Slik oppretter du en profil for barn

Hvis du vil administrere hvilke typer serier, filmer og spill barn og andre personer kan se eller spille på Netflix-kontoen din, kan du opprette individuelle profiler med tilpassede aldersgrenser. Profiler kan legges til på enheter som ble produsert etter 2013.

1. Gå til siden Administrer profiler ved å bruke en av enhetene nedenfor:

• TV eller strømmeenhet: Gå til profilvalgskjermen og velg Legg til profil +

• Telefon eller nettbrett med Android, iPhone, eller iPad: Trykk på Mitt Netflix mitt netflix-ikon nederst til høyre, trykk på profilen din og deretter på Administrer profiler .

• Nettleser: Gå til siden Administrer profiler.

2. Velg Legg til profil

3. Legg et navn til profilen din. For å bruke Netflix Barn-grensesnittet velger du For barn, Barneprofil eller Barn? avhengig av enheten din.

• Barneprofiler har en logo på profilikonet som gjør dem enkle å identifisere.

4. Velg Fortsett. Den nye profilen vises i listen over profiler på kontoen din.

Hvis du ikke kan opprette profiler på enheten din når du bruker en mobil nettleser, kan du gå til netflix.com på en datamaskin og følge trinnene ovenfor.

Merk:
Hovedprofilen på Netflix-kontoen kan ikke settes opp som en barneprofil.

Du kan også redigere en eksisterende sekundærprofil med disse enhetene.

Telefon eller nettbrett med Android, iPhone eller iPad

1. Åpne Netflix-appen.

2. Trykk på Mitt Netflix mitt netflix-ikon nederst til høyre, trykk på profilen din og deretter på Administrer profiler .

3. Trykk på Rediger redigeringsblyant-ikonet-ikonet på profilen du vil redigere.

4. Trykk på Visningsbegrensninger .

5. Trykk på Aldersgrense .

6. Oppgi passordet til Netflix-kontoen din.

7. Trykk på barneprofil og deretter på Tilbake tilbakepil-ikonet.

8. Trykk på Start appen på nytt.

Nettleser

1. Gå til siden Administrer profiler i en nettleser, og velg den profilen du ønsker å redigere.

2. Under Aldersgrense velger du Rediger.

3. Oppgi passordet til Netflix-kontoen din.

4. Velg Vis Netflix Barn-grensesnittet med bare barnetitler.

5. Velg Lagre.

Hvis du velger en aldersgrense som overskrider det som tillates for Netflix Barn-grensesnittet, vil Barn-grensesnittet ikke benyttes på denne profilen.

Netflix Barn-grensesnittet

En profil for Netflix Barn-grensesnittet:

• Har en logo på profilikonet som gjør den enkel å identifisere.

• Har et enklere utseende og funksjonalitet.

• Fjerner direkte tilgang til kontoinnstillinger.

• Spiller bare av serier og filmer som er nøye utvalgt for barn.

• Har ikke Netflix Games.

Merk:
Det kan være at du må oppdatere enheten for å registrere de oppdaterte innstillingene. Slik oppdaterer du:
– Bytt til en annen profil og tilbake.
– Eller logg ut og inn av enheten.

Sørg for at du har den nyeste foreldrekontrollen for å få fullt utbytte av foreldrekontroll på Netflix.