Slik bruker du Netflix på Mac-datamaskiner

Du kan bruke denne artikkelen til å lære mer om Netflix-funksjonene på en Mac-datamaskin og hvordan du kan sette opp og logge ut av kontoen din.

Konfigurere Netflix
Logge ut av Netflix
Netflix i Ultra HD
Netflix i HDR

Slik logger du inn på Netflix-kontoen på en Mac:

1. Gå til netflix.com.

2. Velg Logg inn og følg trinnene på skjermen.

Slik logger du ut av Netflix-kontoen på en Mac:

1. Gå til netflix.com.

2. Beveg muspekeren over profilnavnet øverst til høyre.

3. Velg Logg ut av Netflix.

For å strømme i Ultra HD (UHD) trenger du:

• En Mac med en Apple-prosessor eller Apple T2-sikkerhetsbrikke og innebygget skjerm kompatibel med UHD-oppløsning.

• macOS Big Sur 11.0 eller nyere installert.

• Den nyeste versjonen av Safari-nettleseren.

• Hvis du kobler til en eller flere eksterne skjermer, må hver av de tilkoblede skjermene ha en oppdateringsfrekvens på minst 60 Hz og en oppløsning på UHD/4K og være tilkoblet med en videokabel vurdert til HDCP 2.2.

• Et Netflix-abonnement som støtter strømming i Ultra HD.

• En stabil internett-tilkoblingshastighet på 15 megabit per sekund eller raskere.

• Strømmekvalitet satt til Auto eller Høy.

Netflix støtter to HDR-videoformater (High Dynamic Range), Dolby Vision og HDR10. Hvis Mac-maskinen din oppfyller kravene nedenfor, vises det et HDR - eller DV-ikon ved siden av beskrivelsen til seriene og filmene som er tilgjengelige i HDR.

For å spille av HDR-innhold på en Mac trenger du:

• Den nyeste versjonen av Safari-nettleseren

• En kompatibel Mac-modell med en skjerm som støtter HDR

• macOS Catalina 10.15.4 eller nyere

• Hvis du bruker en kabel eller adapter, må den støtte HDR

• Forhåndsinnstillingen Apple XDR Display eller avmerkingsboksen High Dynamic Range må være slått på i Systeminnstillinger > Skjerm

• Alternativet Optimaliser videostrømming når maskinen går på batteri må være slått av i Systeminnstillinger > Batteri