Dolby Atmos på Netflix

Du kan se på utvalgte serier og filmer fra Netflix med Dolby Atmos-lyd.

Du trenger:

• Et Netflix-abonnement som støtter strømming i Ultra HD.

• En Netflix-kompatibel enhet som kan spille av Dolby Atmos.

• Et Dolby Atmos-kompatibelt lydsystem.

• Strømmekvaliteten er satt til Høy eller Automatisk.

Enheter med Dolby Atmos

Søk etter enheten din i Netflix brukerstøtte. Hvis Dolby Atmos er tilgjengelig, finner du modellene i avsnittet om funksjoner. Eller ta kontakt med produsenten av enheten for mer informasjon.

Slik konfigurerer du Dolby Atmos-lyd

Ta kontakt med produsenten av enheten for å få konfigurasjonsinstruksjoner på enheten din.

Internett-krav

Vi anbefaler en tilkoblingshastighet på minst 3 megabit per sekund.

Serier og filmer med Dolby Atmos-lyd

Hvis du har et anlegg som støtter Dolby Atmos og et abonnement som støtter strømming i Ultra HD, vises tilgjengelige titler med et Dolby Atmos-ikon ved siden av beskrivelsen: .

Ikke alle episoder eller sesonger av en Dolby Atmos-støttet serie vil være tilgjengelige med Dolby Atmos. Alle serier eller filmer vil heller ikke støtte Dolby Atmos på alle språk.

Om Dolby Atmos-lyd

Dolby Atmos er et surroundlyd-format som gir lytteren en dynamisk 3D surroundlydeffekt, som om lyden kommer fra mange forskjellige steder.