Underteksten er for stor

Når innstillingene i både Netflix-appen og på enheten er satt til å øke størrelsen på underteksten, kan underteksten og tekstingen for hørselshemmede bli for stor. Du kan løse problemet ved å endre innstillingene for underteksten enten på Netflix-kontoen eller på enheten.

• I Netflix-kontoen: Gå til Slik endrer du utseendet på undertekster og teksting for hørselshemmede. Å justere denne innstillingen vil endre utseendet til undertekster i Netflix-appen på alle enhetene dine.

• På en enhet: Ta kontakt med produsenten av enheten for å få hjelp til å endre innstillinger for tilgjengelighet for undertekstene. Å justere disse innstillingene kan endre utseendet til undertekstene i alle appene på enheten.