Hvordan slår jeg undertekster, teksting og alternativ lyd av eller på?

Netflix lar deg aktivere eller deaktivere undertekster, teksting og alternativ lyd for mange serier og filmer. Du kan se hvilke filmer og serier som har lyd og undertekster på språket du foretrekker, ved å gå til netflix.com/subtitles.

Velg enheten din fra listen nedenfor og få detaljerte anvisninger om hvordan du aktiverer eller deaktiverer disse funksjonene.

Merk:
Siden det er så mange språk tilgjengelig, viser Netflix bare de 5–7 språkene som er mest relevante for deg når du strømmer. Nedlastede titler viser bare de to språkene som er mest relevant for deg. Hvis språket du foretrekker, mangler, kan du gå til Netflix er på feil språk.

Amazon Fire TV/Stick

Slik aktiverer eller deaktiverer du undertekster eller alternativ lyd på en Amazon Fire TV/Stick:

1. Start Netflix-appen.

2. Velg en serie eller en film.

3. Trykk på Ned-pilen på fjernkontrollen mens serien eller filmen spilles av.

4. Marker Dialog-ikonet og bekreft valget.

5. Velg ønsket alternativ for lyd eller underteksting.

Merk:
Hvis du har fullført trinnene over uten at undertekstene ble slått på eller av, kan du gå til Det er ikke mulig å slå på undertekster eller Det er ikke mulig å slå av undertekster.

Android-enheter

Android-enheter som støtter Netflix, støtter også undertekster. Når du ser på nedlastede titler kan du kun velge standard alternativer for undertekster og lyd for din region. Hvis du angir språkinnstillinger på kontoen din, kan du også velge tilsvarende alternativer for undertekster og lyd dersom de er tilgjengelige for den aktuelle tittelen. Slik aktiverer eller deaktiverer du undertekster eller alternativ lyd på Android-enheter:

1. Start Netflix-appen.

2. Velg en serie eller en film.

3. Trykk et sted på skjermen mens serien eller filmen spilles av.

4. Velg Dialog-ikonet .

5. Velg ønsket alternativ for lyd eller underteksting.

6. Trykk på Ok for å gjenoppta avspillingen.

Merk:
Hvis du har fullført trinnene over uten at undertekstene ble slått på eller av, kan du gå til Det er ikke mulig å slå på undertekster eller Det er ikke mulig å slå av undertekster.

Apple TV 2 og Apple TV 3

Slik aktiverer eller deaktiverer du undertekster eller alternativ lyd på Apple TV:

1. Start Netflix-appen.

2. Velg en serie eller en film.

3. Hold inne midtknappen på Apple TV-fjernkontrollen mens serien eller filmen spilles av.

4. Velg ønsket alternativ for lyd eller underteksting.

Merk:
Hvis du har fullført trinnene over uten at undertekstene ble slått på eller av, kan du gå til Det er ikke mulig å slå på undertekster eller Det er ikke mulig å slå av undertekster.

Apple TV 4 og Apple TV 4K

Slik aktiverer eller deaktiverer du undertekster eller alternativ lyd på Apple TV:

1. Start Netflix-appen.

2. Velg en serie eller en film.

3. Sveip nedover på styreplaten på Apple TV 4-fjernkontrollen mens serien eller filmen spilles av.

4. Velg ønsket alternativ for lyd eller underteksting.

Merk:
Hvis du har fullført trinnene over uten at undertekstene ble slått på eller av, kan du gå til Det er ikke mulig å slå på undertekster eller Det er ikke mulig å slå av undertekster.

Datamaskin

Slik aktiverer eller deaktiverer du undertekster eller alternativ lyd på en Netflix.com:

1. Logg på Netflix.com.

2. Velg en serie eller en film.

3. Beveg musen over skjermen mens serien eller filmen spilles av.

4. Klikk på Dialog-ikonet .

5. Velg ønsket alternativ for lyd eller underteksting.

Merk:
Hvis du har fullført trinnene over uten at undertekstene ble slått på eller av, kan du gå til Det er ikke mulig å slå på undertekster eller Det er ikke mulig å slå av undertekster.

Google Chromecast

Undertekster må justeres fra enheten du bruker med Chromecast. Slik aktiverer eller deaktiverer du undertekster eller alternativ lyd fra en Android- eller Apple iOS-enhet:

1. Start Netflix-appen.

2. Velg en serie eller en film.

3. Trykk et sted på skjermen mens serien eller filmen spilles av.

4. Velg Dialog-ikonet .

5. Velg ønsket alternativ for lyd eller underteksting.

6. Trykk på X eller Ok for å gjenoppta avspillingen.

Merk:
Hvis du har fullført trinnene over uten at undertekstene ble slått på eller av, kan du gå til Det er ikke mulig å slå på undertekster eller Det er ikke mulig å slå av undertekster.

Google TV

Slik aktiverer eller deaktiverer du undertekster eller alternativ lyd på Google TV:

1. Start Netflix-appen.

2. Velg en serie eller en film.

3. Velg Lyd og undertekster (Audio & Subtitles).

4. Velg ønsket alternativ for lyd eller underteksting.

5. Velg Spill av (Play).

Merk:
Hvis du har fullført trinnene over uten at undertekstene ble slått på eller av, kan du gå til Det er ikke mulig å slå på undertekster eller Det er ikke mulig å slå av undertekster.

iPhone, iPad og iPod touch

iOS-enheter som støtter Netflix, støtter også undertekster. Når du ser på nedlastede titler kan du kun velge standard alternativer for undertekster og lyd for din region. Hvis du angir språkinnstillinger på kontoen din, kan du også velge tilsvarende alternativer for undertekster og lyd dersom de er tilgjengelige for den aktuelle tittelen. Slik aktiverer eller deaktiverer du undertekster eller alternativ lyd på iPhone, iPad eller iPod touch:

1. Start Netflix-appen.

2. Velg en serie eller en film.

3. Trykk et sted på skjermen mens serien eller filmen spilles av.

4. Velg Dialog-ikonet øverst i høyre hjørne.

5. Velg ønsket alternativ for lyd eller underteksting.

6. Trykk på X for å fortsette å se.

Merk:
Hvis du har fullført trinnene over uten at undertekstene ble slått på eller av, kan du gå til Det er ikke mulig å slå på undertekster eller Det er ikke mulig å slå av undertekster.

De fleste Blu-ray-spillere, Smart-TV-er og mottakere

Slik aktiverer eller deaktiverer du undertekster eller alternativ lyd på de fleste Blu-ray-spillere, smart-TV-er og mottakere:

1. Start Netflix-appen.

2. Velg en serie eller en film.

3. Velg Lyd og undertekster (Audio & Subtitles) fra valgpanelet.

4. Velg ønsket alternativ for lyd eller underteksting.

5. Trykk på Tilbake (Back) for å gå tilbake til valgpanelet.

6. Velg Spill av (Play).

På nyere Blu-ray-spillere, smart-TV-er og mottakere er alternativer for lyd og undertekster tilgjengelige når en serie eller film spilles av:

1. Start Netflix-appen.

2. Velg en serie eller en film.

3. Trykk Ned-pilen mens serien eller filmen spilles av.

4. Velg Dialog-ikonet .

5. Velg ønsket alternativ for lyd eller underteksting.

Merk:
Hvis du ikke kan fullføre trinnene over, betyr det at enheten din ikke støtter denne funksjonen. Hvis du har fullført trinnene over uten at undertekstene ble slått på eller av, kan du gå til Det er ikke mulig å slå på undertekster eller Det er ikke mulig å slå av undertekster.

Nook

Slik aktiverer eller deaktiverer du undertekster eller alternativ lyd på en Nook:

1. Start Netflix-appen.

2. Velg en serie eller en film.

3. Trykk et sted på skjermen mens serien eller filmen spilles av.

4. Velg Dialog-ikonet .

5. Velg ønsket alternativ for lyd eller underteksting.

6. Trykk Ferdig (Done) for å gjenoppta avspillingen.

Merk:
Hvis du har fullført trinnene over uten at undertekstene ble slått på eller av, kan du gå til Det er ikke mulig å slå på undertekster eller Det er ikke mulig å slå av undertekster.

PlayStation 3

Slik aktiverer eller deaktiverer du undertekster eller alternativ lyd på PlayStation 3:

1. Start Netflix-appen.

2. Velg en serie eller en film.

3. Trykk på Ned-pilen på kontrollen mens serien eller filmen spilles av.

4. Marker Dialog-ikonet og bekreft valget.

5. Velg ønsket alternativ for lyd eller underteksting.

Merk:
Hvis du har fullført trinnene over uten at undertekstene ble slått på eller av, kan du gå til Det er ikke mulig å slå på undertekster eller Det er ikke mulig å slå av undertekster.

PlayStation 4

Slik aktiverer eller deaktiverer du undertekster eller alternativ lyd på PlayStation 4:

1. Start Netflix-appen.

2. Velg en serie eller en film.

3. Trykk på Ned-pilen på kontrollen mens serien eller filmen spilles av.

4. Marker Dialog-ikonet og bekreft valget.

5. Velg ønsket alternativ for lyd eller underteksting.

Merk:
Hvis du har fullført trinnene over uten at undertekstene ble slått på eller av, kan du gå til Det er ikke mulig å slå på undertekster eller Det er ikke mulig å slå av undertekster.

Roku

Slik aktiverer eller deaktiverer du undertekster eller alternativ lyd på en Roku:

1. Start Netflix-appen.

2. Velg en serie eller en film.

3. Velg Lyd og undertekster (Audio & Subtitles) fra beskrivelsessiden.

4. Velg ønsket alternativ for lyd eller underteksting.

5. Trykk på Tilbake-knappen (Back) for å komme tilbake til beskrivelsessiden.

6. Velg Spill av (Play).

Merk:
Hvis du ikke kan fullføre trinnene over, betyr det at enheten din ikke støtter denne funksjonen. Hvis du har fullført trinnene over uten at undertekstene ble slått på eller av, kan du gå til Det er ikke mulig å slå på undertekster eller Det er ikke mulig å slå av undertekster.

På nyere Roku-enheter er alternativer for lyd og undertekster tilgjengelige når en serie eller film spilles av:

1. Start Netflix-appen.

2. Velg en serie eller en film.

3. Trykk på Ned-pilen på fjernkontrollen mens serien eller filmen spilles av.

4. Velg Lyd og undertekster (Audio & Subtitles).

5. Velg ønsket alternativ for lyd eller underteksting.

Merk:
Hvis du har fullført trinnene over uten at undertekstene ble slått på eller av, kan du gå til Det er ikke mulig å slå på undertekster eller Det er ikke mulig å slå av undertekster.

Wii

Slik aktiverer eller deaktiverer du undertekster eller alternativ lyd på Nintendo Wii:

1. Start Netflix-kanalen.

2. Velg en serie eller en film med A-knappen.

3. På beskrivelsessiden klikker du på Dialog-ikonet til høyre i skjermbildet.

4. Velg ønsket alternativ for lyd eller underteksting.

5. Velg Spill av (Play).

Merk:
Barneprofiler kan foreløpig ikke justere undertekster eller innstillinger for alternativt lydspor. Hvis du har fullført trinnene over fra en profil som ikke er en barneprofil uten at undertekstene ble slått på eller av, kan du gå til Det er ikke mulig å slå på undertekster eller Det er ikke mulig å slå av undertekster.

Wii U

Slik aktiverer eller deaktiverer du undertekster eller alternativ lyd på Nintendo Wii U:

1. Start Netflix-kanalen.

2. Velg en serie eller en film.

3. Mens serien eller filmen spilles av, bruker du GamePad til å velge Dialog-ikonet til høyre i skjermbildet.

4. Velg ønsket alternativ for lyd eller underteksting.

5. Trykk på X.

Merk:
Barneprofiler kan foreløpig ikke justere undertekster eller innstillinger for alternativt lydspor. Hvis du har fullført trinnene over fra en profil som ikke er en barneprofil uten at undertekstene ble slått på eller av, kan du gå til Det er ikke mulig å slå på undertekster eller Det er ikke mulig å slå av undertekster.

Xbox 360

Slik aktiverer eller deaktiverer du undertekster eller alternativ lyd på Xbox 360:

1. Start Netflix-appen.

2. Velg en serie eller en film.

3. Trykk på Ned-pilen på kontrollen mens serien eller filmen spilles av.

4. Marker Dialog-ikonet og trykk på A.

5. Velg ønsket alternativ for lyd eller underteksting.

Merk:
Hvis du har fullført trinnene over uten at undertekstene ble slått på eller av, kan du gå til Det er ikke mulig å slå på undertekster eller Det er ikke mulig å slå av undertekster.

Xbox One

Slik aktiverer eller deaktiverer du undertekster eller alternativ lyd på Xbox One:

1. Start Netflix-appen.

2. Velg en serie eller en film.

3. Trykk på Ned-pilen på kontrollen mens serien eller filmen spilles av.

4. Marker Dialog-ikonet og trykk på A.

5. Velg ønsket alternativ for lyd eller underteksting.

Merk:
Hvis du har fullført trinnene over uten at undertekstene ble slått på eller av, kan du gå til Det er ikke mulig å slå på undertekster eller Det er ikke mulig å slå av undertekster.