Løse et problem på Chromecast

Hvis du har problemer med å caste Netflix på Chromecast, er den vanligste løsningen å sørge for at Chromecast er riktig konfigurert.

Hvis Chromecast er riktig konfigurert, kan disse artiklene være til hjelp:

Hvis du har et annet problem, følger du trinnene for enheten din.

Telefon eller nettbrett med Android

Sørg for at Android-enheten er oppdatert

Enheten må kjøre Android 7 eller nyere for at du skal kunne bruke Netflix på Chromecast med en telefon eller et nettbrett med Android. Følg disse trinnene for å se etter en systemoppdatering.

1. Åpne Innstillinger-appen.

2. Trykk på System > Systemoppdatering.

3. Se etter og installer tilgjengelige oppdateringer.

4. Prøv Netflix på nytt.

Hvis Android-versjonen til enheten din er eldre enn 7, kan du ta kontakt med produsenten for å høre om det finnes en nyere Android-versjon for enheten din.

Hvis enheten din kjører Android 7 eller nyere, går du videre til neste trinn.

Oppdater Netflix-appen

Hvis du bruker en telefon eller et nettbrett med Android, kan du åpne Netflix-siden i Play Butikk og trykke på Oppdater.

Du kan også oppdatere Netflix-appen ved å følge disse trinnene:

1. Trykk på Play Butikk-appen. Hvis du ikke har den, kan det hende at du må løse et problem med Play Butikk.

2. Skriv inn "Netflix" i søkefeltet.

3. Trykk på Netflix-appen i listen. Hvis du ikke finner Netflix-appen, kan du følge trinnene i denne artikkelen i stedet.

4. Trykk på Oppdater. Hvis du ikke ser dette alternativet, betyr det at nettleseren allerede er oppdatert.

Hvis enheten din ikke kan laste ned Netflix-appen direkte fra Play-butikken, kan det hende at du ikke kan bruke den med Chromecast. Enkelte Android-enheter, som Amazon Fire-nettbrett, fungerer kanskje ikke med Chromecast fordi de ikke har tilgang til Play-butikken.

Google Chrome

Oppdater Google Chrome
  1. Klikk på Mer øverst til høyre i nettleseren.

2. Klikk på Hjelp > Om Google Chrome.

3. Vent mens Chrome automatisk ser etter nye oppdateringer.

4. Hvis en oppdatering er tilgjengelig, klikker du på Start på nytt.

5. Prøv Netflix på nytt.

iPhone eller iPad

Kontroller hvilken iOS-versjon du har

iPhone eller iPad må kjøre iOS 16 eller nyere for at du skal kunne bruke Netflix på Chromecast. Følg disse trinnene for å kontrollere enhetens iOS-versjon.

1. Gå til Innstillinger (Settings).

2. Rull ned og klikk på Generelt.

3. Klikk på Om.

4. Versjonsnummeret står oppført ved siden av Versjon.

Hvis enhetens iOS-versjon er eldre enn 16, går du til Apples nettsted for brukerstøtte for å få instruksjoner om hvordan du oppdaterer enheten.

Hvis enhetens iOS-versjon er 16 eller nyere, går du til neste trinn.

Tilbakestill Netflix-appen

Hvis du tilbakestiller appen, slettes eventuelle nedlastinger som er lagret på enheten, og du blir logget ut av Netflix.
  1. Gå til startskjermen og trykk på Innstillinger.

2. Rull ned og trykk på Netflix.

3. Skyv bryteren Tilbakestill til På for å tilbakestille appen.