Netflix viser meldingen "Kan ikke spille av tittelen. Prøv igjen senere. (30103)"

Hvis du på en iPhone, iPad eller iPod touch får feilmeldingen:

Kan ikke spille av tittelen. Prøv igjen senere. (30103)

Dette skyldes vanligvis at informasjon på enheten må oppdateres. Følg feilsøkingstrinnene nedenfor for å løse problemet.

Når ser du denne feilmeldingen?

1. Trykk på og hold inne sideknappen og en av volumknappene samtidig til glidebryterne vises. Dra den øverste glidebryteren for å slå enheten helt av.

• Hvis glidebryterne ikke vises, trykker du på og holder inne knappen for hvile/reaktivering (Sleep/Wake) helt til den røde glidebryteren vises, og trekk deretter i den.

2. Etter 10 sekunder trykker du på knappen for hvile/reaktivering (Sleep/Wake).

3. Når enheten din har startet opp, prøver du Netflix på nytt.

Kontroller at videoadapteren støttes

1. Fjern alle kabler som er koblet til adapteren, og koble den deretter til iPhone eller iPad.

2. Gå til Innstillinger > Generelt > Om > Apple HDMI-adapter.

3. Kontroller modellnummeret.

Disse alternativene kan hjelpe deg hvis du har problemer med iPhone- og iPad-enheter med en USB-C-port:

• Pass på at TV-en eller displayet er satt til riktig videoinngangskilde.

• Kontroller at videokabelen eller -adapteren støtter HDCP 2.2.

• Prøv å bytte om endene på videokabelen eller adapteren.

• Om mulig, prøv å koble til en annen videoinngang på TV-en eller displayet.

1. Trykk på og hold inne sideknappen og en av volumknappene samtidig til glidebryterne vises. Dra den øverste glidebryteren for å slå enheten helt av.

• Hvis glidebryterne ikke vises, trykker du på og holder inne knappen for hvile/reaktivering (Sleep/Wake) helt til den røde glidebryteren vises, og trekk deretter i den.

2. Etter 10 sekunder trykker du på knappen for hvile/reaktivering (Sleep/Wake).

3. Når enheten din har startet opp, prøver du Netflix på nytt.

1. Trykk på Nedlastinger øverst til høyre.

2. Trykk på ikonet for nedlastingsstatus ved siden av en serie eller film .

3. Trykk på Slett nedlasting.

4. Prøv å laste ned serien eller filmen på nytt.