Bruke Netflix på en TV eller Blu-ray-spiller fra Sony

Velkommen til Netflix på Sony TV-en, Blu-ray-spilleren eller hjemmekinoanlegget ditt! Du kan bruke denne artikkelen til å lære mer om Netflix-funksjonene og hvordan du kan sette opp og logge ut av kontoen din. Hvis du er usikker på om enheten din støtter Netflix, kan du følge trinnene du finner under fanen "Konfigurer Netflix" (Set up Netflix) for å forsøke å finne Netflix-appen.

Netflix-funksjoner
Konfigurer Netflix
Logge av Netflix
Netflix i Ultra HD

Netflix er tilgjengelig på mange Sony-enheter, inkludert Sony Android TV-er og Sony Google TV-er.

Netflix-strømmefunksjoner på støttede enheter inkluderer:

Støttede regioner
Netflix er tilgjengelig i hele verden, og de fleste enheter fungerer overalt hvor Netflix er tilgjengelig. Enkelte eldre enheter fungerer imidlertid bare i landet der de ble kjøpt. Se vårt kart over støttede regioner (Supported Regions) for mer informasjon. Dersom du vurderer å kjøpe en ny enhet, bør du ta kontakt med produsenten for å se om den støtter Netflix i din region.

Eldre enheter kan be deg om å gå inn på netflix.com/activate for å konfigurere enheten. Disse enhetene har bare støtte for Netflix i USA og Canada.

Navigering
På de fleste enheter kan du bla gjennom rader med serier og filmer i Netflix, inkludert en rad som bare viser det du har valgt å legge til i Min liste (My List). Hver rad representerer en kategori (komedier, dramaer, TV-serier osv.) som vi viser deg basert på hva du har sett på tidligere.

Eldre enheter har muligens ikke rader med kategorier, men du kan allikevel se gjennom Min liste, som du lager på Netflix-nettstedet.

Oppløsning
De fleste enheter er i stand til å strømme Netflix med høy oppløsning over raske Internett-tilkoblinger og spiller av Netflix i maksimal tilgjengelig oppløsning (se våre anbefalinger for Internett-hastighet for å få mer informasjon).

Undertekster og alternativ lyd
Lær hvordan du aktiverer undertekster, teksting for hørselshemmede og alternativ lyd (inkludert 5.1 surroundlyd), som er tilgjengelig for mange serier og filmer. For å sjekke om enheten din støtter 5.1-lyd, kan du gå til hvilken som helst Netflix-originalserie og se om den har et alternativ for 5.1-lyd. Hvis ikke, støtter ikke enheten denne funksjonen. Mange enheter lar deg tilpasse utseendet på undertekster og teksting. Enheter som ikke støtter tilpasninger, viser undertekster og teksting i standardvisning eller de er ikke konfigurert til å vise undertekster.

Foreldrekontroll
Med Netflix kan du bruke foreldrekontroll på individuelle profiler.

Bildejusteringer
Enkelte 2018 Sony TV-modeller i seriene Z9F, ZF9, A9F, AF9 har en Netflix-kalibrert modus (Netflix Calibrated Mode) som lar deg se på Netflix med den bildekvaliteten den opprinnelig var ment for. Netflix-kalibrert modus kan aktiveres ved å gå til TV-innstillingene, velge modu og deretter aktivere innstillingen med bryteren.

For å koble Sony TV-er, Blu-ray-spillere eller hjemmekinoanlegg til Netflix-kontoen din må du begynne på hovedskjermbildet (Home) og deretter velge alternativet nedenfor som best beskriver enheten din.

Hvis du har Netflix-knappen på Sony-fjernkontrollen

1. Trykk på Netflix-knappen på fjernkontrollen.

2. Velg Logg inn (Sign In).

3. Oppgi e-postadressen og passordet for Netflix.

4. Velg Logg på (Sign In) eller Fortsett (Continue).

Enheten er nå koblet til Netflix-kontoen din. Kos deg!

Hvis alternativet Video finnes på skjermmenyen

1. Bruk piltastene på Sony-fjernkontrollen til å navigere til venstre eller høyre for å markere alternativet Video.

2. Trykk opp eller ned for å navigere til Netflix.

3. Velg Netflix.

• Hvis du blir bedt om å registrere enheten hos Sony, følger du instruksjonene på skjermen.

4. Velg Logg inn (Sign In).

5. En aktiveringskode vises. Skriv inn denne aktiveringskoden på netflix.com/activate.

Enheten er nå koblet til Netflix-kontoen din. Kos deg!

Hvis Sony Google TV-enheten har et trådløst fjernkontrolltastatur

1. Trykk på Hjem (Home)-knappen på det trådløse fjernkontrolltastaturet.

2. Velg Alle apper (All Apps).

3. Bruk pilknappene på venstre side av fjernkontrollen til Sony Google TV for å gå til Netflix-appen og trykk på OK.

4. Velg Logg inn (Sign In).

5. Oppgi e-postadressen og passordet for Netflix-kontoen.

6. Velg Fortsett (Continue).

Enheten er nå koblet til Netflix-kontoen din. Kos deg!

For å logge ut fra Netflix-kontoen din på TV-er, Blu-ray-spillere eller hjemmekinoanlegg fra Sony må du begynne på hovedskjermbildet (Home) og velge alternativet nedenfor som best beskriver enheten din.

Sony Google TV

1. Gå til startsiden for Google TV (trykk på Hjem (Home)-tasten hvis du er i tvil).

2. Velg Alle apper (All Apps).

3. Velg Innstillinger (Settings).

4. Velg Applikasjoner (Applications).

5. Velg Administrere applikasjoner (Manage Applications).

6. Bruk retningspilene til å rulle helt til du ser Netflix, og velg dette.

7. Velg Tøm data (Clear Data) og trykk på OK når du blir bedt om det.

Andre Sony-enheter

Logge av Netflix
  1. Begynn på hovedskjermbildet til Netflix.

2. Naviger opp og velg Innstillinger (Settings) eller tannhjulikonet tannhjulikon.

3. Velg Logg ut (Sign Out).

4. Velg Ja (Yes) for å bekrefte.

5. Du vil nå få muligheten til å logge på som et annet Netflix-medlem.

Hvis du ikke finner Innstillinger eller tannhjul-ikonet:

1. Gå til Netflix-appen, og bruk pilene på fjernkontrollen til å angi følgende sekvens:
    Opp, opp, ned, ned, venstre, høyre, venstre, høyre, opp, opp, opp, opp.

2. Velg Logg av (Sign Out), Start på nytt (Start Over), Deaktiver (Deactivate) eller Tilbakestill (Reset).

3. Du vil nå få muligheten til å logge på som et annet Netflix-medlem.

Netflix er tilgjengelig Ultra HD på de fleste Sony Ultra HD TV-er. For å strømme i Ultra HD trenger du: