Hvorfor undertekster eller lyd ikke er tilgjengelige på et bestemt språk

Undertekster og lyd er tilgjengelig på mange språk for de fleste titler. Hvis de ikke er tilgjengelige på et bestemt språk, kan det skyldes:

• Posisjonen din

• Språkinnstillingene for profilen din

• Filmen eller serien du prøver å se

• Enheten du prøver å se på

Netflix viser 5–7 relevante språk på TV-er og TV-tilkoblede enheter basert på hvor du befinner deg, og språkinnstillingene dine. For iPhone, iPad, Android-telefoner og -nettbrett og nettlesere ser du alle tilgjengelige språk for en tittel. For nedlastede titler viser Netflix de 2 mest relevante språkene.

Merk:
Hvis du er koblet til WiFi mens du ser på en serie eller en film som du også har lastet ned på enheten din, vil bare de 2 mest relevante språkene vises som alternativer for undertekster eller lyd. Hvis du vil vise flere språk, sletter du nedlastingen og prøver å velge underteksten eller lydsporet på nytt.

Undertekster eller lyd er kanskje ikke tilgjengelig på et ønsket språk for bestemte titler på grunn av innholdslisensiering og lisensavtaler for serier.

Jeg ser ikke språkalternativet jeg vil ha for undertekster eller lyd

Hvis undertekster eller lyd ikke er tilgjengelig for et bestemt språk, kan du:

Hvorfor kan jeg se undertekster eller lyd for én sesong, men ikke for en annen?

Det kan hende at noen serier har forskjellige kilder for hver sesongs undertekster eller lyd. I noen tilfeller kan det hende at språkene for en sesong som Netflix har tilbudt før 2018 ikke er tilgjengelige på alle enheter.

Hvis en serie er lisensiert og episodene slippes ukentlig eller følger en rullerende tidsplan (følger den opprinnelige kanalens sendeplan), blir språkalternativer for teksting og lyd tilgjengelig når de er fullført.

Undertekster vises ikke for noen språk

Hvis det finnes undertekster for tittelen på et språk som ikke vises på enheten din, kan du prøve en annen enhet. Det kan hende at Netflix-appen ikke støtter undertekster på enkelte språk, deriblant arabisk, kinesisk, hebraisk, hindi, japansk, koreansk, thai, rumensk eller vietnamesisk på enheter produsert før 2014, men de fleste nyere enheter har støtte for dem.

Merk:
Bruk 2014 som en generell pekepinn på når enheter begynte å få støtte for disse språkene. Det kan finnes enheter produsert etter 2014 som ikke har støtte for dem.