Slik kan du vise historikk og enhetsaktivitet

Du kan se seriene og filmene som har blitt sett på hver profil på kontoen din.

1. Gå til Konto-siden i en nettleser.

2. Fra delen Profil og foreldrekontroll velger du den profilen du vil se.

• For enkelte kontoer, velg Profiler, og velg deretter en profil.

3. Åpne Strømmehistorikk.

4. Hvis du ser en begrenset liste, trykker du på Vis mer-knappen.

For å laste ned en liste til et regneark velger du Last ned alle-knappen nederst på siden. Den nedlastede filen kan åpnes med alle programvarer for regneark som støtter CSV-filformatet.

Merk:
Hvis kontoen din ikke er aktiv lenger, må du laste ned en kopi av informasjonen din for å vise strømmehistorikken.

Du kan også vise en liste over enheter som har brukt kontoen din nylig.