Slik endrer du utseendet på undertekster og teksting for hørselshemmede

Du kan endre skrifttype, størrelse, skyggelegging og bakgrunnsfarge for undertekster og teksting for hørselshemmede.

Nettleser

1. Gå til Konto-siden i en nettleser.

2. Velg en profil i delen Profil og foreldrekontroll.

• For enkelte kontoer, velg Profiler, og velg deretter en profil.

3. Velg Undertekstens utseende.

Merk:
    Alternativet for undertekstens utseende er ikke tilgjengelig i enkelte land med følgende primærspråk, selv om profilen er satt til et annet språk: arabisk og hebraisk. Det kan hende at valgte alternativer for utseende heller ikke vises på enkelte eldre enheter.
  4. Velg innstillinger for undertekstens utseende.

5. Velg Lagre.

6. Åpne Netflix-appen på enheten din for å se med det nye utseendet på underteksten.

Merk:
    Hvis du bruker en TV eller en strømmeenhet, må du åpne Netflix-appen og velge Innstillinger, Få hjelp og deretter Last inn igjen for at endringene skal tre i kraft. Utseender for undertekst er kanskje ikke tilgjengelig for enkelte språk på noen TV-er.

TV eller strømmeenhet

1. Åpne Netflix-appen og begynn deretter å spille av en serie eller en film.

2. Sett Netflix på pause, velg deretter spillerkontrollene nederst på skjermen.

3. Velg Innstillinger  for å justere undertekstens størrelse og stil.

Hvis Innstillinger ikke vises, betyr det at enheten ikke har støtte for å endre undertekstens utseende på ditt språk.
  4. Velg innstillinger for Størrelse og Stil.

5. Gjenoppta avspilling av tittelen.

Merk:
Tilkoblede TV-enheter har ikke alle alternativene for undertekstens utseende som er tilgjengelige i en nettleser.

Telefon eller nettbrett med Android

1. Åpne Netflix-appen.

2. Trykk på Mitt Netflix nederst til høyre.

3. Trykk på Meny  øverst til høyre.

4. Trykk på Administrer profiler .

5. Velg profilen du vil redigere.

6. Trykk på Undertekstens utseende undertekstens utseende knapp.

7. Velg innstillinger for undertekstens utseende. De nye innstillingene lagres automatisk.

8. Trykk på Tilbakestill til standardinnstillinger for å tilbakestille.

Merk:
Endringer som er gjort i Netflix-appen, gjelder bare for titler som spilles av på Android-mobilenheten.

Apple-enheter

Gå til Apples brukerstøtte, eller gå til artiklene nedenfor for ytterligere instruksjoner:

Vil du endre språket på undertekster, teksting eller lydspor eller slå disse på eller av? Finn ut hvordan du bruker undertekster, teksting eller velger lydspråk.