Slik fjerner du titler fra Fortsett å se-raden

Du kan fjerne serier eller filmer fra Fortsett å se-raden når du ser på:

• Datamaskiner

• TV-er

• Android-enheter med den nyeste versjonen av Netflix-appen

• iPhone, iPad, og iPod touch

Datamaskiner

1. Hold markøren over en tittel i Fortsett å se-raden.

2. Velg Fjern fra rad.

TV-er

1. Gå til informasjonssiden til en serie eller film i Fortsett å se-raden.

2. Velg Fjern fra Fortsett å se i menyen.

Mobile enheter

1. Trykk på Meny for en tittel i raden Fortsett å se.

2. Velg Fjern fra rad.

Merk:
Det er bare mulig å fjerne titler fra Fortsett å se-raden i den nyeste versjonen av Netflix-appen. I eldre versjoner av appen uten denne funksjonen kan du fjerne titler fra strømmehistorikken, noe som også fjerner dem fra Fortsett å se.