Bruke Netflix på en Vizio TV eller Blu-ray-spiller

Velkommen til Netflix på din Vizio TV, Blu-ray-spiller eller hjemmekinosystem! Du kan bruke denne artikkelen til å lære mer om Netflix-funksjonene og hvordan du kan sette opp og logge ut av kontoen din. Hvis du er usikker på om enheten din støtter Netflix, kan du følge trinnene du finner under fanen "Konfigurer Netflix" (Set up Netflix) for å forsøke å finne Netflix-appen.

Netflix-funksjoner
Konfigurer Netflix
Logge av Netflix
Netflix i Ultra HD
Netflix i HDR

Netflix er tilgjengelig på mange Vizio-enheter. Strømmefunksjoner på støttede enheter omfatter:

Støttede regioner
Netflix er tilgjengelig på TV-er og Blu-ray-spillere fra Vizio i USA og Canada.

Navigering:
På de fleste enheter kan du bla gjennom rader med serier og filmer i Netflix, inkludert en rad som bare viser det du har valgt å legge til i Min liste (My List). Hver rad representerer en kategori (komedier, dramaer, TV-serier osv.) som vi viser deg basert på hva du har sett på tidligere.

Oppløsning
De fleste enheter er i stand til å strømme Netflix med høy oppløsning over raske Internett-tilkoblinger og spiller av Netflix i maksimal tilgjengelig oppløsning (se våre anbefalinger for Internett-hastighet for å få mer informasjon).

Undertekster og alternativ lyd
Lær hvordan du aktiverer understekster, teksting for hørselshemmede og alternativ lyd (inkludert 5.1 surroundlyd), som er tilgjengelig for mange serier og filmer. Mange enheter lar deg tilpasse utseendet på undertekster og teksting. Enkelte enheter vil enten vise undertekster og teksting i standardvisningen, eller vil ikke være konfigurert for å vise undertekster.

Foreldrekontroll
Med Netflix kan du bruke foreldrekontroll på individuelle profiler.

For å koble TV-er, Blu-ray-spillere eller hjemmekinoanlegg fra Vizio til Netflix-kontoen din må du begynne på hovedskjermbildet (Home) og deretter velge alternativet nedenfor som best beskriver enheten din.

Legg merke til at Netflix kun er tilgjengelig på TV-er og Blu-ray-spillere fra Vizio i USA og Canada.

Hvis du har en Netflix-knapp på Vizio-fjernkontrollen

1. Trykk på Netflix-knappen på fjernkontrollen.

2. Velg Logg inn (Sign In).

• Hvis du ikke ser Logg inn (Sign In), velg Ja for Er du Netflix-medlem? (Are you a member of Netflix?) skjerm.

• Hvis du ikke er medlem ennå, kan du registrere deg for et medlemskap.

3. Oppgi e-postadressen og passordet for Netflix.

4. Velg Logg inn (Sign In).

Hvis du vil starte på nytt og/eller registrere deg med en annen e-postadresse i løpet av denne prosessen, kan du utføre følgende sekvens med piltastene på kontrolleren din:

• Opp, opp, ned, ned, venstre, høyre, venstre, høyre, opp, opp, opp, opp

• Velg Logg av (Sign Out), Start på nytt (Start på nytt) eller Deaktiver (Deactivate).

Hvis du ser Netflix-ikonet på skjermen

1. Velg Netflix-ikonet.

2. Velg Logg inn (Sign In).

• Hvis du ikke ser Logg inn (Sign In), velg Ja for Er du Netflix-medlem? (Are you a member of Netflix?) skjerm.

• Hvis du ikke er medlem ennå, kan du registrere deg for et medlemskap.

3. En aktiveringskode vises. Tast inn aktiveringskoden på netflix.com/activate.

Hvis du vil starte på nytt og/eller registrere deg med en annen e-postadresse i løpet av denne prosessen, kan du utføre følgende sekvens med piltastene på kontrolleren din:

• Opp, opp, ned, ned, venstre, høyre, venstre, høyre, opp, opp, opp, opp

• Velg Logg av (Sign Out), Start på nytt (Start på nytt) eller Deaktiver (Deactivate).

Hvis du har en stor V-knapp i midten av Vizio-fjernkontrollen

1. Trykk på knappen Vizio Internett-apper (Vizio Internet Apps) på fjernkontrollen (ligger rett under de røde, gule, grønne og blå knappene, under pilknappene).

2. Velg Netflix-appen.

3. Trykk på OK.

4. Velg Logg inn (Sign In).

• Hvis du ikke ser Logg inn (Sign In), velg Ja for Er du Netflix-medlem? (Are you a member of Netflix?) skjerm.

• Hvis du ikke er medlem ennå, kan du registrere deg for et medlemskap.

5. En aktiveringskode vises. Tast inn aktiveringskoden på netflix.com/activate.

Hvis du vil starte på nytt og/eller registrere deg med en annen e-postadresse i løpet av denne prosessen, kan du utføre følgende sekvens med piltastene på kontrolleren din:

• Opp, opp, ned, ned, venstre, høyre, venstre, høyre, opp, opp, opp, opp

• Velg Logg av (Sign Out), Start på nytt (Start på nytt) eller Deaktiver (Deactivate).

Hvis du har en TV med innebygd Chromecast

1. Åpne Play Store på nettbrettet som fulgte med TV-en.

2. Trykk på forstørrelsesglasset øverst i høyre hjørne.

3. Søk etter Netflix.

4. Trykk på Netflix-appen på listen.

5. Trykk på Gratis (Free) og deretter OK.

6. Installasjonen er fullført når meldingslinjen øverst på skjermen viser Installerte Netflix (Successfully Installed Netflix).

7. Avslutt Play Store.

8. Finn og start Netflix-appen.

9. Oppgi e-postadresse og passordet for Netflix.

10. Når du er logget på, velger du Cast -ikonet øverst til høyre i skjermbildet.

11. Velg Vizio TV-en din fra listen for å starte Netflix-appen på TV.

Merk:
Netflix er ikke kompatibel med Vizio SmartCast-appen. For å bruke Netflix på en Vizio-TV med innebygd Chromecast må du bruke Netflix-appen fra Play-butikken.

Enheten er nå koblet til Netflix-kontoen din. Kos deg!

Hvis TV-en eller Blu-ray-spilleren ble levert med en fjernkontroll

Følg trinnene nedenfor for å logge ut av Netflix-kontoen på enheten din.

1. Begynn på hovedskjermbildet til Netflix.

2. Naviger til venstre for å åpne menyen, deretter velger du Innstillinger.

• Hvis du ikke ser en meny når du navigerer til venstre, naviger opp og velg Innstillinger eller tannhjulikonet tannhjulikon.

3. Velg Logg ut (Sign Out).

4. Velg Ja (Yes) for å bekrefte.

5. Du vil nå få muligheten til å logge på som et annet Netflix-medlem.

Hvis du ikke finner Innstillinger eller tannhjul-ikonet:

1. Gå til Netflix-appen, og bruk pilene på fjernkontrollen til å angi følgende sekvens:
    Opp, opp, ned, ned, venstre, høyre, venstre, høyre, opp, opp, opp, opp.

2. Velg Logg av (Sign Out), Start på nytt (Start Over), Deaktiver (Deactivate) eller Tilbakestill (Reset).

3. Du vil nå få muligheten til å logge på som et annet Netflix-medlem.

Hvis TV-en ble levert med et nettbrett

1. Start Netflix-appen på nettbrettet.

2. Velg Meny ikonet. Dette vil enten vises som øverst til venstre eller øverst til høyre.

3. Velg Logg ut (Sign Out).

4. Bekreft av du vil logge ut av kontoen din.

Netflix er tilgjengelig i Ultra HD på de fleste Vizio Ultra HD TV-er. For å strømme i Ultra HD trenger du:

Netflix er tilgjengelig i HDR på utvalgte Vizio TV-er. For å strømme i HDR trenger du: