Hvordan aktiverer eller deaktiverer jeg undertekster, teksting eller alternativ lyd?

Netflix lar deg aktivere eller deaktivere undertekster, teksting og alternativ lyd for mange serier og filmer. Du kan se hvilke filmer og serier som har lyd og undertekster på språket du foretrekker, ved å gå til netflix.com/subtitles.

Velg enheten din fra listen nedenfor og få detaljerte anvisninger om hvordan du aktiverer eller deaktiverer disse funksjonene.

Merk:
Siden det er så mange språk tilgjengelig, viser Netflix bare de 5–7 språkene som er mest relevante for deg når du strømmer. Nedlastede titler viser bare de to språkene som er mest relevant for deg. Hvis språket du foretrekker, mangler, kan du gå til Netflix er på feil språk.

Android-enheter

Android-enheter som støtter Netflix, støtter også undertekster. Slik aktiverer eller deaktiverer du undertekster eller alternativ lyd på Android-enheter:

1. Start Netflix-appen.

2. Velg en serie eller en film.

3. Trykk et sted på skjermen mens serien eller filmen spilles av.

4. Velg Dialog-ikonet .

5. Velg ønsket alternativ for lyd eller underteksting.

6. Trykk på Ok for å gjenoppta avspillingen.

Merk:
Når du ser på nedlastede titler kan du kun velge standard alternativer for undertekster og lyd for din region. Hvis du angir språkinnstillinger på kontoen din, kan du også velge tilsvarende alternativer for undertekster og lyd dersom de er tilgjengelige for den aktuelle tittelen.

Apple TV 2 og Apple TV 3

Slik aktiverer eller deaktiverer du undertekster eller alternativ lyd på Apple TV:

1. Start Netflix-appen.

2. Velg en serie eller en film.

3. Hold inne midtknappen på Apple TV-fjernkontrollen mens serien eller filmen spilles av.

4. Velg ønsket alternativ for lyd eller underteksting.

Apple TV 4

Slik aktiverer eller deaktiverer du undertekster eller alternativ lyd på Apple TV:

1. Start Netflix-appen.

2. Velg en serie eller en film.

3. Sveip nedover på styreplaten på Apple TV 4-fjernkontrollen mens serien eller filmen spilles av.

4. Velg ønsket alternativ for lyd eller underteksting.

Datamaskin

Slik aktiverer eller deaktiverer du undertekster eller alternativ lyd på en Netflix.com:

1. Logg på Netflix.com.

2. Velg en serie eller en film.

3. Beveg musen over skjermen mens serien eller filmen spilles av.

4. Klikk på Dialog-ikonet .

5. Velg ønsket alternativ for lyd eller underteksting.

Google Chromecast

Merk:
Undertekster må justeres fra enheten du bruker med Chromecast.

Slik aktiverer eller deaktiverer du undertekster eller alternativ lyd fra en Android- eller Apple iOS-enhet:

1. Start Netflix-appen.

2. Velg en serie eller en film.

3. Trykk et sted på skjermen mens serien eller filmen spilles av.

4. Velg Dialog-ikonet .

5. Velg ønsket alternativ for lyd eller underteksting.

6. Trykk på X eller Ok for å gjenoppta avspillingen.

Google TV

Slik aktiverer eller deaktiverer du undertekster eller alternativ lyd på Google TV:

1. Start Netflix-appen.

2. Velg en serie eller en film.

3. Velg Lyd og undertekster (Audio & Subtitles).

4. Velg ønsket alternativ for lyd eller underteksting.

5. Velg Spill av (Play).

iPhone, iPad og iPod touch

Slik aktiverer eller deaktiverer du undertekster eller alternativ lyd på iPhone, iPad eller iPod touch:

1. Start Netflix-appen.

2. Velg en serie eller en film.

3. Trykk et sted på skjermen mens serien eller filmen spilles av.

4. Velg Dialog-ikonet i øverste høyre hjørne.

5. Velg ønsket alternativ for lyd eller underteksting.

6. Trykk på X for å fortsette å se.

Merk:
Når du ser på nedlastede titler kan du kun velge standard alternativer for undertekster og lyd for din region. Hvis du angir språkinnstillinger på kontoen din, kan du også velge tilsvarende alternativer for undertekster og lyd dersom de er tilgjengelige for den aktuelle tittelen.

De fleste Blu-ray-spillere, Smart-TV-er og mottakere

Slik aktiverer eller deaktiverer du undertekster eller alternativ lyd på de fleste Blu-ray-spillere, smart-TV-er og mottakere:

1. Start Netflix-appen.

2. Velg en serie eller en film.

3. Velg Lyd og undertekster (Audio & Subtitles) fra valgpanelet.

4. Velg ønsket alternativ for lyd eller underteksting.

5. Trykk på Tilbake (Back) for å gå tilbake til valgpanelet.

6. Velg Spill av (Play).

På nyere Blu-ray-spillere, smart-TV-er og mottakere er alternativer for lyd og undertekster tilgjengelige når en serie eller film spilles av:

1. Start Netflix-appen.

2. Velg en serie eller en film.

3. Trykk Ned-pilen mens serien eller filmen spilles av.

4. Velg Dialog-ikonet .

5. Velg ønsket alternativ for lyd eller underteksting.

Merk:
Hvis du ikke kan utføre trinnene over, støttes ikke undertekster på enheten.

Nook

Slik aktiverer eller deaktiverer du undertekster eller alternativ lyd på en Nook:

1. Start Netflix-appen.

2. Velg en serie eller en film.

3. Trykk et sted på skjermen mens serien eller filmen spilles av.

4. Velg Dialog-ikonet .

5. Velg ønsket alternativ for lyd eller underteksting.

6. Trykk Ferdig (Done) for å gjenoppta avspillingen.

PlayStation 3

Slik aktiverer eller deaktiverer du undertekster eller alternativ lyd på PlayStation 3:

1. Start Netflix-appen.

2. Velg en serie eller en film.

3. Trykk på Ned mens serien eller filmen spilles av.

4. Marker Dialog-ikonet og bekreft valget.

5. Velg ønsket alternativ for lyd eller underteksting.

PlayStation 4

Slik aktiverer eller deaktiverer du undertekster eller alternativ lyd på PlayStation 4:

1. Start Netflix-appen.

2. Velg en serie eller en film.

3. Trykk på Ned mens serien eller filmen spilles av.

4. Marker Dialog-ikonet og bekreft valget.

5. Velg ønsket alternativ for lyd eller underteksting.

Roku

Slik aktiverer eller deaktiverer du undertekster eller alternativ lyd på en Roku:

1. Start Netflix-appen.

2. Velg en serie eller en film.

3. Velg Lyd og undertekster (Audio & Subtitles) fra beskrivelsessiden.

4. Velg ønsket alternativ for lyd eller underteksting.

5. Trykk på Tilbake-knappen (Back) for å komme tilbake til beskrivelsessiden.

6. Velg Spill av (Play).

På nyere Roku-enheter er alternativer for lyd og undertekster tilgjengelige når en serie eller film spilles av:

1. Start Netflix-appen.

2. Velg en serie eller en film.

3. Trykk Ned-pilen mens serien eller filmen spilles av.

4. Velg Lyd og undertekster (Audio & Subtitles).

5. Velg ønsket alternativ for lyd eller underteksting.

Wii

Slik aktiverer eller deaktiverer du undertekster eller alternativ lyd på Nintendo Wii:

Merk:
Barneprofiler kan foreløpig ikke justere undertekster eller innstillinger for alternativt lydspor.
  1. Start Netflix-kanalen.

2. Velg en serie eller en film med A-knappen.

3. På beskrivelsessiden klikker du på Dialog-ikonet til høyre i skjermbildet.

4. Velg ønsket alternativ for lyd eller underteksting.

5. Klikk på Spill av (Play) for å gjenoppta avspillingen.

Wii U

Slik aktiverer eller deaktiverer du undertekster eller alternativ lyd på Nintendo Wii U:

Merk:
Barneprofiler kan foreløpig ikke justere undertekster eller innstillinger for alternativt lydspor.
  1. Start Netflix-kanalen.

2. Velg en serie eller en film.

3. Mens serien eller filmen spilles av bruker du GamePad og velger Dialog-ikonet til høyre i skjermbildet.

4. Velg ønsket alternativ for lyd eller underteksting.

5. Trykk på X for å gjenoppta avspillingen.

Xbox 360

Slik aktiverer eller deaktiverer du undertekster eller alternativ lyd på Xbox 360:

1. Start Netflix-appen.

2. Velg en serie eller en film.

3. Trykk på Ned mens serien eller filmen spilles av.

4. Marker Dialog-ikonet og trykk på A.

5. Velg ønsket alternativ for lyd eller underteksting.

Xbox One

Slik aktiverer eller deaktiverer du undertekster eller alternativ lyd på Xbox One:

1. Start Netflix-appen.

2. Velg en serie eller en film.

3. Trykk på Ned mens serien eller filmen spilles av.

4. Marker Dialog-ikonet og trykk på A.

5. Velg ønsket alternativ for lyd eller underteksting.