Slik bruker du mobile enheter for å se Netflix på en TV

Du kan koble Android- eller Apple-mobilenheter til mange TV-er. Når du kobler til den mobile enheten, kan du bruke TV-en til å vise innhold fra Netflix-appen, eller bruke den mobile enheten som en fjernkontroll. Under finner du forskjellige måter å koble den mobile enheten til TV-en på.

Telefon eller nettbrett med Android

Koble til med Chromecast innebygd (tidligere Google Cast)

TV-er med Chromecast innebygd lar deg caste fra en mobil enhet til TV. Chromecast innebygd er tilgjengelig på TV-er fra Philips, Polaroid, Sharp, Skyworth, Soniq, Sony, Toshiba og Vizio.

Slik caster du fra en mobil Android-enhet:

1. Åpne Netflix-appen på den mobile enheten din og logg inn.

2. I det øverste eller nederste hjørnet på høyre side av skjermen velger du Cast Chromecast-ikon .

3. Velg enheten du vil se serien eller filmen på.

4. Velg en serie eller film, og trykk på Spill av.

Du kan spole fremover og bakover, sette på pause eller endre innstillingene for lyd eller teksting på den mobile enheten.

Koble til med ekstra skjerm for Netflix

Netflix-appen på en mobil enhet har muligheten til å synkronisere til valgte TV-er og strømmespillere, noe som lar deg kontrollere Netflix-opplevelsen fra telefon eller nettbrett.

Slik brukes den mobile Android-enheten som fjernkontroll:

1. Koble den mobile enheten til samme Wi-Fi-nettverk som TV-en din.

2. Start Netflix-appen på TV-en og mobilenheten.

3. Logg inn på samme Netflix-konto på både TV-en og den mobile enheten.

4. Velg Cast-ikonet Cast-ikon øverst eller nederst til høyre på skjermen.

5. Velg enheten du vil se serien eller filmen på.

6. Velg en serie eller en film du vil se på, og trykk på Spill av.

Nå kan du spole fremover og bakover, sette på pause, eller endre innstillingene for lyd eller teksting fra den mobile enheten.

Koble til med en ekstern kabel

Mobile enheter kan bruke en kabel for å koble direkte til en TV for å vise innhold som spilles av på den mobile enheten. Kabeltilkoblinger varierer basert på utgangen til den mobile enheten og hva slags inngang som kreves på TV-en.

For å koble Android-telefonen eller -nettbrettet til TV-en din, trenger du en kabel for å speile innholdet på den mobile enheten din til TV-en. De fleste nyere Android-telefoner og -nettbrett bruker Type C (også kjent som USB-C) eller Type D (mikro-HDMI). De fleste nyere TV-er bruker HDMI-tilkobling, mens eldre TV-er kan bruke VGA.

Når du bruker kompatible tilkoblinger for å se Netflix, merker du kanskje en forskjell i hvordan titler som strømmes, og titler som er lastet ned, vises.

Merk:
Automatisk avspilling støttes ikke med kablede tilkoblinger.

iPhone, iPad eller iPod touch

Koble til med Chromecast innebygd (tidligere Google Cast)

TVer med Chromecast innebygd lar deg caste fra en mobil enhet til TV. Chromecast innebygd er kun tilgjengelig på Philips, Polaroid, Sharp, Skyworth, Soniq, Sony, Toshiba og Vizio TV-er.

For å caste fra en iPhone, iPad, eller iPod touch:

1. Start Netflix-appen på din mobile enhet.

2. Når du er logget inn, velger du Cast-ikonet Chromecast-ikon øverst eller nederst til høyre på skjermen.

3. Velg enheten du vil se serien eller filmen på.

4. Velg en serie eller en film du vil se på, og trykk på Spill av.

Nå kan du spole fremover og bakover, sette på pause, eller endre innstillingene for lyd eller teksting fra den mobile enheten.

Koble til med ekstra skjerm for Netflix

Netflix-appen på en mobil enhet har muligheten til å synkronisere til valgte TV-er og strømmespillere, noe som lar deg kontrollere Netflix-opplevelsen fra telefon eller nettbrett.

1. Koble den mobile enheten til samme Wi-Fi-nettverk som TV-en din.

2. Start Netflix-appen på TV-en og mobilenheten.

3. Logg inn på samme Netflix-konto på både TV-en og den mobile enheten.

4. Velg Cast-ikonet Cast-ikon øverst eller nederst til høyre på skjermen.

5. Velg enheten du vil se serien eller filmen på.

6. Velg en serie eller en film du vil se på, og trykk på Spill av.

Nå kan du spole fremover og bakover, sette på pause, eller endre innstillingene for lyd eller teksting fra den mobile enheten.

Koble til med en ekstern kabel

Mobile enheter kan bruke en kabel for å koble direkte til en TV for å vise innhold som spilles av på den mobile enheten. Kabeltilkoblinger varierer basert på utgangen til den mobile enheten og hva slags inngang som kreves på TV-en.

For å koble en 30-pinners enhet til TV-en, trenger du et kompatibelt tilkoblingssett for kompositt, komponent eller HDMI.

For å koble en Lightning-enhet til TV-en må iPhone, iPad eller iPod touch kjøre iOS 11.2.6 eller nyere, og du må ha et kompatibelt tilkoblingssett for HDMI. Du finner mer informasjon om kompatible tilkoblingssett på Apples nettsted for brukerstøtte.

Når du bruker et kompatibelt tilkoblingssett for å se Netflix, merker du kanskje en forskjell i hvordan titler som strømmes, og titler som er lastet ned, vises. Titler som strømmes, tilpasser videoen til skjermen. Titler som er lastet ned, gjenspeiler skjermen på iPhone, iPad eller iPod touch. Det kan dermed være svarte linjer rundt videoen.

Merk:
Kabeltilkoblinger er ikke kompatible med Autoplay eller interaktivt innhold.
Airplay støttes ikke lenger for bruk med Netflix.