Slik bruker du Netflix på TV-er eller Blu-ray-spillere fra Sony

Lær om Netflix-funksjonene på en Sony TV eller Blu-ray-spiller, og hvordan du kan konfigurere og logge ut av kontoen din. Hvis du ikke vet om Netflix fungerer på enheten din, kan du følge trinnene i delen Konfigurer Netflix.

Netflix-funksjoner
Konfigurere Netflix
Logge ut av Netflix
Netflix i Ultra HD
Netflix i HDR

Netflix er tilgjengelig på mange Sony-enheter, inkludert Sony Android TV-er og Sony Google TV-er.

• Sony BRAVIA Android TV-er (2018-modeller eller nyere)

Bildejusteringer
Enkelte Sony TV-modeller fra 2018 eller nyere har en Netflix-kalibrert modus, som lar deg se på Netflix med den bildekvaliteten den opprinnelig var ment for. Aktiver Netflix-kalibrert modus ved å gå til TV-innstillingene, velge modi og deretter aktivere innstillingen.

For å koble Sony TV-er, Blu-ray-spillere eller hjemmekinoanlegg til Netflix-kontoen din må du begynne på hovedskjermbildet (Home) og deretter velge alternativet nedenfor som best beskriver enheten din.

Hvis du har Netflix-knappen på Sony-fjernkontrollen

1. Trykk på Netflix-knappen på fjernkontrollen.

2. Velg Logg inn.

3. Oppgi e-postadressen og passordet for Netflix.

4. Velg Logg på eller Fortsett.

Enheten er nå koblet til Netflix-kontoen din.

Hvis hovedskjermbildet ditt har en Video- eller Apper-meny

1. Bruk piltastene på Sony-fjernkontrollen til å navigere til venstre eller høyre for å markere alternativet Video eller Apper.

2. Trykk opp eller ned for å navigere til Netflix.

3. Velg Netflix.

• Hvis du blir bedt om å registrere enheten hos Sony, følger du instruksjonene på skjermen.

4. Velg Logg inn.

5. Oppgi e-postadressen og passordet for Netflix.

6. Velg Logg inn.

Enheten er nå koblet til Netflix-kontoen din.

Hvis Sony Google TV-enheten har et trådløst fjernkontrolltastatur

1. Trykk på Hjem-knappen på det trådløse fjernkontrolltastaturet.

2. Velg Alle apper.

3. Bruk pilknappene på venstre side av fjernkontrollen til Sony Google TV for å gå til Netflix-appen, og trykk på OK.

4. Velg Logg inn.

5. Oppgi e-postadressen og passordet for Netflix-kontoen.

6. Velg Fortsett (Continue).

Enheten er nå koblet til Netflix-kontoen din.

For å logge ut fra Netflix-kontoen din på TV-er, Blu-ray-spillere eller hjemmekinoanlegg fra Sony må du begynne på hovedskjermbildet (Home) og velge alternativet nedenfor som best beskriver enheten din.

Sony Google TV

1. Gå til startsiden for Google TV (trykk på Hjem-tasten hvis du er i tvil).

2. Velg Alle apper.

3. Velg Innstillinger (Settings).

4. Velg Applikasjoner (Applications).

5. Velg Administrere applikasjoner.

6. Bruk retningspilene til å rulle helt til du ser Netflix, og velg dette.

7. Velg Tøm data og trykk på OK når du blir bedt om det.

Andre Sony-enheter

1. Gå til startskjermen til Netflix, og deretter til venstre for å åpne menyen.

2. Gå til bunnen av menyen, og deretter til høyre og velg Få hjelp.

Merk:
    Hvis du ikke ser Få hjelp, kan du gå opp og velge Innstillinger innstillingsikon.
  3. Velg Logg ut > Ja.

Hvis du ikke finner Få hjelp, Innstillinger eller Logg ut:

1. Bruk fjernkontrollen og trykk disse knappene i denne rekkefølgen: opp, opp, ned, ned, venstre, høyre, venstre, høyre, opp, opp, opp, opp.

2. Velg Logg ut, Start på nytt, Tilbakestill eller Deaktiver i menyen som vises.

Netflix er tilgjengelig Ultra HD på de fleste Sony Ultra HD TV-er. For å strømme i Ultra HD trenger du:

Netflix er tilgjengelig i Dolby Vision og HDR på utvalgte TV-er og Blu-ray-spillere fra Sony. For å strømme i Dolby Vision eller HDR trenger du:

• En smart-TV som støtter enten Dolby Vision eller HDR10 og Netflix.

• (Hvis du bruker en Blu-ray-spiller som støtter HDR, må du koble den til en smart-TV som støtter HDR via en HDMI-port som støtter HDCP 2.2 eller nyere – vanligvis HDMI 1-porten.)

• Et Netflix-abonnement som støtter strømming i Ultra HD.

• En stabil internett-tilkoblingshastighet på 15 megabit per sekund eller raskere.

• Strømmekvaliteten er satt til Automatisk eller Høy.