Hvordan stiller jeg inn foreldrekontroll på Netflix-kontoen min?

Du som primær kontoinnehaver har to valg for å kontrollere hvordan man kan se på innhold i kontoen din:

1. Kontonivå (harde kontroller)

Krev en PIN-kode for bestemte aldersgrenser

• Angi en 4-sifret PIN-kode som må skrives inn for å spille av serier eller filmer over valgt aldersgrense i alle profiler. PIN-koden sørger for at barnet ikke kan se på innhold med høyere aldersgrense enn den du har valgt.

Krev en PIN-kode for bestemte serier eller filmer

• Angi en 4-sifret PIN-kode som må skrives inn for å spille av en bestemt serie eller film i alle profiler. PIN-koden sørger for at barnet ikke kan se den bestemte serien eller filmen.

2. Profilnivå (myke kontroller)

Velg en aldersgrense for en profil

• Angi en aldersgrense for en bestemt profil for å kontrollere hvilke serier og filmer som er tilgjengelige for den aktuelle profilen. Du, som forelder eller foresatt, sørger for at barnet bare bruker den riktige profilen.

Kontonivå: Angi PIN-kode på kontoen for å begrense avspilling av innhold over en bestemt aldersgrense

Følg disse trinnene for å opprette eller oppdatere PIN-kodeinnstillingene for kontoen din. Merk at PIN-koder ikke kan skrives inn på enheter som er produsert før 2013, men PIN-kodeinstillingene vil likevel være gyldige. Du må du bruke en enhet som er produsert etter 2013 eller Netflix-nettstedet for å se en tittel som er beskyttet med PIN-kode.

1. Gå til siden for din Konto (Account) i en nettleser.

2. Velg lenken for foreldrekontroll under Innstillinger (Settings).

3. Angi passordet for Netflix-kontoen, og velg deretter Fortsett (Continue).

4. Oppgi fire tall i PIN-kodefeltet (ingen bokstaver) – dette blir PIN-koden din.

5. Angi PIN-kodenivå fra følgende alternativer:

• Små barn – ALLE

• Eldre barn – 7+, noen 13+

• Tenåringer – 13+

• Voksne – 16+, 18+

Merk:
    For definisjoner av PIN-kodenivåene kan du se aldersgrensene for landet ditt.
  6. Velg Lagre.

Kontonivå: Angi en PIN-kode for å begrense avspilling av en bestemt serie eller film

Følg disse trinnene for å angi en PIN-kode for en bestemt tittel. Merk at PIN-koder ikke kan skrives inn på enheter som er produsert før 2013, men PIN-kodeinstillingene vil likevel være gyldige. Du må du bruke en enhet som er produsert etter 2013 eller Netflix-nettstedet for å se en tittel som er beskyttet med PIN-kode.

1. Gå til Konto-siden i en nettleser.

2. Velg lenken for foreldrekontroll under Innstillinger.

3. Angi passordet for Netflix-kontoen, og velg deretter Fortsett (Continue).

4. Hvis du ikke har en PIN-kode allerede, oppgir du fire tall i PIN-kodefeltet (ingen bokstaver) – dette blir PIN-koden din.

5. Konfigurer PIN-kode for en bestemt tittel ved å skrive inn tittelen i feltet "angi navn på serie eller film" og klikke på tittelen når den dukker opp.

6. Velg Lagre.

Profilnivå: Angi aldersgrensen for en individuell profil

1. Gå til Konto-siden i en nettleser og velg Administrer profiler.

2. Velg profilen du vil redigere.

3. Under Tillatte serier og filmer kan du velge ønsket aldersgrense.

• For små barn (For Little Kids only) – Se serier og filmer som passer for alle aldre.

• For eldre barn og under (For Older Kids and below) – Se serier og filmer som passer for eldre barn.

• For tenåringer og under (For Teens and below) – Se serier og filmer som passer for tenåringer.

• Alle aldersnivåer (All Maturity levels) – Se alle serier og filmer, inkludert voksent innhold.

Merk at profilen til den primære kontoinnehaveren bare kan angis til For tenåringer og under eller Alle aldersnivåer.

4. Velg Lagre.

Merk:
Det kan ta inntil 8 timer før endringene i foreldrekontrollene tas i bruk på alle enhetene dine. For å få fortgang i denne prosessen, kan du logge ut av Netflix-kontoen på enheten du vil bruke, og logge inn igjen.