Jeg får ikke Netflix til å fungere på Chromecast.

Med Netflix-appen for Chromecast kan du styre Netflix-opplevelsen direkte fra en enhet med Apple iOS eller Android. Hvis du bruker nettleseren Google Chrome, kan du også sende Netflix til TV-en rett fra datamaskinen.

Hvis du trenger hjelp med å komme i gang, kan du se Bruke Netflix med Chromecast.

Hvis du har problemer med å konfigurere Chromecast

• Kontroller at navnet på Chromecast-enheten ikke inneholder spesialtegn.
    Spesialtegn i Chromecast-navnet (som emojier eller apostrofer) forhindrer at Chromecast blir sett av Netflix-appen.
    For å løse dette problemer starter du Chromecast-appen på enheten som skal caste, velger Chromecast-navnet og fjerner eventuelle spesialtegn.
    Når du har endret navnet på Chromecast-enheten, starter du Netflix-appen på nytt og ser etter Cast-ikonet når du spiller av en serie eller film.

• Kontroller at du har installert den nyeste versjonen av iOS eller Android på den mobile enheten.
    Netflix på Chromecast er kompatibelt med iPhone, iPad og iPod med iOS 7.0+ og nyere og med Wi-Fi-aktiverte smarttelefoner og nettbrett med Android 4.0 og nyere.

• Kontroller at Netflix-appen er oppdatert.
    Du kan se etter oppdateringer i App Store eller på Google Play.
    Android-enheter må bruke versjon 2.4 eller nyere av Netflix-appen.
    Mobile Apple-enheter må bruke versjon 4.2 eller nyere av Netflix-appen.

• Hvis du bruker Chrome-nettleseren, må du kontrollere at du har den nyeste versjonen.
    Gå til Googles brukerstøtteside for å kontrollere at du har installert den nyeste versjonen av Chrome.

• Kontroller at enheten er koblet til samme trådløse nettverk som Chromecast-enheten.
    Chromecast må være koblet til samme Wi-Fi-nettverk for å kunne koble til.

• Er ruteren, modemet eller gatewayen stilt inn på multicasting?
    Brukerveiledningen til eller produsenten av ruteren, modemet eller gatewayen skal kunne gi deg instruksjoner for aktivering av multicasting.

Hvis du ser en feilmelding om at du må oppdatere Netflix-appen

• Kontroller at du har installert den nyeste versjonen av iOS eller Android på den mobile enheten.
    Netflix på Chromecast er kompatibelt med iPhone, iPad og iPod med iOS 7.0+ og nyere og med Wi-Fi-aktiverte smarttelefoner og nettbrett med Android 4.0 og nyere.

Merk:
    Hvis du har utført alle tilgjengelige oppdateringer for telefonen eller nettbrettet med Android og du fortsatt ser feilen, kan det hende at enheten ikke er kompatibel med Chromecast. Du kan ta kontakt med produsenten for å se om en nyere Android-versjon er tilgjengelig for enheten din.
  • Kontroller at Netflix-appen er oppdatert.
    Du kan søke etter oppdateringer i App Store eller Google Play.
    Android-enheter må bruke versjon 2.4 eller nyere av Netflix-appen.

Merk:
    Hvis enheten din ikke kan laste ned Netflix-appen direkte fra Google Play-butikken, kan det hende du ikke kan bruke enheten med Chromecast. Enkelte Android-enheter, f.eks. Amazon Fire-nettbrettet, er kanskje ikke kompatible med Chromecast hvis de ikke har tilgang til Google Play-butikken. Mobile Apple-enheter må bruke versjon 4.2 eller nyere av Netflix-appen.
  • Hvis du fortsatt får feilmeldingen i iOS, kan du følge fremgangsmåten under:

1. Velg Innstillinger (Settings) på hovedskjermbildet for Apple.

2. Sveip nedover til du finner Netflix-appen.

3. Velg Netflix.

4. Skyv knappen Tilbakestill (Reset) til posisjonen (On).

5. Trykk på Hjem (Home) for å gå tilbake til hovedskjermbildet.

6. Velg Netflix.

7. Oppgi e-postadressen og passordet, og prøv Netflix på nytt.

Hvis Cast-ikonet mangler når du prøver å se Netflix