Dolby Atmos på Netflix

Netflix støtter strømming med Dolby Atmos-lyd på utvalgte titler.

Hva trenger jeg for å strømme med Dolby Atmos-lyd?

• Et Dolby Atmos-kompatibelt lydsystem.

• Et abonnement som støtter strømming i Ultra HD. Her ser du hvilket abonnement du har: netflix.com/ChangePlan

• En Netflix-kompatibel enhet som støtter Dolby Atmos

• Strømmekvaliteten er satt til Høy (High) eller Automatisk (Auto). Du finner mer informasjon om innstillinger for videokvalitet i artikkelen Avspillingsinnstillinger.

Hvilke enheter støtter Dolby Atmos-lyd med Netflix?

Følgende enheter støtter Dolby Atmos med Netflix:

• LG OLED TV-er (2017-modeller eller nyere)

• Windows 10-app (krever Windows 10 RS3 Build 16299 eller nyere)

• Xbox One, Xbox One S og Xbox One X

Hvordan konfigurerer jeg Dolby Atmos-lyd?

Xbox One, Xbox One S eller Xbox One X

Det er to måter du kan få Dolby Atmos-lyd på Xbox One, Xbox One S eller Xbox One X:

• Ved å bruke et Dolby Atmos-kompatibelt hjemmekinoanlegg, som f.eks. en AV-mottaker eller lydplanke

• Ved å bruke hodetelefoner og Dolby Access-appen på Xbox.

Slik brukes et hjemmekinoanlegg:

1. Trykk på Xbox-knappen på kontrolleren.

2. Velg System.

3. Velg Innstillinger (Settings).

4. Velg Skjerm og lyd (Display and Sound).

5. Velg Lydutgang (Audio Output).

6. Gå til Høyttalerlyd (Speaker Audio), finn nedtrekksmenyen HDMI-lyd (HDMI Audio) og velg Bitstream-utgang (Bitstream out).

7. Finn nedtrekksmenyen Bitstream-format (Bitstream Format) og velg Dolby Atmos for hjemmekino (kun HDMI) (Dolby Atmos for home theater (HDMI only).

8. Velg Last ned appen (Get the app) når du får spørsmål om å laste ned gratisappen Dolby Access app fra Xbox Store. Velg deretter Last ned (Get) igjen for å starte nedlastingen.

• Hvis du blir bedt om å sende Blu-ray-lyd direkte til mottakeren, har du allerede lastet ned Dolby Access-appen. Velg Send lyd til mottaker (Pass audio to receiver) for å fullføre konfigureringen av Dolby Atmos.

9. Når Dolby Access-appen er lastet ned på Xbox-en, kan du se på Netflix med Dolby Atmos-lyd!

Slik brukes hodetelefoner og Dolby Access-appen:

1. Trykk på Xbox-knappen på kontrolleren.

1. Velg System.

2. Velg Innstillinger (Settings).

3. Velg Skjerm og lyd (Display and Sound).

4. Velg Lydutgang (Audio Output).

5. Gå til Hodesettlyd (Headset Audio), finn nedtrekksmenyen Hodesettformat (Headset format) og velg Dolby Atmos for hodetelefoner (Dolby Atmos for headphones).

6. Velg Last ned appen (Get the app) når du får spørsmål om å laste ned gratisappen Dolby Access app fra Xbox Store. Velg deretter Last ned (Get) igjen for å starte nedlastingen.

7. Når Dolby Access-appen er lastet ned på Xbox-en, må du kjøpe Dolby Atmos for Headphones-appen for å få Dolby Atmos. Følg instruksjonene i Dolby Access-appen for å laste ned Dolby Atmos for Headphones-appen.

LG OLED-TV

LG OLED-TV fra 2017 kan levere en Atmos-opplevelse ved å bruke integrert lydplanke eller høyttalere.

Du kan også koble et Dolby Atmos-kompatibelt hjemmekinoanlegg til LG-TV-ens HDMI-ARC-port.

Merk:
Lydsystemet ditt må støtte Dolby Atmos via HDMI-ARC-inngangen. Spør produsenten av lydsystemet om systemet støtter dette.

Hvor rask må Internett-tilkoblingen være for å kunne strømme Netflix med Dolby Atmos-lyd?

Vi anbefaler en tilkoblingshastighet på minst 3 megabit per sekund for å strømme titler med Dolby Atmos-lyd.

Hvordan finner jeg titler med Dolby Atmos-lyd?

Hvis du har et anlegg som støtter Dolby Atmos og et abonnement som støtter strømming i Ultra HD, vises tilgjengelige titler med et Dolby Atmos-ikon ved siden av beskrivelsen: