Slik bruker du Netflix på TCL TV

Du kan bruke denne artikkelen til å lære mer om Netflix-funksjonene på en TCL TV og hvordan du kan sette opp og logge ut av kontoen din.

Konfigurere Netflix
Logge ut av Netflix
Netflix i Ultra HD
Netflix i HDR

For å koble en TCL TV til Netflix-kontoen din må du begynne på skjermbildet Hjem (Home) og velge alternativet nedenfor som best beskriver enheten din.

Netflix-knapp på TCL-fjernkontrollen

1. Trykk på Netflix-knappen.

2. Velg Pålogging for medlemmer og følg instruksjonene på skjermen.

Hvis du vil begynne på nytt eller logge inn med en annen e-postadresse når som helst i løpet av prosessen, kan du bruke piltastene på kontrolleren til å taste inn følgende sekvens:

• Opp, opp, ned, ned, venstre, høyre, venstre, høyre, opp, opp, opp, opp

• Velg Logg av (Sign Out), Start på nytt (Start på nytt) eller Deaktiver (Deactivate).

Ingen Netflix-knapp på TCL-fjernkontrollen

1. Trykk på Meny (Menu)-knappen på fjernkontrollen.

2. Velg Tilkobling (Connection).

3. Velg Netflix, og trykk deretter på OK.

4. Velg Pålogging for medlemmer, og følg instruksjonene på skjermen.

Hvis du vil begynne på nytt eller logge inn med en annen e-postadresse når som helst i løpet av prosessen, kan du bruke piltastene på kontrolleren til å taste inn følgende sekvens:

• Opp, opp, ned, ned, venstre, høyre, venstre, høyre, opp, opp, opp, opp

• Velg Logg av (Sign Out), Start på nytt (Start på nytt) eller Deaktiver (Deactivate).

ITCL Roku TV

1. Velg Netflix fra hovedskjermbildet.

2. Velg Logg inn og følg instruksjonene på skjermen.

Hvis du vil begynne på nytt eller logge inn med en annen e-postadresse når som helst i løpet av prosessen, kan du bruke piltastene på kontrolleren til å taste inn følgende sekvens:

• Opp, opp, ned, ned, venstre, høyre, venstre, høyre, opp, opp, opp, opp

• Velg Logg av (Sign Out), Start på nytt (Start på nytt) eller Deaktiver (Deactivate).

Logg ut via Netflix

Følg disse trinnene for å logge ut av Netflix-kontoen på enheten din.

1. Gå til startskjermen til Netflix, og deretter til venstre for å åpne menyen.

2. Gå nederst, og velg Få hjelp > Logg ut > Ja.

Merk:
    Hvis du ikke ser Få hjelp, kan du gå opp og velge Innstillinger innstillingsikon.

Hvis du ikke finner Få hjelp, Innstillinger eller Logg ut:

1. Bruk fjernkontrollen og trykk disse knappene i denne rekkefølgen: opp, opp, ned, ned, venstre, høyre, venstre, høyre, opp, opp, opp, opp.

2. Velg Logg ut, Start på nytt, Tilbakestill eller Deaktiver i menyen som vises.

TCL Roku TV

Logg ut av Netflix

1. Begynn på hovedskjermbildet til Netflix.

2. Trykk på Tilbake (Back)-knappen på fjernkontrollen.

3. Velg tannhjulikonet til høyre.

4. Velg Logg ut (Sign Out).

5. Velg Ja (Yes) for å bekrefte.

Netflix er tilgjengelig i Ultra HD på de fleste TCL Ultra HD TV-er. For å strømme i Ultra HD trenger du:

Netflix er tilgjengelig i HDR på utvalgte TCL TV-er. For å strømme i HDR trenger du: