Hvordan setter jeg opp en PIN-kode for foreldrekontroll?

Som primær kontoinnehaver har du to valg for å kontrollere hvordan du bruk av kontoen din med en PIN-kode:

Krev en PIN-kode for bestemte aldersgrenser

• Angi en 4-sifret PIN-kode som må skrives inn for å spille av serier eller filmer over valgt aldersgrense i alle profiler. PIN-koden sørger for at barnet ikke kan se på innhold med høyere aldersgrense enn den du har valgt.

Krev en PIN-kode for bestemte serier eller filmer

• Angi en 4-sifret PIN-kode som må skrives inn for å spille av en bestemt serie eller film i alle profiler. PIN-koden sørger for at barnet ikke kan se den bestemte serien eller filmen.

Slik konfigurerer du en PIN-kode for å begrense avspilling av innhold over en bestemt aldersgrense

Følg denne fremgangsmåten for å konfigurere en PIN-kode for bestemte aldersgrenser eller oppdatere PIN-kodenivået. Merk at PIN-koder ikke støttes på enheter som er produsert før 2013.

1. Gå til siden Konto (Account) i en nettleser.

2. Velg lenken for foreldrekontroll under Innstillinger (Settings).

3. Angi passordet for Netflix-kontoen på skjermen.

4. Oppgi fire tall i PIN-kodefeltet (ingen bokstaver) – dette blir PIN-koden din.

5. Angi PIN-kodenivå fra følgende alternativer:

• Små barn – ALLE

• Eldre barn – 7+, noen 13+

• Tenåringer – 13+

• Voksne – 16+, 18+

Merk:
    Du finner definisjoner av PIN-kodenivåene under aldersgrensene for landet ditt.
  6. Velg Lagre.

Du blir nå bedt om å angi PIN-koden hver gang du prøver å spille av en tittel med høyere aldersgrense enn PIN-kodenivået.

Slik konfigurerer du en PIN-kode for å begrense avspilling av en bestemt serie eller film

1. Gå til siden Konto (Account) i en nettleser.

2. Velg lenken for Foreldrekontroll i delen Innstillinger (Settings).

3. Angi passordet for Netflix-kontoen på skjermen.

4. Oppgi fire tall i PIN-kodefeltet (ingen bokstaver) – dette blir PIN-koden din.

5. Konfigurer PIN-kode for en bestemt tittel ved å skrive inn tittelen i feltet angi navn på serie eller film og klikke på tittelen når den dukker opp.

6. Velg Lagre.

Du blir nå bedt om å angi PIN-koden hver gang du prøver å spille av en tittel som er beskyttet med PIN-kode.

Situasjoner hvor PIN-kode må oppgis

Hvis du forsøker å spille av aldersbegrenset tittel eller episode, eller hvis aldersgrensen forandrer seg mellom episoder mens du ser på, blir du bedt om å oppgi PIN-koden. Når du har angitt en PIN-kode, vil den være aktiv til du logger ut, bytter profil eller ikke aktivt bruker tjenesten over en tidsperiode.

Når du laster ned titler til en mobil enhet, må du angi PIN-kode hvis innholdet har høyere PIN-kodenivå enn den som er angitt i kontoen din.

• På iOS-enheter må du angi PIN-koden når du laster ned en tittel med PIN-kodebeskyttelse.

• På Android-enheter og i Windows 10-appen kan du laste ned innhold uten å angi PIN-kode, men du må angi koden når du prøver å spille av en tittel med PIN-kodebeskyttelse.

Gjenopprette en glemt PIN-kode

Hvis du blir bedt om å angi PIN-kode når du ønsker å se på din valgte tittel, men har glemt den, klikker du på den blå Har du glemt PIN-koden? lenken.

Hvis du etter å ha klikket på den blå Har du glemt PIN-koden?- lenken ...

deretter ...

havner på innloggingssiden til Netflix

logger du på ved bruk av e-postadressen og passordet, og angir en ny PIN-kode i PIN-feltet på neste skjermbilde.

blir bedt om å oppgi passordet på den samme siden

angir du passordet, og angir en ny PIN-kode i PIN-feltet på neste skjermbilde.

Slik fjerner du en PIN-kode fra kontoen din

1. Gå til siden Konto (Account) i en nettleser.

2. Velg lenken for foreldrekontroll under Innstillinger (Settings).

3. Angi passordet for Netflix-kontoen på skjermen.

4. Angi aldersgrensenivå til høyeste innstilling, Voksne. Dette lar deg se hvilken som helst tittel uten å skrive inn en PIN-kode.