Chromecast vises ikke i Netflix

Etter at du trykker på cast-knappen Chromecast-ikon må du kanskje trykke på Tillat for å la Netflix finne og koble til enheter på ditt lokale nettverk.

Hvis du trykker på cast-knappen Chromecast-ikon og TV-en eller Chromecasten din ikke vises, betyr det at en innstilling eller nettverksfeil hindrer Netflix fra å finne enheten din på Wi-Fi-nettverket.

Merk:
Hvis du ikke finner cast-knappen Chromecast-ikon noe sted i Netflix-appen, kan du følge disse feilsøkingstrinnene i stedet.

Følg trinnene for enheten din for å løse problemet.

Telefon eller nettbrett med Android

Start enheten på nytt

1. Slå av enheten. Hvis enheten din har en strømledning, kan du koble den fra.

2. Kontroller at enheten er slått av og ikke bare i hvile- eller standbymodus.

3. La enheten være avslått i 15 sekunder.

4. Slå på enheten og prøv Netflix på nytt.

Slå på innstillingen for cast-registrering

1. På telefonen eller nettbrettet med Android åpner du Innstillinger-appen.

2. Trykk på Google > Enheter og deling > Castealternativer.

3. Slå på Gjestemodus eller Bruk nettverksinformasjon.

4. Prøv Netflix på nytt.

Merk:
Gjestemodus slås av automatisk etter to timer. Du må slå den på igjen for å fortsette å se.

Kontroller Chromecast-enhetens Wi-Fi-nettverk

1. Åpne Google Home-appen på Android-telefonen eller -nettbrettet. Hvis du ikke har den, kan du laste den ned fra Google Play Butikk.

2. Trykk på Hjem-ikonet nederst til venstre, og rull ned for å finne Chromecast.

• Hvis du ikke finner Chromecast, eller hvis den vises som Frakoblet, kan det hende du må koble den til samme nettverk som telefonen eller nettbrettet. Hvis du trenger hjelp, kan du følge Googles fremgangsmåte for å koble Chromecast til et annet nettverk.

• Hvis Chromecast vises som , er den koblet til riktig nettverk.

3. Prøv Netflix på nytt.

iPhone eller iPad

Start enheten på nytt

1. Slå av enheten. Hvis enheten din har en strømledning, kan du koble den fra.

2. Kontroller at enheten er slått av og ikke bare i hvile- eller standbymodus.

3. La enheten være avslått i 15 sekunder.

4. Slå på enheten og prøv Netflix på nytt.

Slå på tilgang til lokalt nettverk

Slik gir du Netflix tillatelse til å finne Chromecast eller TV-en din i det lokale nettverket ditt:

1. Åpne Innstillinger.

2. Finn og trykk på Netflix i listen.

3. Kontroller at innstillingen Lokalt nettverk er slått på

Kontroller Chromecast-enhetens Wi-Fi-nettverk

1. Åpne Google Home-appen på iPhone eller iPad. Hvis du ikke har den, kan du laste den ned fra App Store.

2. Trykk på Hjem-ikonet nederst til venstre, og rull ned for å finne Chromecast.

• Hvis du ikke finner Chromecast, eller hvis den vises som Frakoblet, sjekk at den er koblet til og på samme Wi-Fi-nettverk som iPhone- eller iPad-enheten din. Hvis du trenger hjelp, kan du følge Googles fremgangsmåte for å koble Chromecast til det riktige nettverket.

• Hvis Chromecast vises som , er den koblet til riktig nettverk.

3. Åpne Netflix og prøv på nytt.