og 6. generasjon)

iPad Pro 9.7"

iPad Pro 12.9" (1. generasjon)

1080p

iPad Pro 10.5"

iPad Pro 11" (1., 2. og 3. generasjon)

iPad Pro 12.9" (2., 3., 4., 5. og 6. generasjon)

1080p

High Dynamic Range

Merk:
iPads som bruker iPadOS 13 eller nyere, kan også se på Netflix ved hjelp av Safari-nettleseren.

iPod touch

Modell

Oppløsning

iPod touch 3. generasjon

iPod touch 4. generasjon

480p (iOS 5 og iOS 6)

iPod touch 5. generasjon

iPod touch 6. generasjon

iPod touch 7. generasjon

480p (iOS 6)

720p (iOS 7 og nyere)

Du kan logge ut av Netflix på iPhone, iPad eller iPod touch på 2 ulike måter:

Logg ut fra selve Netflix-appen

1. Åpne Netflix-appen.

2. Trykk på Mitt Netflix nederst til høyre.

3. Trykk på Meny øverst til høyre.

4. Trykk på Logg ut , og trykk deretter på Logg ut igjen for å bekrefte.

Tving avslutning, og tilbakestill Netflix-appen

1. Sveip opp fra nederst på skjermbildet og stopp for å vise apper som for øyeblikket er åpne.

• Trykk raskt to ganger på enheter med en Hjem-knapp.

2. Sveip til venstre eller høyre helt til du ser Netflix-appen.

3. Sveip opp på Netflix-appens forhåndsvisning for å lukke den.

• På iOS 6 holder du fingeren på appen helt til et rødt skilt med en linje gjennom det vises, så trykker du på skiltet for å lukke appen.

4. Trykk på Hjem (Home) for å gå tilbake til hovedskjermbildet.

5. Velg Innstillinger.

6. Sveip nedover til du finner Netflix-appen.

7. Velg Netflix.

8. Skyv knappen Tilbakestill til posisjonen .

Merk:
    Alle titlene du har lastet ned via appen, fjernes hvis du tilbakestiller Netflix-appen.
  9. Trykk på Hjem (Home) for å gå tilbake til hovedskjermbildet.

10. Velg Netflix.

11. Oppgi e-postadressen og passordet for Netflix.