Bruke Netflix på en Vestel TV

Velkommen til Netflix på Vestel TV-en! Du kan bruke denne artikkelen til å lære mer om Netflix-funksjonene og hvordan du kan sette opp og logge ut av kontoen din. Hvis du er usikker på om enheten din støtter Netflix, kan du følge trinnene du finner under fanen "Konfigurer Netflix" (Set up Netflix) for å forsøke å finne Netflix-appen. Vær oppmerksom på at Vestel TV-er kan ha merkenavnene Finlux, JVC, Polaroid eller RCA i enkelte land.

Netflix-funksjoner
Konfigurer Netflix
Logge av Netflix
Netflix i Ultra HD

Netflix er tilgjengelig på mange Vestel TV-er. Netflix-strømmefunksjoner på støttede TV-er inkluderer:

Støttede regioner
Netflix er tilgjengelig på Vestel TV-er i USA, Canada, Latin-Amerika og Europa.

Navigering:
På de fleste enheter kan du bla gjennom rader med serier og filmer i Netflix, inkludert en rad som bare viser det du har valgt å legge til i Min liste (My List). Hver rad representerer en kategori (komedier, dramaer, TV-serier osv.) som vi viser deg basert på hva du har sett på tidligere.

Eldre enheter har muligens ikke rader med filmkategorier, men du kan allikevel se gjennom Min liste (My List), som du lager på Netflix-nettstedet.

Oppløsning
De fleste enheter er i stand til å strømme Netflix med høy oppløsning over raske Internett-tilkoblinger og spiller av Netflix i maksimal tilgjengelig oppløsning (se våre anbefalinger for Internett-hastighet for å få mer informasjon).

Undertekster og alternativ lyd
Finn ut hvordan du aktiverer undertekster, teksting for hørselshemmede og alternativ lyd (inkludert 5.1 surroundlyd), som er tilgjengelig for mange filmer og serier. For å sjekke om enheten din støtter 5.1-lyd, kan du gå til hvilken som helst Netflix-originalserie og se om den har et alternativ for 5.1-lyd. Hvis ikke, støtter ikke enheten denne funksjonen. Mange enheter lar deg tilpasse utseendet på undertekster og teksting. Enkelte enheter vil enten vise undertekster og teksting i standardvisningen, eller ikke være konfigurert for å vise undertekster.

Foreldrekontroll
Med Netflix kan du bruke foreldrekontroll på individuelle profiler.

For å koble en Vestel TV til Netflix-kontoen din, må du først være på hovedskjermbildet (Home) og følge trinnene nedenfor.

1. Velg Netflix.

2. Velg Logg inn (Sign In).

3. Oppgi e-postadresse og passordet for Netflix.

4. Velg Logg inn (Sign In).

Enheten er nå koblet til Netflix-kontoen din! Kos deg!

Følg trinnene nedenfor for å logge ut av Netflix-kontoen på enheten din.

1. Begynn på hovedskjermbildet til Netflix.

2. Naviger opp og velg Innstillinger (Settings) eller tannhjulikonet tannhjulikon.

3. Velg Logg ut (Sign Out).

4. Velg Ja (Yes) for å bekrefte.

5. Du vil nå få muligheten til å logge på som et annet Netflix-medlem.

Hvis du ikke finner Innstillinger eller tannhjul-ikonet:

1. Gå til Netflix-appen, og bruk pilene på fjernkontrollen til å angi følgende sekvens:
    Opp, opp, ned, ned, venstre, høyre, venstre, høyre, opp, opp, opp, opp.

2. Velg Logg av (Sign Out), Start på nytt (Start Over), Deaktiver (Deactivate) eller Tilbakestill (Reset).

3. Du vil nå få muligheten til å logge på som et annet Netflix-medlem.

Netflix er tilgjengelig i Ultra HD på de fleste Vestel Ultra HD TV-er. For å strømme i Ultra HD trenger du: