Slik bruker du Netflix på TV-er eller Blu-ray-spillere fra Philips

Du kan bruke denne artikkelen til å lære mer om Netflix-funksjonene på en Philips-enhet og hvordan du kan sette opp og logge ut av kontoen din. Hvis du ikke vet om Netflix fungerer på enheten din, kan du følge trinnene i delen Konfigurer Netflix.

Konfigurere Netflix
Logge av Netflix
Netflix i Ultra HD
Netflix i HDR

For å koble TV-er, Blu-ray-spillere eller hjemmekinoanlegg fra Philips til Netflix-kontoen din må du først være på skjermbildet Hjem (Home) og deretter velge alternativet nedenfor som best beskriver enheten din.

Hvis du ser Netflix-ikonet på skjermen:

1. Velg Netflix.

2. Velg Logg inn.

3. Angi e-postadressen og passordet for Netflix-kontoen, og velg deretter Logg inn.

Enheten er nå koblet til Netflix-kontoen din.

Hvis du vil begynne på nytt eller logge inn med en annen e-postadresse når som helst i løpet av prosessen, kan du bruke piltastene på kontrolleren til å taste inn følgende sekvens:

• Opp, opp, ned, ned, venstre, høyre, venstre, høyre, opp, opp, opp, opp

• Velg Logg av (Sign Out), Start på nytt (Start på nytt) eller Deaktiver (Deactivate).

Hvis du ikke ser Netflix-ikonet på skjermen:

1. Trykk på Meny (Menu)-knappen.

2. Velg NET TV.

3. Velg Netflix.

4. Velg Logg inn.

5. Angi e-postadressen og passordet for Netflix-kontoen, og velg deretter Logg inn.

Enheten er nå koblet til Netflix-kontoen din.

Hvis du vil begynne på nytt eller logge inn med en annen e-postadresse når som helst i løpet av prosessen, kan du bruke piltastene på kontrolleren til å taste inn følgende sekvens:

• Opp, opp, ned, ned, venstre, høyre, venstre, høyre, opp, opp, opp, opp

• Velg Logg av (Sign Out), Start på nytt (Start på nytt) eller Deaktiver (Deactivate).

Følg disse trinnene for å logge ut av Netflix-kontoen på enheten din.

1. Gå til startskjermen til Netflix, og deretter til venstre for å åpne menyen.

2. Gå nederst, og velg Få hjelp > Logg ut > Ja.

Merk:
    Hvis du ikke ser Få hjelp, kan du gå opp og velge Innstillinger innstillingsikon.

Hvis du ikke finner Få hjelp, Innstillinger eller Logg ut:

1. Bruk fjernkontrollen og trykk disse knappene i denne rekkefølgen: opp, opp, ned, ned, venstre, høyre, venstre, høyre, opp, opp, opp, opp.

2. Velg Logg ut, Start på nytt, Tilbakestill eller Deaktiver i menyen som vises.

Netflix er tilgjengelig i Ultra HD på de fleste Philips Ultra HD TV-er. For å strømme i Ultra HD trenger du:

Merk:
Ultra HD er ikke tilgjengelig for flere Android-baserte TV-er fra Philips fra 2017 og 2018.

Netflix er tilgjengelig i HDR på utvalgte TV-er og Blu-ray-spillere fra Philips. For å strømme i HDR trenger du:

• En smart-TV som støtter enten Dolby Vision eller HDR10 og Netflix.

• (Hvis du bruker en Blu-ray-spiller som støtter HDR, må du koble den til en smart-TV som støtter HDR via en HDMI-port som støtter HDCP 2.2 eller nyere – vanligvis HDMI 1-porten.)

• Et Netflix-abonnement som støtter strømming i Ultra HD.

• En stabil internett-tilkoblingshastighet på 15 megabit per sekund eller raskere.

• Strømmekvaliteten er satt til Automatisk eller Høy.