Slik sletter du nedlastinger

Du kan slette en nedlastet serie eller film på enheten når du er ferdig med å se den.

Du kan også slette nedlastinger på enheter du ikke har tilgang til, ved å fjerne enheten fra Netflix-kontoen din.

Slette én serie eller film

Telefon eller nettbrett med Android, iPhone eller iPad

1. Åpne Netflix-appen.

2. Trykk på Mitt Netflix nederst til høyre.

3. Trykk på Nedlastinger .

• Du må først velge serie hvis du vil slette en enkelt episode av en serie.

4. Trykk på ikonet for nedlastingsstatus ved siden av en episode eller film .

5. Trykk på Slett nedlasting .

Netflix-app for Windows

1. Åpne Netflix-appen.

2. Trykk på Meny og deretter på Mine nedlastinger.

3. Trykk på eller velg Rediger-ikonet  øverst til høyre på skjermen.

• Du må først velge serie hvis du vil slette en enkelt episode av en serie.

4. Merk ved siden av serien eller filmen du vil slette, og trykk på Slett-ikonet .

Merk:
Enkelte enheter har Last ned neste episode, en funksjon som sletter en nedlastet episode etter at du har sett den, og deretter automatisk laster ned neste episode.

Slett alle nedlastinger

Telefon eller nettbrett med Android, iPhone eller iPad

1. Åpne Netflix-appen.

2. Trykk på Mitt Netflix nederst til høyre.

3. Trykk på Meny  øverst til høyre.

4. Trykk på App-innstillinger .

5. Under Nedlastinger velger du Slett alle nedlastinger .

6. Trykk på Slett på bekreftelsesskjermbildet.

Netflix-app for Windows

1. Åpne Netflix-appen.

2. Klikk eller trykk på Mer-ikonet ... .

3. Velg Innstillinger.

4. Under Nedlastinger, velg Slett alle nedlastinger.

5. Velg OK på bekreftelsesskjermen.

Slett alle nedlastinger fra en enhet ved å fjerne den fra kontoen:

Nettleser

1. Gå til siden Administrer nedlastingsenheter i en nettleser. Du må kanskje logge inn hvis du ikke allerede er innlogget.

2. Velg Fjern enhet for å slette alle nedlastinger fra den enheten.

Telefon eller nettbrett med Android, iPhone eller iPad

1. Åpne Netflix-appen.

2. Trykk på Mitt Netflix nederst til høyre.

3. Trykk på Meny  øverst til høyre.

4. Trykk på Konto .

5. Gå til Innstillinger, og trykk på Administrer enheter med nedlastinger.

6. Trykk på Fjern enhet for å slette alle nedlastinger fra denne enheten.

Netflix-app for Windows

1. Åpne Netflix-appen.

2. Klikk eller trykk på Mer-ikonet ... .

3. Velg Innstillinger.

4. Velg Kontoopplysninger.

5. Velg Administrer enheter med nedlastinger.

6. Velg Fjern enhet for å slette alle nedlastinger fra den enheten.