Slik bruker du Netflix på TV-er eller Blu-ray-spillere fra Panasonic

Bruk denne artikkelen for å lære hvordan du bruker Netflix på TV-er, Blu-ray-spillere eller hjemmekinoanlegg fra Panasonic.

Netflix-funksjoner
Konfigurere Netflix
Logge ut av Netflix
Netflix i Ultra HD
Netflix i HDR

Netflix er tilgjengelig på mange Panasonic-enheter.

TV-er (2019 eller nyere)

• Noen Panasonic TV-modeller fra 2019 og 2020 har Netflix-kalibrert modus, som lar deg se på Netflix i den bildekvaliteten innholdet ble laget for.

• Noen Panasonic TV-modeller fra 2020 har en Filmmaker-modus som justerer innstillinger for bildekvalitet til forhåndsinnstilte verdier.

Slik slå du på Netflix-kalibrert modus eller Filmmaker-modus: Trykk på Meny-knappen på fjernkontrollen, velg Bilde, og aktiver innstillingen.

Merk:
Filmmaker-modus kan ikke bli slått på når Netflix-kalibrert modus er på.

Hvis du vil koble Blu-ray-spillere, Smart TV-er eller hjemmekinoanlegg fra Panasonic til Netflix-kontoen din, må du begynne på skjermbildet Hjem (Home) og velge alternativet som best beskriver enheten din.

Hvis du ser Viera Cast-knappen på Panasonic-fjernkontrollen

1. Trykk på Viera Cast-knappen på fjernkontrollen.

2. Velg Netflix.

3. Velg Logg inn.

4. Oppgi e-postadressen og passordet for Netflix.

5. Velg Logg inn.

Enheten er nå koblet til Netflix-kontoen din. Kos deg!

Hvis du vil begynne på nytt eller logge inn med en annen e-postadresse når som helst i løpet av prosessen, kan du bruke piltastene på kontrolleren til å taste inn følgende sekvens:

• Opp, opp, ned, ned, venstre, høyre, venstre, høyre, opp, opp, opp, opp

• Velg Logg av (Sign Out), Start på nytt (Start på nytt) eller Deaktiver (Deactivate).

Hvis du ser alternativet Nettverk (Network) på skjermen

1. Velg Nettverk fra hovedskjermbildet på TV-en.

2. Velg Internettinnhold.

3. Velg Netflix.

4. Velg Logg inn og følg trinnene på skjermen.

Hvis du vil begynne på nytt eller logge inn med en annen e-postadresse når som helst i løpet av prosessen, kan du bruke piltastene på kontrolleren til å taste inn følgende sekvens:

• Opp, opp, ned, ned, venstre, høyre, venstre, høyre, opp, opp, opp, opp

• Velg Logg av (Sign Out), Start på nytt (Start på nytt) eller Deaktiver (Deactivate).

Følg disse trinnene for å logge ut av Netflix-kontoen på enheten din.

1. Gå til startskjermen til Netflix, og deretter til venstre for å åpne menyen.

2. Gå nederst, og velg Få hjelp > Logg ut > Ja.

Merk:
    Hvis du ikke ser Få hjelp, kan du gå opp og velge Innstillinger innstillingsikon.

Hvis du ikke finner Få hjelp, Innstillinger eller Logg ut:

1. Bruk fjernkontrollen og trykk disse knappene i denne rekkefølgen: opp, opp, ned, ned, venstre, høyre, venstre, høyre, opp, opp, opp, opp.

2. Velg Logg ut, Start på nytt, Tilbakestill eller Deaktiver i menyen som vises.

Netflix er tilgjengelig i Ultra HD på de fleste TV-er og Blu-ray-spillere fra Panasonic. For å strømme i Ultra HD trenger du:

Netflix er tilgjengelig i Dolby Vision og HDR på utvalgte TV-er og Blu-ray-spillere fra Panasonic. For å strømme i Dolby Vision eller HDR trenger du:

• En smart-TV som støtter enten Dolby Vision eller HDR10 og Netflix.

• (Hvis du bruker en Blu-ray-spiller som støtter HDR, må du koble den til en smart-TV som støtter HDR via en HDMI-port som støtter HDCP 2.2 eller nyere – vanligvis HDMI 1-porten.)

• Et Netflix-abonnement som støtter strømming i Ultra HD.

• En stabil internett-tilkoblingshastighet på 15 megabit per sekund eller raskere.

• Strømmekvaliteten er satt til Automatisk eller Høy.