Slik bruker du Min liste

Du kan opprette en spilleliste med serier og filmer ved å legge dem til i Min liste. Du kan også legge til spill i Min liste på kompatible mobilenheter.

Slik legger du til titler i Min liste
Slik fjerner du titler fra Min liste
For å se Min liste
Om Min liste

TV eller strømmeenhet

1. Velg en serie eller en film.

2. Gå ned til Legg til i Min liste og velg den.

Telefon eller nettbrett med Android, iPhone eller iPad

Trykk på en serie eller film eller et spill og deretter på Min liste-ikonet .

Nettleser

Hold markøren over en serie eller film og klikk deretter på Legg til i Min liste-ikonet .

TV eller strømmeenhet

1. Gå til startsiden til Netflix, og gå til venstre for å åpne menyen.

2. Velg Min liste og deretter en serie eller film.

3. Gå ned til Fjern fra Min liste og velg den.

Telefon eller nettbrett med Android, iPhone eller iPad

1. Åpne Netflix-appen.

2. Trykk på Mitt Netflix mitt netflix-ikon nederst til høyre.

3. Trykk på Min liste og trykk deretter på Serier og filmer eller Spill.

4. Trykk på Rediger øverst til høyre og deretter på Slett ved siden av en tittel.

Nettleser

1. Klikk på Min liste øverst på skjermen.

2. Hold markøren over en serie eller film, og klikk deretter på Fjern fra Min liste-ikonet .

TV eller strømmeenhet

1. Gå til startsiden til Netflix, og gå til venstre for å åpne menyen.

2. Gå ned til Min liste og velg den.

Telefon eller nettbrett med Android, iPhone eller iPad

1. Åpne Netflix-appen.

2. Trykk på Mitt Netflix mitt netflix-ikon nederst til høyre.

3. Trykk Min liste og trykk deretter på Serier og filmer eller Spill.

Nettleser

Klikk på Min liste øverst på skjermen.

Du kan legge til opptil 2000 serier og filmer i Min liste på Netflix-profilen din.

Titlene i Min liste står i rekkefølge og starter med de som er mest relevante for deg. Titler regnes som relevante for deg hvis du:

• Nylig la dem til i Min liste.

• En ny sesong er tilgjengelig av en serie i Min liste.

• En tittel i Min liste snart skal forlate Netflix.

Titler i Min liste vises ikke hvis:

• De forlater Netflix og ikke lenger er tilgjengelige.

• Du fjerner dem.

• Du reiser til en region hvor tittelen ikke er tilgjengelig på Netflix.

Merk:
    Tittelen vises i Min liste på nytt når du er tilbake eller hvis tittelen blir tilgjengelig i din nåværende region.

På en telefon eller et nettbrett med Android, iPhone eller iPad kan du:

• Filtrere titler etter Serier, FilmerHar ikke begynt eller Startet.

• Endre rekkefølgen på titler i Min liste etter Forslag (eller Beste treff), Dato lagt til i listen, A–Å eller Utgivelsesdato.

Merk:
    Rekkefølgen på spill i Min liste kan ikke endres.