Bruke Netflix på en Vestel TV

Velkommen til Netflix på din Vestel TV! Du kan bruke denne artikkelen til å lære mer om Netflix-funksjonene og hvordan du kan sette opp og logge ut av kontoen din. Hvis du er usikker på om enheten din støtter Netflix, kan du følge trinnene du finner under fanen "Konfigurer Netflix" (Set up Netflix) for å forsøke å finne Netflix-appen. Vestel-TV-er kan ha merkenavnene Finlux, JVC, Polaroid eller RCA i enkelte land.

Netflix-funksjoner

Netflix er tilgjengelig på mange Vestel-enheter. Strømmefunksjoner på støttede enheter omfatter:

Støttede regioner:
Netflix er tilgjengelig på Vestel-TV-er i USA, Canada og Latin-Amerika.

Navigering:
På de fleste enheter kan du bla gjennom rader med serier og filmer i Netflix, inkludert en rad som bare viser det du har valgt å legge til i Min liste. Hver rad representerer en kategori (komedier, dramaer, TV-serier osv.) som vi viser deg basert på hva du har sett på tidligere.

Eldre enheter har muligens ikke rader med filmkategorier, men du kan allikevel se gjennom Min liste (My List), som du lager på Netflix-nettstedet.

Oppløsning
De fleste enheter er i stand til å strømme Netflix med høy oppløsning over raske Internett-tilkoblinger, og vil spille av Netflix i maksimal tilgjengelig oppløsning (se våre anbefalinger for Internett-hastighet (Internet Connection Speed recommendations) for mer informasjon).

Undertekster og alternativ lyd
Lær hvordan du aktiverer undertekster, teksting for hørselshemmede og alternativ lyd (inkludert 5.1 surroundlyd), som er tilgjengelig for mange filmer og TV-serier. For å sjekke om enheten din støtter 5.1-lyd, kan du gå til hvilken som helst Netflix-originalserie og se om den har et alternativ for 5.1-lyd. Hvis ikke, støtter ikke enheten denne funksjonen. Mange enheter lar deg tilpasse utseendet på undertekster og teksting. Enkelte enheter vil enten vise undertekster og teksting i standardvisningen, eller ikke være konfigurert for å vise undertekster.

Foreldrekontroll
Netflix lar deg bruke foreldrekontroll på individuelle profiler.

Konfigurer Netflix

For å koble en Vestel TV til Netflix-kontoen din, må du først være på hovedskjermbildet (Home) og følge trinnene nedenfor.

Legg merke til at Netflix er tilgjengelig på Vestel-TV-er kun i USA, Canada, Latin-Amerika og Europa.

1. Velg Netflix.
  2. Velg Logg inn (Sign In).
  3. Oppgi e-postadresse og passordet for Netflix.
  4. Velg Logg inn (Sign In).

Enheten er nå koblet til Netflix-kontoen din! Kos deg!

Logge av Netflix

Følg trinnene nedenfor for å logge ut av Netflix-kontoen på enheten din.

Logge av Netflix
  1. Begynn på hovedskjermbildet til Netflix.
  2. Naviger opp og velg Innstillinger (Settings) eller tannhjulikonet.
  3. Velg Logg ut (Sign Out).
  4. Velg Ja (Yes) for å bekrefte.
  5. Du vil nå få muligheten til å logge på som et annet Netflix-medlem.

Hvis du ikke finner Innstillinger (Settings) eller tannhjul-ikonet:

1. Mens du er i Netflix-appen, bruker du pilene på fjernkontrollen til å angi følgende sekvens:
    • Opp, opp, ned, ned, venstre, høyre, venstre, høyre, opp, opp, opp, opp.
  2. Velg Logg av (Sign Out), Start på nytt (Start Over), Deaktiver (Deactivate) eller Tilbakestill (Reset).
  3. Du vil nå få muligheten til å logge på som et annet Netflix-medlem.

Netflix i Ultra HD

Netflix er tilgjengelig i Ultra HD på de fleste Vestel Ultra HD TV-er. For å strømme i Ultra HD trenger du: