Låst profil ber ikke om PIN-kode

I enkelte tilfeller blir du ikke spurt om å oppgi PIN-kode selv om en profil er låst fordi:

• Enkelte enheter kan ikke oppdateres slik at de krever PIN-kode for å åpne låste profiler. På disse enhetene:

• PIN-koden for profillås kreves ikke for å få tilgang til en låst profil, men den kreves for å se på serier eller filmer på denne profilen.

• Du kan ikke legge til nye profiler hvis en PIN-kode kreves for å legge til profiler på kontoen.

• Enkelte nettlesere åpner automatisk en låst profil når du logger inn.

• Nettleseren åpner automatisk den siste profilen som ble brukt. Slett informasjonskapslene i nettleseren din hvis du ikke vil logges inn på profilen som ble brukt sist automatisk.

• Kontopassord kreves fortsatt for å logge inn og åpne den låste profilen.

• Alle som har kjennskap til passordet ditt, kan endre foreldrekontrollen.