Netflix sier "Fant ingen enheter"

Hvis du får denne meldingen når du prøver å bruke iPhone eller iPad til å se Netflix på en TV:

Fant ingen enheter
Pass på at smart-TV-en, strømmeenheten og iPhone eller iPad alle er på det samme Wi-Fi-nettverket.

Det betyr at Netflix ikke kunne finne noen enheter på Wi-Fi-nettverket å caste eller speile skjermen til.

Slik løser du problemet:

Disse trinnene fikser de vanligste årsakene til dette problemet. Etter hvert trinn kan du prøve Netflix på nytt.

1. Pass på at TV-en eller strømmeenheten er koblet til strømnettet og slått på.

2. Koble TV-en eller strømmeenheten til det samme Wi-Fi-nettverket som iPhone eller iPad.

Merk:Hvis Wi-Fi-ruteren støtter nettverk med både 2,4 GHz og 5 GHz, sjekker du at enhetene er koblet til samme nettverk.

3. Sjekk om TV-en eller strømmeenheten støtter casting eller skjermspeiling. Hvis du ikke er sikker, tar du kontakt med selskapet som produserte enheten.

Hvis du bruker Chromecast:

For å bruke Netflix på Chromecast må iPhone eller iPad bruke iOS- eller iPadOS-versjon 16 eller nyere.

Slik sjekker du versjonen din:

1. Gå til Innstillinger.

2. Rull ned og trykk på Generelt.

3. Trykk på Om.

4. Merk deg versjonsnummeret som står ved siden av Versjon.

Hvis versjonsnummeret er under 16, følger du Apples trinn for å oppdatere iPhone eller iPad.

Hvis versjonsnummeret er 16 eller nyere, gå til de neste trinnene.

1. Åpne Google Home-appen på iPhone eller iPad. Hvis du ikke har den, kan du laste den ned fra App Store.

2. Trykk på Hjem-ikonet nederst til venstre, og rull ned for å finne Chromecast.

• Hvis du ikke finner Chromecast, eller hvis den vises som Frakoblet, sjekk at den er koblet til og på samme Wi-Fi-nettverk som iPhone- eller iPad-enheten din. Hvis du trenger hjelp, kan du følge Googles fremgangsmåte for å koble Chromecast til det riktige nettverket.

• Hvis Chromecast vises som , er den koblet til riktig nettverk.

3. Åpne Netflix og prøv på nytt.

1. Slå av enheten. Hvis enheten din har en strømledning, kan du koble den fra.

2. Kontroller at enheten er slått av og ikke bare i hvile- eller standbymodus.

3. La enheten være avslått i 15 sekunder.

4. Slå på enheten og prøv Netflix på nytt.

Hvis du tilbakestiller appen, slettes eventuelle nedlastinger som er lagret på enheten, og du blir logget ut av Netflix.

1. Gå til startskjermen og trykk på Innstillinger.

2. Rull ned og trykk på Netflix.

3. Skyv bryteren Tilbakestill til På for å tilbakestille appen.

4. Prøv Netflix på nytt.

1. Slå av enheten, og koble fra strømmen til modemet og ruteren.

2. Vent i 30 sekunder før du kobler til modemet og ruteren.

3. Vent i ett minutt før du slår på enheten.

4. Prøv Netflix på nytt.

Merk:Noen enheter, modemer og rutere kan bruke litt lengre tid på å koble til internett igjen.