Administrere smarte nedlastinger

Smarte nedlastinger er en funksjon som hjelper deg med å administrere seriene du har lastet ned. Når du har sett ferdig en nedlastet episode vil den slettes av smarte nedlastinger, og den neste episoden i serien lastes ned automatisk. Hvis du heller vil beholde episoder du har sett på enheten din, må du slå av smarte nedlastinger slik at du manuelt kan administrere innhold du har lastet ned.

Funksjonen for smarte nedlastinger slås bare på når du er tilkoblet Wi-Fi, så den bruker aldri mobildata. Den vil heller ikke påvirke lagringsplassen på enheten din, siden den alltid sletter den sist sette episoden før den laster ned den neste. Smarte nedlastinger er tilgjengelig på enheter som støtter nedlasting, og som har nyeste versjon av Netflix-appen for mobilenheter med Android eller iOS, Amazon Fire-nettbrett, samt datamaskiner og nettbrett med Windows 10.

Hvordan fungerer smarte nedlastinger?

Hvis du har lastet ned én eller flere episoder av en serie, vil smarte nedlastinger slette episoden du nettopp har sett ferdig og automatisk laste ned den neste episoden i serien.

Eksempel:

1. Du laster ned sesong 1, episode 1–3.

2. Du ser ferdig sesong 1, episode 1.

3. Smarte nedlastinger sletter sesong 1, episode 1 og laster automatisk ned sesong 1, episode 4.

Merk:
Hvis det ikke er flere episoder som kan lastes ned i serien din, vil den sist sette episoden ikke slettes.

Hvordan slår jeg Smarte nedlastinger av eller på?

iPhone, iPad eller iPod touch

Slå Smarte nedlastinger av eller på fra delen Nedlastinger

1. Trykk på Nedlastinger-ikonet .

2. Velg Smarte nedlastinger øverst i Mine nedlastinger.

3. Bruk bryteren for å slå Smarte nedlastinger på eller av.

Slå Smarte nedlastinger på eller av i Innstillinger

1. Trykk på Meny-ikonet Ikon for mobilmeny.

2. Rull ned og velg App-innstillinger.

3. Under overskriften Nedlastinger, kan du bruke bryteren for å slå Smarte nedlastinger av eller på.

Telefon eller nettbrett med Android

Slå Smarte nedlastinger av eller på fra delen Nedlastinger

1. Trykk på Nedlastinger-ikonet .

2. Velg Smarte nedlastinger øverst i Mine nedlastinger.

3. Bruk bryteren for å slå Smarte nedlastinger på eller av.

Slå Smarte nedlastinger på eller av i Innstillinger

1. Trykk på Meny-ikonet .

2. Rull ned og velg App-innstillinger.

3. Under overskriften Nedlastinger, kan du bruke bryteren for å slå Smarte nedlastinger av eller på.

Amazon Fire-nettbrett

Slå Smarte nedlastinger av eller på fra delen Nedlastinger

1. Trykk på Nedlastinger-ikonet .

2. Velg Smarte nedlastinger øverst i Mine nedlastinger.

3. Bruk bryteren for å slå Smarte nedlastinger på eller av.

Slå Smarte nedlastinger på eller av i Innstillinger

1. Trykk på Meny-ikonet .

2. Rull ned og velg App-innstillinger.

3. Under overskriften Nedlastinger, kan du bruke bryteren for å slå Smarte nedlastinger av eller på.

Datamaskin eller nettbrett med Windows 10

Slå Smarte nedlastinger av eller på fra delen Nedlastinger

1. Klikk eller trykk på Meny-ikonet Ikon for Windows 10-meny.

2. Velg Mine nedlastinger (My Downloads).

3. Velg Smarte nedlastinger øverst i Mine nedlastinger.

4. Bruk bryteren for å slå Smarte nedlastinger på eller av.

Slå Smarte nedlastinger av eller på fra Innstillinger

1. Klikk eller trykk på ....

2. Velg Innstillinger.

3. Under overskriften Nedlastinger, kan du bruke bryteren for å slå Smarte nedlastinger av eller på.

Hvorfor ble ikke den neste episoden lastet ned?

Funksjonen for smarte nedlastinger fungerer bare på aktiverte enheter som er tilkoblet via Wi-Fi. Følg trinnene nedenfor for å finne ut hvorfor episoden kanskje ikke ble lastet ned.

1. Bekreft at Smarte nedlastinger er slått på. (Hvis du er usikker på hvordan du gjør dette, følg trinnene under "Hvordan slår jeg Smarte nedlastinger av eller på?" over.)

2. Bekreft at enheten er tilkoblet Wi-Fi. Smarte nedlastinger vises bare når Wi-Fi er aktivt.

3. Bekreft at det finnes flere episoder i serien. Hvis det ikke står oppført flere episoder i serien på Netflix, er det ikke flere episoder å laste ned!