Netflix sier "Denne tittelen kan ikke lenger vises frakoblet. (AVF:11800;OS:42800;)"

Hvis du på en iPhone, iPad eller iPod touch får feilmeldingen:

Denne tittelen kan ikke lenger vises frakoblet. (AVF:11800;OS:42800;)

Dette skyldes vanligvis at informasjon lagret på enheten må oppdateres. Følg feilsøkingstrinnene nedenfor for å løse problemet.

Last ned tittelen på nytt
  1. Åpne Netflix-appen.

2. Trykk på Mitt Netflix profilknapp nederst til høyre.

3. Trykk på Nedlastinger .

4. Trykk på ikonet for nedlastingsstatus ved siden av en serie eller film nedlastingsstatus-ikon.

5. Trykk på Slett nedlasting slett nedlasting.

6. Prøv å laste ned serien eller filmen på nytt.