Netflix viser meldingen "Kan ikke spille av tittelen. Prøv igjen senere. (30103)"

Hvis du på en iPhone, iPad eller iPod touch får feilmeldingen:

Kan ikke spille av tittelen. Prøv igjen senere. (30103)

Dette skyldes vanligvis at informasjon på enheten må oppdateres. Følg feilsøkingstrinnene nedenfor for å løse problemet.

Når ser du denne feilmeldingen?

Når du prøver å strømme en serie eller film

Start iPhone, iPad eller iPod touch på nytt

1. Trykk på og hold inne sideknappen og en av volumknappene samtidig til glidebryterne vises. Dra den øverste glidebryteren for å slå enheten helt av.

• Hvis glidebryterne ikke vises, trykker du på og holder inne knappen for hvile/reaktivering (Sleep/Wake) helt til den røde glidebryteren vises, og trekk deretter i den.

2. Etter 10 sekunder trykker du på knappen for hvile/reaktivering (Sleep/Wake).

3. Når enheten din har startet opp, prøver du Netflix på nytt.

Hvis du bruker en HDMI-adapter

Du kan se denne feilmeldingen hvis du bruker en HDMI-adapter til å spille av video fra Apple-enheten på en ekstern skjerm. For å løse problemet:

1. Kontroller iOS-versjonen. iPhone, iPad eller iPod touch må kjøre iOS 11.2.6 eller nyere.

1. Gå til Innstillinger (Settings).

2. Rull ned og velg Generelt.

3. Velg Om (About). Versjonsnummeret vises ved siden av Versjon.

2. Forsikre deg om at du bruker en kompatibel HDMI-adapter. Inkompatible adaptere kan forhindre Netflix i å spille av innholdet ditt.

Når du prøver å spille av en serie eller film du har lastet ned

Start iPhone, iPad eller iPod touch på nytt

1. Trykk på og hold inne sideknappen og en av volumknappene samtidig til glidebryterne vises. Dra den øverste glidebryteren for å slå enheten helt av.

• Hvis glidebryterne ikke vises, trykker du på og holder inne knappen for hvile/reaktivering (Sleep/Wake) helt til den røde glidebryteren vises, og trekk deretter i den.

2. Etter 10 sekunder trykker du på knappen for hvile/reaktivering (Sleep/Wake).

3. Når enheten din har startet opp, prøver du Netflix på nytt.

Last ned tittelen på nytt

1. Trykk på Nedlastinger .

• Hvis du ikke ser Nedlastinger-ikonet, trykker du på Mer og deretter på Mine nedlastinger.

2. Trykk på Rediger redigeringsblyant øverst til høyre.

3. Trykk på det røde X-ikonet for å fjerne en tittel fra enheten din.

4. Last ned tittelen på nytt.