Bruke Netflix på en TV, Blu-ray-spiller eller strømmespiller fra LG

Velkommen til Netflix på en TV, Blu-ray-spiller, strømmespiller eller hjemmekinoanlegg fra LG! Du kan bruke denne artikkelen til å lære mer om Netflix-funksjonene og hvordan du kan sette opp og logge ut av kontoen din. Hvis du er usikker på om enheten din støtter Netflix, kan du følge trinnene du finner under fanen "Konfigurer Netflix" (Set up Netflix) for å forsøke å finne Netflix-appen.

Netflix-funksjoner

Netflix er tilgjengelig på mange LG-enheter.

Netflix-strømmefunksjoner på støttede enheter inkluderer:

Støttede regioner
Netflix er tilgjengelig i hele verden, og de fleste enheter vil virke overalt hvor Netflix er tilgjengelig, men noen eldre enheter vil bare fungere i landet hvor de ble kjøpt. Se vårt kart over støttede regioner (Supported Region Map) for mer informasjon. Dersom du vurderer å kjøpe en ny enhet, bør du ta kontakt med produsenten for å se om den støtter Netflix i din region.

Eldre enheter kan be deg om å gå inn på netflix.com/activate for å konfigurere enheten. Disse enhetene har bare støtte for Netflix i USA og Canada.

Navigering:
På de fleste enheter kan du bla gjennom rader med serier og filmer i Netflix, inkludert en rad som bare viser det du har valgt å legge til i Min liste. Hver rad representerer en kategori (komedier, dramaer, TV-serier osv.) som vi viser deg basert på hva du har sett på tidligere.

Eldre enheter har muligens ikke rader med kategorier, men du kan allikevel se gjennom Min liste, som du lager på Netflix-nettstedet.

Oppløsning
De fleste enheter er i stand til å strømme Netflix med høy oppløsning over raske Internett-tilkoblinger og spiller av Netflix i maksimal tilgjengelig oppløsning (se våre anbefalinger for tilkoblingshastighet for å få mer informasjon).

Undertekster og alternativ lyd
Lær hvordan du aktiverer undertekster, teksting for hørselshemmede og alternativ lyd (inkludert 5.1 surroundlyd), som er tilgjengelig for mange serier og filmer. For å sjekke om enheten din støtter 5.1-lyd, kan du gå til hvilken som helst Netflix-originalserie og se om den har et alternativ for 5.1-lyd. Hvis ikke, støtter ikke enheten denne funksjonen. Mange enheter lar deg tilpasse utseendet på undertekster og teksting. Enheter som ikke støtter tilpasninger, viser undertekster og teksting i standardvisning eller de er ikke konfigurert til å vise undertekster.

Foreldrekontroll
Netflix lar deg bruke foreldrekontroll på individuelle profiler.

Konfigurer Netflix

For å koble TV-er, Blu-ray-spillere, strømmespillere eller hjemmekinoanlegg fra LG til Netflix-kontoen din må du begynne på skjermbildet Hjem (Home) og velge alternativet nedenfor som best beskriver enheten din.

Hvis du ser alternativet Internett-TV (Internet TV) på skjermen

1. Velg Internett-TV (Internet TV) fra hovedskjermbildet (Home).
  2. Velg Netflix.
  3. Velg Logg inn (Sign In).
    • Hvis du ikke ser Logg inn (Sign In), velg Ja for Er du Netflix-medlem? (Are you a member of Netflix?) skjerm.
    • Hvis du ikke er medlem ennå, kan du registrere deg for et medlemskap.
  4. Angi e-postadressen og passordet for Netflix-kontoen, og velg deretter Logg på.
    • Hvis du ser en aktiveringskode i stedet for et skjermbilde for pålogging, legg inn koden på netflix.com/activate.

Hvis du ser alternativet Premium på skjermen

1. Velg Premium fra hovedskjermbildet (Home).
  2. Velg Netflix.
  3. Velg Logg inn (Sign In).
    • Hvis du ikke ser Logg inn (Sign In), velg Ja for Er du Netflix-medlem? (Are you a member of Netflix?) skjerm.
    • Hvis du ikke er medlem ennå, kan du registrere deg for et medlemskap.
  4. Oppgi e-postadressen og passordet for Netflix.
  5. Velg Logg inn (Sign In).

Hvis du ser alternativet Netcast på skjermen

1. Gå til Netcast, og velg Netflix.
  2. Velg Logg inn (Sign In).
    • Hvis du ikke ser Logg inn (Sign In), velg Ja for Er du Netflix-medlem? (Are you a member of Netflix?) skjerm.
    • Hvis du ikke er medlem ennå, kan du registrere deg for et medlemskap.
  3. Det vil vises en kode. Legg denne aktiveringskoden inn på netflix.com/activate.

Hvis du vil starte på nytt og/eller registrere deg med en annen e-postadresse i løpet av denne prosessen, kan du utføre følgende sekvens med piltastene på kontrolleren din:

• Opp, opp, ned, ned, venstre, høyre, venstre, høyre, opp, opp, opp, opp
  • Velg Logg av (Sign Out), Start på nytt (Start på nytt) eller Deaktiver (Deactivate).

Enheten er nå koblet til Netflix-kontoen din. Kos deg!

Logge av Netflix

For å logge ut av Netflix-kontoen din på TV-er, Blu-ray-spillere, strømmespillere eller hjemmekinoanlegg fra LG må du begynne på skjermbildet Hjem (Home) og velge alternativet nedenfor som best beskriver enheten din.

Hvis du ser alternativet Premium på skjermen

1. Velg Premium-apper (Premium Apps).
  2. Velg Innstillinger (Settings).
    • Hvis du ikke ser Innstillinger (Settings), går du til neste steg.
  3. Velg Alternativer (Options).
    • Det kan hende du må trykke på den grønne knappen med to prikker på fjernkontrollen for å fullføre dette steget.
  4. Velg Deaktiver Netflix (Netflix Deactivate).

Hvis du ser alternativet Netcast på skjermen

1. Velg Netcast.
  2. Velg Installer (Setup).
  3. Velg Servicevedlikehold (Service Maintenance). Hvis du ikke ser servicevedlikehold, kan du gå videre til trinnene for alternativet konfigurasjon nedenfor.
  4. Velg Deaktiver Netflix (Netflix Deactivate).
  5. Klikk på OK for å bekrefte deaktiveringen.

Hvis du ser alternativet Oppsett (Setup) på skjermen

1. Velg Installer (Setup).
  2. Velg Nettverk (Network).
  3. Velg Netflix.
  4. Velg Deaktiver Netflix (Deactivate Netflix).
  5. Velg JA (YES) for å bekrefte deaktiveringen.

Hvis du ikke kunne utføre trinnene ovenfor, kan du fortsette feilsøkingen nedenfor.

Hvis du ikke ser noen av de ovennevnte alternativene

Logge av Netflix
  1. Begynn på hovedskjermbildet til Netflix.
  2. Naviger opp og velg Innstillinger (Settings) eller tannhjulikonet.
  3. Velg Logg ut (Sign Out).
  4. Velg Ja (Yes) for å bekrefte.
  5. Du vil nå få muligheten til å logge på som et annet Netflix-medlem.

Hvis du ikke finner Innstillinger (Settings) eller tannhjul-ikonet:

1. Mens du er i Netflix-appen, bruker du pilene på fjernkontrollen til å angi følgende sekvens:
    • Opp, opp, ned, ned, venstre, høyre, venstre, høyre, opp, opp, opp, opp.
  2. Velg Logg av (Sign Out), Start på nytt (Start Over), Deaktiver (Deactivate) eller Tilbakestill (Reset).
  3. Du vil nå få muligheten til å logge på som et annet Netflix-medlem.

Netflix i Ultra HD

Netflix er tilgjengelig i Ultra HD på de fleste LG Ultra HD TV-er. For å strømme i Ultra HD trenger du: